YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 9

Viime viikon vietin hiljaiseloa palstailusta, kun oli pakko yrittää kehittää muutakin ajateltavaa viimeisen piinaviikon ajalle! Halaukset kaikille tädin kohdanneille :hug:

Scarleth erityistsempitykset viimeiselle piinaviikolle - tiedän paremmin kuin hyvin, että miten raastavaa aikaa tuo on... Itsestä tuntui, että tuo on melkein pahempaa aikaa kuin varsinainen hoito, jossa koko ajan kuitenkin tapahtui jotain. Piinaviikoilla itse ei voi tehdä oikeen yhtikäs mitään muuta kuin toivoa parasta ja pelätä pahintä (lähinnä pääasiassa jälkimmäistä).

Itse meen täällä nyt kuin halolla päähän lyötynä. Kävin viime perjantaina (pp11) veritestissä. Alunperin vioin tuota aikaista testauspäivää, että eihän silloin kuitenkaan mitään näy... Vihdoin ja viimein raastavan pitkän maanantai-päivän päätteeksi sain naistenpolililta kätilön puhelimen päähän, joka kertoi testituloksen olevan positiivinen :heart: (hcg 126 tai jotain...). Siis mitä ihmettä!!! Ikinä ensimmäinenkään testi (ellei ovistestejä oteta huomioon) ei ole näyttänyt mulle positiivista. Enkä siihen uskonut nytkään, kun mitään oireita ei oikeen ole ollut (tai siis nekin mitä nyt oli, niin laitoin lugejen piikkiin). Huh, ihan epätodellinen olo - pakko paeta hieman sulattelemaan tätä...
 
Viimeksi muokattu:
Voi mahotonta Ronja!!! Ihan tuhannesti onnea!! Vitsit, mullakin alkoi ihan perhoslauma lepattaa mahassa kun luin tämän plussauutisen :) Mahtavaa!! Ja etenkin sun oireettomuus tuo nyt kyllä vähän toivoa mullekin.

Puskikselle paljon halauksia! Aika isoja mietintöjä sullakin siellä...

ON: huuh, se olis pp 8... mulla NIIIIIIN on sellainen olo, et menkat alkaa justiinsa! Tosin tää olo on ollut tavalla tai toisella perjantaista asti. Perjantaina ja lauantaina oli sellaisia laajalla alueella mahassa tuntuvia kramppeja, nyt krampit on vähän muuttuneet terävämmiksi mutta niitä tulee aina ajoittain. Aina en tiedä onko kyseessä menkkakramppi vai ihan vaan yksinkertaisesti ilmavaivat :/ Eilisenkin ravasin vessassa katsomassa joko vuotaa. Ei se tällä menolla enää kauaa voi kestää, kun vuoto alkaa. Jos siirtopäivä oli "ovispäivä" niin nyt on dpo 12, sillä logiikalla menkat vois alkaa huomenna tai ihan viimestään ylihuomenna.... ärsyttävää, kun oon mennyt lukemaan ihan liikaa keskusteluita, joissa jengi plussaa suunnilleen pp5 ja kaikki mahdolliset oireet on jo siinä vaiheessa. Nyt sitten tuntuu, että peli on jo pelattu, kun ollaan näin "pitkällä" piinailussa ilman mitään mainittavia oireita.
 
  • Tykkää
Reactions: Ronja76
Kiitos kaikki ihanat!!! :heart:

Vieläkin ihan pökerryksissä koko hommasta :whistle: Oli nimittäin koko piinapäivien ajan niin negaolo kuin vain olla ja voi. Seuraavaksi olen tietenkin jo ehtinyt hätäillä pyysyyköhän tää kyytissä jne., mutta ne ajatukset olen päättänyt tuupata heti syrjään. Koskaanhan ei voi varmaksi tietää kuinka käy (varsinkin, kun kaikki on niiiiiin aluillaan), mutta olen kuitenkin päättänyt olla murehtimatta liikoja ja nauttia elämästä tässä ja nyt :)

Scarleth oireettomuus voi todellakin olla oire tai siis pikemminkin ne "menkkaoireet". Eli sun oireilu kuulostaa lupaavalta!! ;) Mulla oli täysin sama homma, että ravasin viime viikon puolesta välistä saakka vessassa kyttäämässä, että joko vuoto alkoi ja nyt se kyllä alkoi ihan varmasti.. Täällä on sormet ja varpaat ristissä, että se plussa sieltä teille pärähtäisi. Yritä malttaa olla testaamatta liian aikaisin. Sulla on siis virallinen testipäivä 21.5., olikos se ihan veritesti vai kotitesti? Mulla oli se veritesti niin aikaisin (pp11), etten viitsinyt tehdä edes kotitestiä ennen sitä.

