Ylivieskan suunnan äipät....

  • Viestiketjun aloittaja hennis
  • Ensimmäinen viesti
juu,ehkä paras sitten joulukuulle siirtää jos sillon porukkaa tulis enempi? vietettäskö tosiaan pikkujouluja? kun paikka löytys niin sitten kaikkihan vois tuoda jotain syömistä..(nyyttärit)? :xmas: :xmas: :xmas:
 
hennis
Joo sovitaan sitte niin että Joulukuussa tavataan ja pikku joulun merkeissä jos paikka löytyy. Nyyttärit hyvä idea. =) :xmas: olisko jo 4.12 hyvä päivä? =) :xmas: :wave:
 
Hanne harmaana
Näin aluksi Hennikselle morjenttes, ollaankin tuttuja jo entuudestaan (hoksaatkohan kuka täällä kirjottelee, öhöm :whistle: ;) )... Minä innokkaana osallistuisin myöskin tuohon tapaamiseen. :wave: :eek: Ilmotelkaahan miten tuon tapaamisen kanssa käy, jään taustailemaan. :attn: =)
 
Ollaan parsakaalen kans menossa johonkinpäin joulukuussa kierteleen muuten vaan kauppoja ja syömään,pidetäänpäs tää näkyvillä jos vaikka treffattais jonkinlaisella porukalla,mikäli päivät käy yksiin!!! =) =) :wave: :wave:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 13.11.2004 klo 17:27 hennis kirjoitti:
Olisko Kärkkäisellä hyvä nähä? =) ;) :xmas: samalla jouluostoksia vois tehä ja syyä pedrinaksessa. :p tai käy muuki paikka King Meal esim toine hyvä paikka. =)
jeeee pedriinakseen!! :p :p tällä kertaa mä sit otan sitä kanaa ja ristikkoperunoita!!!..tai pihviä maustevoilla ja kermaperunoilla.. :ashamed: :p :p
 

Yhteistyössä