<3<3 The Esikoisesta Haaveilevat VOL 12 <3<3

pantera pahoittelut tädistä :hug:

dana- voimia :hug: Toivottavasti tekin vielä oman vauvan saatte, vaikka sitten vähän vaikeamman kautta menisi :)

empp pahoittelut tädistä. Mäkin aattelin alkaa neulooon :D en oo yläasteen jälkee neulonu mitään ja yläasteellakin meni heikosti :) Mutta nyt mun sisko opettaa mulle kuinka neulotaan :D Ja miehenkin mielestä mun pitäis opetella neuloon :D

ON on kyllä ollut henkisesti raskas kouluviikko, vaikka mitään erikoista ei ole tapahtunut. Koko ajan vaan kauheen väsynyt olo ja kun vettä on satanut koko viikon niin vaan parina iltana oon lenkille päässyt :( muuten tullut vettää melkein kun saavista kaatamalla :(
Mutta en sitten muistanut tilata ovistestejä, enkä jaksanut ostaa :D joten tässäkin kuussa täytyy vaan seurata oloja, mutta tänään on kyllä ollut vähän tuntemuksia mahassa, joten olisikohan se ovis sieltä tulossa. Toivottavasti ja pian :D
Ja 2-3 viikkoa täytyy vielä odottaa tuleeko täti tässäkin kierrossa kylään. Loppu kierto on paljon jännittävämpi kun alku kierto, toisaalta en osaa vielä jännittää oviksen tulemista :D
 
Voi dana :( olipa tosi kurjia uutisia teilläkin :(
Mulla ensimmäinen ajatus oli myös raha, kun ei sitä meilläkään liikaa ole... Kamala ajatella että se jäis siitä kiinni. Mutta kunnallisella ei ole niin kallista, josko kuitenkin voisitte siihen lähteä? Siinähän se ei vissiinkään tule kerralla maksettavaksi, vaan joka käynnillä pieni maksu...
Mä oon niin kovin pahoillani noista uutisista :( :hug:
 
Viimeksi muokattu:
Dana-, ikävä kuulla. :( Meilläkin pian edessä clomit+inssi aukkarin jälkeen. Ajateltiin nuo inssit katsella yksityisellä, mutta koska noi IVF-hoidot on niin kalliita ja jos sinne asti mennään, niin täytyy kyllä sitten miettiä vaihtoa julkiselle. Meille sanottiin yksityisellä, että hoitojen maksusta voidaan sopia aina tapauskohtaisesti ja mahdollisesti niitä voisi maksaa osissa tai kaikki vasta hoitojen loputtua. Kannattaa siis varmaan kysellä vaihtoehtoja teitä hoitavalta klinikalta. Jos päädytte julkiseen puoleen, niin siellä käsittääkseni hoitojen maksut on hieman halvempia. Julkiselle on myös jonkinlaiset jonot, niin jonottaessa varmaan ehtisi säästään hieman sivuun. On kyllä inhottavaa, kun jotkut saa vahinkolapsia ihan ilmatteeks ja itse joutuu ne rahalla tekeen, kun niitä kovasti toivoo. :( Voimia ja jaksamista teille kummallekin! :hug:
 
Hei naiset

Clearbluen digitaaliset ovistestit on himppasen alhaisempaan hintaan kuin viimeksi katoin. 7kpl 29.95€ ja ei toimituskuluja. Oisin voinu tilatakkin, mutta rahaa tulee vasta 25.pv tilille. Ja odottelen nyt yhdet menkat tähän väliin ennen kuin alkaa mitään vauvatoiveita nostamaan esille.

Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti - 7 kpl - OVULAATIOTESTIT JA RASKAUSTESTIT | Raskauskeiju.fi

Pahoittelut tädin kohdanneille :( Perhanan akka. Toisaalta ite odottelen sitä muijaa visiitille, kun ei oo mitään hajua millon nuo rättipäivät alkaa seuraavan kerran. Voi olla, että kroppa on pikkaisen sekaisin.

