RUOKAHAASTE Vol: 29

  • Viestiketjun aloittaja "Olen tatuoitu jätkä!"
  • Ensimmäinen viesti
"Olen tatuoitu jätkä!"
Ja seuraava aihe on:

Kebab

Mietiskelin vaikka mitä, mutta en sitte muuta keksiny

Ja tässä aiemmasta kopioidut "säännöt":

* kokkaa ja kuvaa (tekijä saa olla kuka tahansa samassa taloudessa asuva)
* kuva ja resepti sunnuntaina klo 19.45 mennessä
* äänestys alkaa sunnuntaisin n. klo:20 ja kestää tunnin
* eniten ääniä saanut valitsee uuden raaka-aineen (viimeistään maanantaina selvillä)

Tähän mennessä olleet aiheet:
kala
kahvi
kerma
peruna
sinihomejuusto
kinkku
punainen
jauheliha
aamiainen
kaali
hedelmä
katkarapu
porkkana
broileri
makkara
suklaa
punajuuri
muna
maksa
sisäfilee
rahka
nakki
vaaleanpunainen
italia
venäläinen keittiö
pääsiäinen
käsin syötävä ruoka



Olen tatuoitu jätkä!
 
Keittiönoita
No jopas aiheella paiskasit :D Mulle ei tule muuta mieleen kuin kebab pitaleivällä ja kebab ranskalaisilla. Enkä ole koskaan edes tehnyt kebabia, mutta kerta se on tietysti ensimmäinenkin.
 
Voi nam Metis! :p siinä tais tulla mun huomisen ruoka.. :D
Vieläks sä karppaat?

Hitsi et on vaikea aihe, ei tuu mieleen ku se perus kebsu ja ranut..Mut jos mä saan jonkun ahaa elämyksen tässä vielä niin osallistun..
 
  • Tykkää
Reactions: Metis
Kebab+kastike, lohkoperunat ja keräsalaatti


Tässä kebabin ohje:
Kebab resepti | Kotitekoinen kebab

Kebabkastike:
Reseptit > ruokaohje: Kebab Kastike - Kotikokki.net

Lohkoperunat:
tarpeen mukaan perunoita
ruokaöljyä
mausteita oman maun mukaan, mutta esim. rakuuna, valkosipulijauhe, suola

Pese perunat ja leikkaa lohkoiksi. Laita kulhoon, kaada päälle öljyä ja lisää mausteet, sekoita. Levitä perunat uunipellille ja paista 200 asteessa n.40 minuuttia. Kannattaa seurata miltä näyttävät ettei pääse liian tummiksi.

Lisänä oli sitte vielä keräsalaatti johon päälle lorautin rypsiöljyä ja ripottelin rouhittua mustapippuria.
 
Tämä vähän hankala.

Minä leivon oikein hyviä pitaleipiä itse, mutta itsetehdyt kebabini eivät ollenkaan niin hyviä kuin kaupasta saatavat Korv Göranin valmislastut. Eli miten on... onko valmiskebab omilla lisillä oman leivän välissä "oma tuotos" vai meneekö ohi haasteen aiheen?

:)
 
Tämä vähän hankala.

Minä leivon oikein hyviä pitaleipiä itse, mutta itsetehdyt kebabini eivät ollenkaan niin hyviä kuin kaupasta saatavat Korv Göranin valmislastut. Eli miten on... onko valmiskebab omilla lisillä oman leivän välissä "oma tuotos" vai meneekö ohi haasteen aiheen?

:)

Onhan tuossa Metiksenkin annoksessa valmiita kebab-lastuja.
 

Yhteistyössä