nimi josta ajattelit,että voi lapsi raukkaa..

  • Viestiketjun aloittaja daniela
  • Ensimmäinen viesti
lily c
jokainen nimetköön jälkikasvunsa miten tahtoo, mutta kyllä sitä jää suu auki jos muksu on kaneli-meri, kivi mies, mainio yrjö tai aina impi.. sen sijaan esim. lumi, taika, jimi, jesse jne ovat hienoja nimiä ja samoin monet 90-lukulaiset kuten anni, sanna tai petri , tai suurinosa "mummonimistä" kuten ester, juhani, väinö.. mutta älyttömät yhdistelmät kyllä pistävät silmään ja pahasti..
 
piip
Marja-Terttu ja Pasi-Anssi -tyyliset nimet on hirveitä. Vanhemmat yrittää muka olla niin hauskoja ja kekseliäitä.. Samoin osa näistä "vanhahkoista" nimistä ällöttää, esim. Yrjö, Kyllikki, Jorma, Sakari jne.
 
vakkari harmaana
Jadessa, Lumia (menneen talven lumia), Veeti (sileät sääret), Lemmikki (uinu uinu vaan lemmikkini), Otto ( lonkero & automaatti ),Sinuhe, kaikenmaailman Cecilia Niemiset ja Anastacia Häkkiset...
 
-
Olen törmännyt jossain pojan nimeen Kauri Metsänpoika.
Ja se äskettäin palstalla kommentoitu Piri oli myös aika paha. Jollain puolitutulla taisi olla Ruska Rosina - siis roskarusina lopun ikäänsä. Ja toisella Sohvi Poppana. Näitähän riittää.
kiitos vain... ja en kyllä tajua miksi nimistä pitää aina väännellä jotain muuta kuin ne ovat, koska jokaisesta nimestä varmaan saa väännettyä jotain "hauskaa" ... pikkasen noloa ehkä.... eihän kukaan omaa nimeään ole valinnut.
 

Yhteistyössä