Dana jaksamisia. Jos tuntuu, että usko loppuu niin täällä ollaan sitä varten, että uskotaan teidän puolesta, että nyytti teille saadaan keinolla millä hyvänsä <3

Miuyylle ihanaa hääpäivää. Jospa hääyönä ois se yö, kun pieni vuokralainen asettuisi taloksi :)

Ja kaikille, jotka ootte ajatellu ruveta neulomaan niin täällä on lankoja enemmän kuin laki sallii. :D
 
Dana, kyllä tekin vielä pienokaisen saatte, tavalla tai toisella ja enemmin tai myöhemmin! Kurjaa ja epäoikeudenmukaistahan se on että toiset yrittää ja aidosti sydämestään vauvaa toivovat ja jotkut saavat "sormia napsauttamalla" :( Mutta ei saa menettää toivoa :heart:

Tätihän nyt on oikein sukuloimassa urakalla!
 
Kunnallisella ollaan jo, eikä mua se polimaksu hirvitä niin paljon kun ne lääkkeet. Nehän siinä maksaa. Kyllähän polikäynneistäkin äkkii n.100e tulee kun pitää käydä seurantaultrissa ja itse toimenpiteessä.. Lääkkeet(pistokset) on sitte ainaki se toiset 100e.. Ja inssejä kun tehdään vaan yks niin sitte jos ei onnistu niin alkais ivf niin se tuleekin sitte tuplasti kalliimmaks.. Meidän sairaalassa ei ivf hoitoja vissiin edes tehdä, joten lähin sairaalakin on yli 100km päässä.. Huoh. No se o sitte sen ajan murhe. käydään nyt ensin siinä aukkarissa ja katotaan sen jälkeen uudestaan..

Mä en tiä oonko mä ilkee miestä kohtaan, mut koska simppojen laatu oli huonontunut viimekerrasta niin annoin sille kaks vaihtoehtoo.. Joko lopettaa polttamisen tai juomisen ainakin hetkeks aikaa, jotta sitten kun hoitoihin mennään niin olis simpat saattanu ees hieman parantua.. Siitäkös se riemu repes ku sanoin mielipiteeni.. Ei sitä ihan absolutistiksi pidä ryhtyä tietenkään, mut jos nyt ei ihan kaksin käsin vetäis sitä juotavaa sillo ku sitä tekee mieli..
 
Pantera Mulla oli samanmoiset olo tässä kierron alussa, että ensin ei se vuoto kunnolla alkanutkaan, piti sellasta tullako vaiko eikö tulla. Mut sitten se sieltä alko ja oli kyllä sellaset vuodot ja kivut ettei ol ikinä ennen ollut. Noh, nyt se täti on häädetty pois ja voipi ootella uutta ovista. Ens viikolla alkaa bongailu.. En vielöä ol lukenyt kaikkea tekstiäm jos oot jotain lisäilly... Tädin suhteen...

Miuyy Pakko kysellä tuosta punkin litkimisestä.. Eli aloit sen nautiskelun arvioutu dpo3? Miehelle siitä sanoin niin se naureskeli vaan. oottakoon vaan, kylä mä sen punkin avaan sitten tässä kierrossa :) Mä joskus ostin ihan muissa akeissa jotain luomu punkkua ja se ei ollut musta hyvää. Voitko suositella jotain? Välillä tykkään jotain punkkua nautiskella, mutta nyt en ol pitkään aikaan enkä ol mikään asiantuntija niissä. he hauskaa kysellä punkku vinkkejä palstalla, jossa toiveena raskautuminen :D NIIIIIIN ja Hirmusti onnea hääparille! Aivan mahtavaa päivää! :heart::heart::heart:

Marppa Voihan harmi, nyt seuraavaks teille jotain ihanaa! Miks se aina onkin niin, että sitte ku sitä "paskaa tulee niskaan" niin sitä tulee sitte oikeesti urakalla. Mut sekin on silti todennettu, että kyllä sitä hyvääkin sieltä tulee. Joskus vaan jotuuu odottamaan pitkään :(

Vilijonkka Onnea uudesta autosta! Toivottavasti pian saatte sinne kyytiläisen alun ;)

Lilja tervetuloo myös mun puolesta! Toivottavasti on pika visiitti täällä ;)

