Ja monella, monella muulla.Meillä on sama astiasto!
Olen tatuoitu jätkä!Meillä oli eilen grilliruokaa ja jos oikein arvaan niin tänään pizzerian pizzaa.
Oi kun ihanan näköistä!Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;25832229:Tänään lounaaksi nakkikastiketta, perunoita ja kaali-porkkanaraastetta:
Jälkkäriksi mustikkarahkaa:
Hei voitko kertoa miten tuo nakkikastike on tehty?Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;25832350:Kiitos Mä en ole vuosikymmeniin tehnyt - lienenkö tehnyt koskaan - tuollaista raastetta, jossa on kaalia, porkkanaa ja puolukoita. Tuli sapuskasta mieleeni 60-luku ja kansakoulu Täytyy tehdä useammin, koska se oli erittäin hyvää.
Reseptini löytyy tästä ruokahaasteketjusta:Alkuperäinen kirjoittaja dee:Hei voitko kertoa miten tuo nakkikastike on tehty?
Ei tämä mun mielestä ole kuivaa. Voisin oikeastaan sanoa, että aika rasvaista. Mutta ei savukalaa joka päivä viitsi syödä, makuun kyllästyy.Onhan se hyvää mutta ei sitä nyt iltapalaksi asti voi syödä, kuivaa ja kyllästyy äkkiä siihen makuun.
Me ollaan saatu tuota anopilta vuosien varrella. Ensin saatiin muutama kahvikuppi asetteineen kihlajaislahjaksi ja hiljalleen sitten lisää kaikkea. Viimeisimpänä saatiin nuo mukit, joihin olen aivan älyttömän ihastunut. Kupit kun on mun makuuni ihan liian pienet.Meillä on sama astiasto!
Pizzzassa?Mitä kaikkea siellä onkaan?
Olen tatuoitu jätkä!Pizzzassa?
Jauhelihaa, kebabia, salamia, paprikaa, herkkusieniä, punasipulia, tomaattisosetta, juustoa, homejuustoa.
Ihanalta näyttää tuo hedelmäriisi Miten teet sen?Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;25852674:Eilen jauheliharisottoa:
Tänään retroruokapäivä eli wienerleike (anjovis unohtui), raakapaistetut perunat, sekavihanneksia ja salaattia:
ja jälkkäriksi hedelmäriisiä:
Ainakin näyttää olevan aitoa vaniljaa joukossa.Ihanalta näyttää tuo hedelmäriisi Miten teet sen?