Ruokakuvaketju

[QUOTE="vieras";27371970]No tuo sanoo että pelkää polttavansa pihvit jos paistaa ja sinä laitoit kuvan jossa pihvit on ihan palaneita. Selvää vittuilua tuo sinulle on. :([/QUOTE]

Heh. En ottanut olleenkaan vittuioluna kun ei ne maksapihvit palaneelta maistuneetkaan. Mutta makuasiahan tuokin... monessa kohtaa, niin ruoan syömisessä kuin ihmisten viestien tulkinnassakin.
Jos oikein tahtoisi, voisi maistaa, lukea ja nähdä ilkeilyä ihan kaikkialla?

:D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Möppöläinen;27377460:
Missä vaiheessa ja miten potut lytätään? :ashamed:
Panzanellakin oli pakko googlettaa. :D
Lytätyt potut ovat ihan mielettömän hyviä. Keitä haarukkakypsiksi. Laita pellille, lyttää perunanuijalla, laita päälle ruokaöljyä sekä pippuria, suolaa ja haluamasi mausteita. Paista uunissa 225 asteessa 25 minuuttia.
 
Alkuperäinen kirjoittaja kantojäärä;27377538:
Lytätyt potut ovat ihan mielettömän hyviä. Keitä haarukkakypsiksi. Laita pellille, lyttää perunanuijalla, laita päälle ruokaöljyä sekä pippuria, suolaa ja haluamasi mausteita. Paista uunissa 225 asteessa 25 minuuttia.
Kuulostaa ihanalle, pitääpä testata :p Panzanella on ihan uus tuttavuus myös..
 
Alkuperäinen kirjoittaja kantojäärä;27377538:
Lytätyt potut ovat ihan mielettömän hyviä. Keitä haarukkakypsiksi. Laita pellille, lyttää perunanuijalla, laita päälle ruokaöljyä sekä pippuria, suolaa ja haluamasi mausteita. Paista uunissa 225 asteessa 25 minuuttia.
Kiitos ohjeesta! Kokeiluun menee ehdottomasti.
 

Yhteistyössä