Fiinaliina ihanaa omankodun suunnittelua! Meilläkin täällä ollut puhetta tosiaan siitä muutosta, mutta ei niin vakavasti. Yksin jos oisin niin oisin jo muuttanut :D Mut tosiaan yksin ei tehä päätöksiä tolalsen suhteen. Me ollaan kans ajateltu omakotitaloa ja vuokralle on suunnitteilla mennä aluks ainakin. Ku ei oikeen tiedä että mikä olis se alue ja edes kunta :D Nyt heitinkin ilmoille viime viikonloppuna, että josko vuorattias iso omakotitalo ja mun sisko vois tulla meille alivuokralaiseks sen tytön kanssa vuoden vaihteen jälkeen. Musta se ois aina ihanaa... Mut saa nähä mitä tapahtuu. Ja toivotaan, että se sun täti sieltä tulis niin pääsisitte uuteen parempaan yritys kiertoon! Taikka sitten se plussa :heart:

Empp harmistus tädistä.. Mullakin on täällä neulomis vimma tai oikeestaan virkkaamis. Meen lähi siwassa oli tarjouksessa ihanaa lankaa ja nyt ekaa pipoa virkkailen. EN ol taitava siinä, että harjoitellen mennään tää eka pipo. Neulominen sujuu paljon paremmin. Kohta valmistuu viimein siskon tytölle nuttu, housun vyötärön resorista puuttu muutama hassu sentti enää :) Mulle iskeekin tuo neulomis buumi aina näin syksysin :)

Dana harmillisia uutisia :hug: Toivotaan, että sitten edes siitä ensimmäisestä inssistä onnistuisi ettei tarttis niitä hoitoja pidempään jatkaa. Ja jos ei sittenkään niin viimeistään niillä jatko hoidoilla. Toivottavasti viikonloppuna ois jotian mukavaa ohjelmaa, jos saist ees ajatuksia hitusen muualle.

ON nyt tähän väliin... Vielä ois ainakin yks sivu vissiin luettavana. Hirmustin on tullut tekstiä, kun olin poissa muutaman päivän. Näin alku kierrosta on helpompi olla poissa ja on ollut kyllä kiirustakin. Voi, ku olis siellä loppu kierrossakin kaikkea ettei ehtis ajattelee ja tuhlaiklee niit testei. Ens viikolla ajattelin alkaa bongailee ovista. Varmaan jo maanantaina niin ei mee ainakaan ohitse. Testejä hainkin ihan vaan prsimasta. Olin siskon kansa ja salaa sujautin koriin eikä se sisko onneks mitään huomannut eikä sen kumemmin tajunnut. Tää toinen sisko ei nimittäin tiedä mitään koko yrityksestä.
Tänään on luvasa nin kiva päivä. Illalla meen työkaverin kanssa syömään ja siit sittenKlubille katsomaan Saumili Putroa. Niin ihanaa päästä pitkästä aikaa kuulemaan sen ääntä livenä. Vähän niinku synttärin viettoa ennakkoon. Huomenna sitte varmaan tarttis leipoo töihin jotain... Mies on kipeenä oksupoksutaudissa. Toivottavasti ite en sitä saa.

Pahoittelut niille,j oille tuli täti plusan sijaan! Mut tosiaan nyt sitte vaan uuteen parempan kiertoon! Itsekin päässyt tati harmistuksesta eroon jo ja toiveet tässä keirrossa!

Töissä on taas ihan persettä. Ja oon niin jo miettinyt, että se vika taitaakin olla minussa! Noh, katsellaan nyt ainakin jouluun asti, jos mitään ei muuta ja mun oma olo on kokoajan kurja niin sitte luovun kyllä paikasta. Mut sit taas voiks se vika vaan olla mussa vai oonko niin herkkä??? Huoh!

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKONLOPPUA!
 
