Hajottaako KD hallituksen?

Päwe lataa kovat tiskiin. On siinä rohkea nainen jälleen kerran.


KD on joutunut myöntymään heille tärkeissä asioissa aika paljon, Kokoomuksen tekemän jyräämisen takia, ja luulen että tää Palestiina-asia saattaa katkaista kamelin selän...ja vaikka olen aavistuksen verran porvariuteen kallellaan, niin Kokoomus on vetänyt liian kovaa talouskuria, joka ei ole KD:lle ominaista. KD saattaa lähteä ihan mielellään. :unsure:
 
vierailija
Kokoomus on mukana vasemmiston kulttuurisodassa. Ei USA:kaan katso hyvällä Lähi-idän islamistien myötäilyä. KD saa uskottavuutensa takaisin jos lakkaa myötäilemästä tuota maallista ja vasemmistoa mielistelevää puoluetta kaikessa.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Divide et impera. Jos Päivi on kova täti, hänen kannattaa kovistella ja kalistella rautoja punttisalilla. Ei kukaan järkevä enää lotkauta korvaansa Päivin jutuille olipa hän mitä mieltä tahansa mistä tahansa asiasta. Päivi viihtynee parhaiten komerossa. Joulusiivouksen aikaan Martat neuvovat, ettei komeroa kannata siivota jouluksi ellei aio viettää siinä juhlapyhiä. Kun Päivi ikääntyy ja viisastuu, hän joskus avautuu hoopoiluistaan naistenlehdessä. Luultavasti ET-lehti haluaa numeroonsa lukijoita toisen, Päiviä paljon kiinnostavamman henkilötarinan. Jos Sannalla on aikaa haastatteluun, lehdestä otetaan erikoispainos, ja juttu julkaistaan maailmassa kaikilla kielillä. Jopa suomalaisugrilaisen jo kuolleen kielen taitajat saavat verrytellä taitojaan. Ei sillä ole väliä osaako kieltä yksi vai monta miljoonaa. Kyllä yliopistosta sen verran rahaa löytyy, että juttu käännetään ja arkistoidaan tuleville kielen osaajille.
 

Yhteistyössä