jadal
Kyllä se ihan oikealle hernekeitolle näyttää.eilinen hernekeitto. siità tuli "samettisempi" versio koska kuivat herneet oli pilkottu pienikis. kuulemma semmosia kokonaisia ei lòydy, mutta pitàà tarkistaa jostain muualta seuraavalla kerralla. maku oli just semmonen kun pitikin, tyttòkin maistoi. ps. àlkàà kattoko tota kattilaa, hieman soppaa roiskui.....
Aijaa.com - 7703945.jpg
Hieno tuo perunapuristintànààn tulossa pààruoaksi (leivitin jo valmiikis):
Aijaa.com - 7703970.jpg
ja lisukkeeksi:
Aijaa.com - 7703990.jpg
Hyvät eväät.tànààn tulossa pààruoaksi (leivitin jo valmiikis):
Aijaa.com - 7703970.jpg
ja lisukkeeksi:
Aijaa.com - 7703990.jpg
ei muuta kun herneet likoamaan. tossa ruoassa on muuten hinta-maku-suhde kohdallaan. aika halpaa ja maistuvaa sapuskaaKyllä se ihan oikealle hernekeitolle näyttää.
Ja nyt alkoi itselläkin tehdä sellaista mieli...
toi on muuten tosi kàtsy, en olisi uskonut ennekuin kokeilin tuota "perinnòksi" saatua. ei mee kuin yks hujaus ja muussi on valmisHieno tuo perunapuristin
Onko se vanha? Minä tykkään vanhoista keittiövälineistä ja keräilen niitä, mieluiten käyttökelpoisia Tuntuu mukavalta ottaa soppaa vanhalla Sorsakosken kauhalla, sellaisella joita oli kouluissa 70-luvulla (voi olla edelleen, en ole käynyt katsomassa). Ostin just kirpparilta sellaisen vanhan käsikäyttöisen vatkaimen, jossa veivillä pyöritetään kahta vispiläätoi on muuten tosi kàtsy, en olisi uskonut ennekuin kokeilin tuota "perinnòksi" saatua. ei mee kuin yks hujaus ja muussi on valmis
Lohta ja katkarapua.mità laitat sushiin "tàytteeksi" ?
Olen nähnyt kaupoissa kyllä tuollaisia, pitäisikin kokeilla. Teen muusin Bamixilla, mutta tuollainen olisi hyvä, ei tarvisi sähköä. Joskus olen kuullut käytettävän sanaa "perunalumi", jos perunaa ei sekoiteta varsinaisesti muusiksi nesteen kera.en tiedà sen ikàà, mutta kuului miheni isoàidille. se on silti ihan moderni kapistus ja lòytyy kaupoista. suomessa tàytin semmosta survomisjuttua ja siellàkin tein kàsin. mutta tàà kuvassa oleva on ihan oikeesti miljoona kertaa kàtevàmpi
Entä avokadoa, kun olin huomaavinani niitä kuvassa?=) Minä en koskaan onnistu saamaan oikean kypsyistä avokadoa, aina se on liian raaka tai menee yli, kun tarvisin.:ashamed:Lohta ja katkarapua.
Joo sitäkin, ja tuorejuustoa, majoneesia, tietenkin riisiä jne.Entä avokadoa, kun olin huomaavinani niitä kuvassa?=) Minä en koskaan onnistu saamaan oikean kypsyistä avokadoa, aina se on liian raaka tai menee yli, kun tarvisin.:ashamed:
Hyvän näköistä.
Siinä on niin paljon juustoa, ettei sieltä taida täytteet juuri näkyä.Hyvän näköistä.
Pizzan täytteistä muuten joskus luin hauskan kolumnin jossa vedettiin suoria linjoja eri täytevarianttien ja luonteen välille... Sääli ettei se ole enää tallessa. Olisin voinut "lukea" sinua kuvasta kuin mikäkin ennustajaeukko konsanaan.
Tahnassa oli majoneesia, raastettua mozarellaa, silputtua makeaa sipulia, silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja, raastettua porkkanaa, pieneksi kuutioitua kurkkua, persiljaa ja mustapippuria.Alkuperäinen kirjoittaja Taustaileva äippä;23377439:Oisko Keittiönoidalla ohjetta minivuokraleipiin ja juustokasvistahnaan? Näyttivät herkulliselta!