Dana, mielestäni et ollut ollenkaan ilkeä. Tosi juttuhan se on, että tupakka huonontaa siittiöiden laatua ja määrää. Jostain joskus luin, että kun polttamisen lopettaa, niin laatu ja määrä voi parantua jopa 50-800 %! Joten mielestäni lopettamista kannattaisi ehdottomasti yrittää. Vaikutukset näkyy kyllä hieman viiveellä, kai noin 2-3 kk päästä. Jos ei kuitenkaan täysin pysty lopettaan, niin vähentäminen olisi ainakin hyvä juttu. Meilläkin mies polttaa, mutta simpat oli testeissä priimaa. Epämuodostuneita oli jonkin verran, mutta ei kuitenkaan hälyttävää määrää, vaan hedelmöityskyky arvioitiin hyväksi. Silti lääkäri sanoi, että tupakanpolton lopettaminen tai ainakin huomattava vähentäminen olisi tarpeellista. Tupakoinnin lopettaminen on lapsettomuudesta kärsivälle miehelle aina perushoitoa. Asiasta myös mieheni kanssa keskustelin, mutta asiaan ei taida olla tullu vielä muutosta. Huoh.
 
Dana, Kurjaa ja epäoikeudenmukaistahan se on että toiset yrittää ja aidosti sydämestään vauvaa toivovat ja jotkut saavat "sormia napsauttamalla" :( Mutta ei saa menettää toivoa :heart:
Mua kans kismittää kun miehen tutun naisystävä tuli vahinkoraskaaksi tosta vain ja minun yksi parhaista ystävistä, joka todella haluaisi vauvan, käy erilaisissa hoidoissa kun vauvaa ei vaan ole näkyvissä :(

Nyt kyllä omassa kropassa tuntuu että se on rättipäivät lähestymässä... olis ekat menkat pillereiden lopettamisen jälkeen. Jos kohta alkaa niin kierto olis normaalin mittainen jei!
 


THE ESIKOISESTA HAAVEILEVAT LA 22.9.2012



miranenn..................23.................kp 73/28-?............yk 12/yv 3
Hydrangea................26.................kp 42/26-?....................yk 7
kaiku<3...................22..................kp 37/32......................yk 5
Dana-......................28..................kp 31/28.....................yk 15



Fiinaliina...................22.................kp 28/?...................yk/TJOT 2
Vilijonkka..................26................kp 26/29-35....................yk 7
Niiu..........................25................kp 24/27-31....................yk 2



emppuli83.................29................kp 20/28?...................yk 3 (4)
Miuyy.......................21................kp 19/28.........................yk 1
Henrietta-.................25................kp 17/38-49....................yk 1
Lullaby89..................23................kp 16/31-36....................yk 12
eläväinen..................19................kp 15/30........................TJOT
Marpa.......................23................kp 15/23-31....................yk 8
Naapurin tyttö...........28................kp 12/29-?......................yv 10
Piimis.......................24................kp 11/31-36....................yk 4



Lilja87......................25................kp 10/44?..............TJOT/yk 2
miss_piggy................31...............kp 10/27.........................yk 5
maimai83..................28...............kp 8/27-33......................yk 4
Babyfever1................26...............kp 5/31..........................yk 12
buffy.........................23...............kp 3/28..........................yk 6
pantera......................?................kp 4/27..........................yk ?
empp........................21...............kp 2/30-35.....................yk 6



HAAMUJENGI/RKTT

TAUSTALLA KUUMEILEE
pienestäkii
tada
Hey
Tuisku85
Laola
Sanja
Ampparsson
jenninoora
Cheer115-





PLUSSANNEET :heart::heart::heart:

Tästä pinosta plussanneet odotuspuolella:
The Esikoishaaveista plussanneet 2011 & 2012


horrorpop 11.1.2011 yk 6
Zophie 15.1.2011 yk 3
elmiju 17.1.2011 yk 7
jonna_82 31.1.2011 yk 8
BlueNote 6.2.2011 yk 5
sharita 6.2.2011 yk 1
tiksutin 7.2.2011 yk 4
Gabrielle 9.2.2011 yk 5
mimmu1984 10.2.2011 yk 8
niiskuneiti90 16.2.2011 yk 3
Epa_88 25.2.2011 yk 4 (tm)
Tryffe 28.2.2011 yk 2
Äipäksi91 1.3.2011 yk 8
Kumikvatti 8.3.2011 yk 2
Laa84 21.3.2011 yk 6
Sokruli 17.4.2011 yk 4
iseeyou 29.4.2011 yv 1+
Arby 30.4.2011 yk 1
Ella83 3.5.2011 yk 7
Jomi 14.5.2011 yk 9
Namppis88 20.5.2011 yk 5
Puputi 18.6.2011 yk 2
"kuumeilija" 20.6.2011 yk 20
Memelisa 22.6.2011 yk 6+2
Laretzki 24.6.2011 yk 2
Away 29.6.2011 yk 2
Lilli88 6.7.2011 yk 7
Epa_88 18.7.2011 yk 4+3
mynttis 28.7.2011 yk 3
PikkuHöttiäinen 29.7.2011 yk 8
Syysmyrsky 6.8.2011 yk 16
viida 26.8.2011 yk 1+3
Gabrielle 27.8.2011
tiuhti_ 1.9.2011 yk 12
eskapismi 1.9.2011 yk 2
atl 8.9.2011 yk2
enkeli85 11.10.2011 yk 4
Emby^ 14.10.2011
Pikkumyy87 15.10.2011 yk 6
-pansku- 27.11.2011 yk 6
Callisto 30.12.2011 yk?
Selia ? ?
Taiteilijatar 7.12.2011 yk 3
Vanilja 87 19.12.2011 yk 5
lemonade 27.12.2011 yv 3
Jeela 12.1.2012
Apina25 29.1.2012 yk 2
Chiba 09.02.2012 yv 2
Sanja 25.2.2012 yk 8 km
nellielli 27.2.2012 yk 10
fisukisu 1.3.2012 yk 2
Ampparsson 8.3.2012 yk 6 km
mirkkunen_ 26.3.2012 yk 2
Laola 6.4.2012 yk 3 km
yöperhonen- 19.4.2012
Tessu84 18.5.2012 yk 14/15
enni. 7.6.2012 yk 2
moulinrouge 11.6.2012 yk 2
Heidukka 18.6.2012 yk 7
Amore 20.6.2012 yk 3
lenkkari 29.6.2012 yk 10
Marpa 18.8.2012 yk 7 km
iitahoo 22.8.2012 yk 2


 
Dana iso halaus! ja Miuyy onnittelut tuoreelle avioparille! :heart:

Mitä tulee noihin keppuliskonsteihin vai miksi niitä kutsutaan, niin itsellä ainakin on käytössä toi jalat ylos tekniikka ja greippimehu lasillinen joka aamu. Myöskin noita multivitan monivitamiini raskaus plussia aloin syömään heti kun yritys alkoi.

Mites kuinka paljon te juotte greippimehua päivässä?? :wave: ite olen toistaiseksi juonut sitä joka päivä,et pitäsköhän lopettaa se ovulaation aikoina??
itellä vielä noi ovulaatiot ihan hukassa, en käytä testejä, ainoastaan oloa kuuntelen, turvotusta ja alavattakivut aika tuttuja. rinnat mulla ei tuu kipeeksi.. limat on mulle ihan hepreaa.. mistä niistä tietää mikä on oikea lima??? :attn:

Minuakin kiinnostaisi tuo gelee royale.. onkohan siitä haittaa jos sitä ja tuota multivita raskaus plussaa ottas yhtäaikaa??

Kauheesti tuli taas kysymyksiä, mutta niitähän mulla ainakin on aina pää täynnä :D

PS: Oiskohan muuten mitään vitamiinia tai vastaavaa mitä vois miehelle syöttää :D ei pitäs olla kyllä sillä saralla mitään ongelmaa, ku kerran jo tärpänny, vaan ei pysyny mukana, mut jos kerran kuumeillaan ja vauvakuume hirvee, niin tuplaisko se mahollisuuden jos mieski söis jotain vitamiineja? :LOL:
 
Viimeksi muokattu:
miss_piggy
Älkää poistalko mua listoilta, vaikken nyt kovin ahkerasti kirjoittelekaan :D Meinaan tuo koulu vie aika mukavasti mehut, oli aika rajut pari ekaa päivää, koko päivän mittasia treenejä urheilutalon tatamilla, ja heti päälle näyttökokeet noista jutuista :p läpi meni onneks ihan heittämällä, mutta sen verran olin uupunut, että eilen joutui nukkumaan mennä jo klo 21:00 :LOL: Nyt on sitte miehen tyttö täällä, ja sillä vasta vauhtia riittääki, vähän liian energinen mun mielestä ton ikäseks (vajaa 4v.)
 
miss_piggy voi sie oot ahkera ku jaksoit koulun penkille! voi ko minäkin keksisin mikä minusta tulisi isona.. :ashamed: meikä 29 ja ainoastaan ylioppilas.. ja nyt pitäs työpaikka lääkärin mukaan alkaa harkitsemaan uudelleen kouluttautumista, kun käsi ei kestä nykyistä ammattia..
 


THE ESIKOISESTA HAAVEILEVAT SU 23.9.2012



miranenn..................23.................kp 74/28-?............yk 12/yv 3
Hydrangea................26.................kp 43/26-?....................yk 7
kaiku<3...................22..................kp 38/32......................yk 5
Dana-......................28..................kp 32/28.....................yk 15



Fiinaliina...................22.................kp 29/?...................yk/TJOT 2
Vilijonkka..................26................kp 27/29-35....................yk 7
Niiu..........................25................kp 25/27-31....................yk 2
emppuli83.................29................kp 21/28?...................yk 3 (4)
Miuyy.......................21................kp 20/28.........................yk 1



Henrietta-.................25................kp 18/38-49....................yk 1
Lullaby89..................23................kp 17/31-36....................yk 12
eläväinen..................19................kp 16/30........................TJOT
Marpa.......................23................kp 16/23-31....................yk 8
Naapurin tyttö...........28................kp 13/29-?......................yv 10
Piimis.......................24................kp 12/31-36....................yk 4
Lilja87......................25................kp 11/44?..............TJOT/yk 2
miss_piggy................31...............kp 11/27.........................yk 5



maimai83..................28...............kp 9/27-33......................yk 4
Babyfever1................26...............kp 6/31..........................yk 12
pantera......................?................kp 5/27..........................yk ?
buffy.........................23...............kp 4/28..........................yk 6
empp........................21...............kp 3/30-35.....................yk 6



HAAMUJENGI/RKTT

TAUSTALLA KUUMEILEE
pienestäkii
tada
Hey
Tuisku85
Laola
Sanja
Ampparsson
jenninoora
Cheer115-





PLUSSANNEET :heart::heart::heart:

Tästä pinosta plussanneet odotuspuolella:
The Esikoishaaveista plussanneet 2011 & 2012


horrorpop 11.1.2011 yk 6
Zophie 15.1.2011 yk 3
elmiju 17.1.2011 yk 7
jonna_82 31.1.2011 yk 8
BlueNote 6.2.2011 yk 5
sharita 6.2.2011 yk 1
tiksutin 7.2.2011 yk 4
Gabrielle 9.2.2011 yk 5
mimmu1984 10.2.2011 yk 8
niiskuneiti90 16.2.2011 yk 3
Epa_88 25.2.2011 yk 4 (tm)
Tryffe 28.2.2011 yk 2
Äipäksi91 1.3.2011 yk 8
Kumikvatti 8.3.2011 yk 2
Laa84 21.3.2011 yk 6
Sokruli 17.4.2011 yk 4
iseeyou 29.4.2011 yv 1+
Arby 30.4.2011 yk 1
Ella83 3.5.2011 yk 7
Jomi 14.5.2011 yk 9
Namppis88 20.5.2011 yk 5
Puputi 18.6.2011 yk 2
"kuumeilija" 20.6.2011 yk 20
Memelisa 22.6.2011 yk 6+2
Laretzki 24.6.2011 yk 2
Away 29.6.2011 yk 2
Lilli88 6.7.2011 yk 7
Epa_88 18.7.2011 yk 4+3
mynttis 28.7.2011 yk 3
PikkuHöttiäinen 29.7.2011 yk 8
Syysmyrsky 6.8.2011 yk 16
viida 26.8.2011 yk 1+3
Gabrielle 27.8.2011
tiuhti_ 1.9.2011 yk 12
eskapismi 1.9.2011 yk 2
atl 8.9.2011 yk2
enkeli85 11.10.2011 yk 4
Emby^ 14.10.2011
Pikkumyy87 15.10.2011 yk 6
-pansku- 27.11.2011 yk 6
Callisto 30.12.2011 yk?
Selia ? ?
Taiteilijatar 7.12.2011 yk 3
Vanilja 87 19.12.2011 yk 5
lemonade 27.12.2011 yv 3
Jeela 12.1.2012
Apina25 29.1.2012 yk 2
Chiba 09.02.2012 yv 2
Sanja 25.2.2012 yk 8 km
nellielli 27.2.2012 yk 10
fisukisu 1.3.2012 yk 2
Ampparsson 8.3.2012 yk 6 km
mirkkunen_ 26.3.2012 yk 2
Laola 6.4.2012 yk 3 km
yöperhonen- 19.4.2012
Tessu84 18.5.2012 yk 14/15
enni. 7.6.2012 yk 2
moulinrouge 11.6.2012 yk 2
Heidukka 18.6.2012 yk 7
Amore 20.6.2012 yk 3
lenkkari 29.6.2012 yk 10
Marpa 18.8.2012 yk 7 km
iitahoo 22.8.2012 yk 2


 
En tidä nyt oikeen mihin purkaa, pakko vaan johonkin :(
Meillä oli ihan kamala riita miehen kanssa. En ole nukkunu ollenkaan ja muutaman tunnin päästä pitäs töihin lähtee. Mä oon aivan rikki, niin väsyny ja tekis vaan mieli huutaa.
Kaikki lähti siitä kun oltiin taloyhtiön talkoissa ja mies tuli sieltä ihan päissään. Oltiin sovittu että kun on hoidot päällä niin ei juoda, mutta ei näköjään siihen pätenyt. Paisui sitten muutenkin ihan törkeeksi koko riita... Kesken sitä se sitten sammuikin ja mua ärsyttää sekin, kun jäi kaikki kesken. Tuli ihan molemminpuolisesti raivottua ja huudettua, en edes muista millon viimeks oltais tapeltu :( mulla on niin paska mieli, miten toinen voi olla noin ajattelematon, me laitetaan tähän joku 3000e eikä toi ole ihan täysillä näköjään mukana.

Silmät on ihan turvonnu kaikesta itkemisestä, enkä oikeesti tiedä miten jaksan töissä.

Kiitos ja anteeks :(
 
miranenn :LOL: kiitos! (ja kiitos varoituksesta)

Tada pahoittelut riidasta, mutta toivottavasti se olisi sellainen riita joka vain puhdistaa ilmapiiriä?! varmaan parhain keskustella illalla vielä uudestaan jos toinen oli humalassa, voihan olla ettei muistakkaan kaikkea.. Koeta nyt saada ajatukset ihan jonnekkin muualle ja hyvää työpäivää sinulle!
 
tada, tämä nyt ei enää kauheasti auta, mutta me teimme vuonna 2008 tapahtuneen Maailmankaikkeuden Suurimman Riidan jälkeen yhtenäisen päätöksen, että pyrimme kaikin mahdollisin tavoin välttämään kännissä riitelyä. Emme siis riitele mikäli jompi kumpi/molemmat on kännissä, sillä siitä ei vaan tule mitään. Ei yhtään mitään. Toinen osapuoli/molemmat jos on humalassa niin silloin ei todellakaan kuunnella toista, yritetään saada vaan enemmän draamaa aikaan ja käyttäydytään kuin marttyyrit.

Meidän kokemusten perusteella suosittelen riitelemään vasta kun molemmat on selvin päin. Tsemppiä teille, toivottavasti saatte tänään asian jo selvitettyä ja molemmille paremman mielen :hug:
 
tada :hug: Mä oon tosi pahoillani tosta sun miehen käytöksestä. Ittee suututtaa ihan sun puolesta. Voin vaan kuvitella miten pahalta susta tuntuu. Toivotaan, että miehes menis nyt vähän itteensä ja tajuais oikeesti mistä tässä on nyt kyse. Nyt on sitten pare sen ruveta sua lepyttelemään, hieronta ja suklaa on ihan hyvä alku. Koita jaksaa töissä! Tsemppiä riidan selvittelyyn.
 
tada, ikävä kuulla. On ne miehet joskus vaan niin mänttejä. :( Toivottavasti saisitte puhuttua asioista tänään selvinpäin ja pääsisitte yhteisymmärrykseen. Meillekin klinikalla painotettiin, että jos päädymme lähtemään hoitoihin, niin molempien tulee olla 100% mukana hommassa. Mä oon kanssa monta vuotta yrittänyt jo miestä kannustaa lopettaa tupakanpolttoa ja vähentää juomista, mutta ei tunnu ymmärtävän. Sanoo aina, että lopettaa polttamisen sitten kun siihen on hyvä syy. Epäilyttää onko sitä hyvää syytä ikinä sitten tulossa, jos tää hoitoihin lähteminen ei sitä ole. Tsemppiä työpäivään! Yritä ajatella töissä vaan mukavia asioita, niin eiköhän se siitä suju. :hug:

miss_piggy, oot ihanan ahkera. Kiva kuulla, että koulutus on lähtenyt hienosti käyntiin! :)

ON: Täällä jännätään, onko terot tehnyt tehtävänsä. Menkkamaisia tuntemuksia, mutta ei vielä vuotoa. Alkais jo!
 
Ainiin mun iän vois päivittää tonne listaan :D Olen nykysin jo 24v. Elokuun alussa täytin, mutta sitten kun tultiin lomalta niin olinkin plussannu niin ei tarvinnu ikää päivitellä. Nyt piti tarkistaa ukolta, että minkä ikänen mä olinkaan, kun rupesin miettii tota, kun listalla oli 23 :D
 
Juuri kun ehdin manaamaan, niin huomasin vessareissulla, että sieltä se täti tuli! Jee! Nyt uuteen kiertoon! :)

Mulle voi siis vihdoin päivittää:
Hydrangea................26.................kp 1/26....................yk 8

Näyttää siltä, että kierron pituus olis näitten terojenkin kanssa se 26 päivää, kun vuoto alkoi taas 3. päivänä vikan jälkeen. Koska näitä teroja on nyt mulla vuodeksi eteenpäin, niin toi 26 päivää vois olla sitten jatkossa se kierron pituus, vaikka oma luomukierto ollutkin nyt jotain ihan muuta. En malta odottaa, kun kohta pääsee taas tikuttaan ovista ja jännäileen! :) Huomenna kai uskallettava soittaa taas klinikalle ja varata se aukkari.
 
  • Tykkää
Reactions: miss_piggy
tada pahoittelut teen riidasta! TOivottavasti miehesi on herättyään humalasta alkanut miettimään asiaa. Mutta voin uskoo, että sun työpäivä on tosi kurja. Kun mietit vaan asioita ja onko miehesi 100% mukana hommassa jne. Toivottavasti pian ääset töistä kotiin ja saatte asiat puhuttua. Ja yhteisymmärryksellä jatkatte yrittämistä ja mies tosiaan ottaa ittiään niskasta kiinni. Halauksia sinne <3

Hydra tsemppiä nyt tähän uuteen kiertoon!

miss_piggy kivaa, että koulussa luistaa hyvin vaikka onkin väsyttävää. :)

ON täällä pohdin voiko ovis alkaa muka tekemään tuloaan... Noh, taitaa alkaa tikuttelut aamulla :)
Eilen oli tosi mukava ilta, olin tosiaan aktsomass Samuli Putroa. Tuli sitte valvottuu viel kotona. Heräsin vasta kahen pintaan ja nyt harmittaa :/ Koiran kans kyl piipahdin siel kympin nurkilla ulkona mu menin takas peiton alle :) Tosin on kyllä kurja ilmakin..Sais loppuu sade niin pääsis kunnon lenkille koiran kanssa.. Ps.- mä oo ntainnu tulla vanhaks, ku enää ei meinaa jaksaa olla hereillä myöhäseen.. Ennen keikan lakua kovasti haukottelin eikä se sidukkakaan maistunut. No eihän se huono juttu ole ettei sidukka maistu ;) Illan saldo oli sauna sidukka, ravintelissa lasillinen punkkua ja keikalla puolikas sidu :D Mut keikka oli hyvä, kuhan se viikein alkoi :D
 

Yhteistyössä