Kaikille aurinkoista kevään jatkoa ja tietenkin hurjasti plussaonnea! Itse vetäydyn nyt hieman taustalle, mutta käyn välillä kurkkimassa teidän kuulumisia ja kertomassa omistani. Seuraava iso jännänpaikka on kesäkuun puolessa välissä eli eka ultra, jos vain sinne saakka päästään :)
 
Ronja, ihan kotitesti olis tarkoitus tehdä, ei ole ainakaan mistään laitettu lähetettä veritestiin. Alun perin ajattelin, että pyydän sitten vielä veritestilähetteen jos sattuisin plussaamaan, mutta kuten todettu, nyt niin varma alkavista menkoista ettei varmaan tarvi tehdä mitään testiä :headwall: Vessassa juokseminen jatkuu, kun vähän väliä mahassa tuntuu sellainen kramppi että "no nyt se vuoto alkoi ihan takuulla!!!" Kiitos kuitenkin tsemppauksesta. Onhan niitä oireettomia alkuraskauksia varmasti paljonkin. Mulla vaan edellinen alkanut raskaus kuitenkin oirehti jollain tavalla (tosin en silloinkaan osannut niitä miksikään oireiksi tunnistaa ennen kuin jälkikäteen vasta, enkä muista oikein missä vaiheessa ne oireilut alkoi...) joten tässä tulee aina verranneeksi oloa siihen. Tosin voihan ne eri raskaudetkin kai vaihdella oireiltaan ja niiden alkamisajankohdilta.. (jaa miten niin epätoivoinen :D )
 
TIISTAI 15.5.2012



...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa


K.......................37..........3/28...............15................3.
Elena75..............37..........6/26.................11..............3.
Puskajussi...........40..........12/23-30............4...............5.
Kaktus-76...........36..........18/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37..........22/26-30............11..............2
Jaahas................35.........25/29.................6...............1.
Pepinka................37.........28/27-32............2...............3.
Scarleth..............35..........32/28-32 ...........8.................1.
Hopsan...............37..........35/28..................?................3.



:attn:TAUSTALLA:attn:

Whisky Peat


:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........?/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
toukokuu ....Ronja76 yk 17
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
Käytiin tänään perhesuuunnitteluneuvolassa. Oli nuori lääkäripoika siellä :)

Teki gynekologisen tutkimuksen ja määräsi vielä yhden verikokeen, Progesteronin otettavaksi ensi kierron 21.päivä. Mitään vikaa ei ole toistaiseksi ja arvelikin, että raskaaksi voin tulla koska tahansa. Lähetteen lapsettomuuspolille laittaa heinäkuussa, kun vuosi kierukan poistamisesta tulee täyteen. Eivät kuulemma aiemmin ota sinne kuitenkaan. Eli ei mitään uutta.
 
Viimeksi muokattu:
Onnea Ronja :flower: Paljon paljon vauvaliimaa ja tarrasukkia!!

Nyt sitten jännätään miten Scarlethin käy.. Kauheasti niitä oireita toivoisi, mutta oireettomuuskin voi olla sellanen. Tsemppiä!

Menin viime perjantaina murheissani tilaamaan pinon ovistestejä, kaippa halusin nähdä onko ovis ees mahdollinen näillä kierroilla.

Eilen testasin negan ja tänään aamulla piirtyi heti kaksi selkeää viivaa, iltapäivällä jo kirkuva sellainen. Eli ainaskin lh on koholla :)

Vaihdoin sitten lakanatkin ja aattelin et peuhataan sit tänään oikeen kunnolla "kahden viivan edestä" ;)
Ja peuhattiinkin. Nyt sitten ootellaan mitä tuleva tuo

++++++:whistle: puskis
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Ronja76
Syystuulelle tsemppiä! Hommahan siis etenee, se lienee joka tapauksessa hyvä juttu!

Tosiaan, missäs hopsan? Mikä tilanne, onko raportoitavaa?

Ronja, voisitko vähän tarkentaa millainen sulla oli se varma "nega - / menkkaolo"? Oliko jotain mahakramppeja vai vaan yleisesti tunne että menkat alkaisi?

Nyt sitten jännätään miten Scarlethin käy.. Kauheasti niitä oireita toivoisi, mutta oireettomuuskin voi olla sellanen. Tsemppiä!
Juu, täällä jatkuu samaa rataa. Ja onhan tässä "oireita"; ihan vähäsen aristavat nännit, neljättä päivää jatkuva päänsärky, koholla oleva lämpö ja yleinen huonovointisuus ja tolkuton väsymys (johtunee päänsärystä joka valvottaa öisinkin). Eli ei kerrassaan mitään, mikä ei voisi enteillä menkkoja ennemmin kuin raskautta :D Mahaa kramppaa välillä ja ravaan koko ajan vessassa ihan varmana, että vuoto alkoi, mutta toistaiseksi se on pysynyt poissa. Eilen illalla olisin vaikka vetoa lyönyt siitä, että ne alkaa yöllä, mutta ei. Hei, menkattomuushan on myöskin oire, eikös? :D Jokainen päivä ilman menkkoja tuntuu pieneltä voitolta, vaikka oon ihan varma että kyllä ne sieltä ennemmin tai myöhemmin tulee.

MUOKS: aijuu, eilen oli pari kertaa repäisykipua kyljessä ja mahassa! Melkein jo innostuin, mutta sitten älysin että voihan nääkin liittyä menkkoihin tai ehkä vielä jopa paikkojen toipumiseen punktiosta...
 
Kiitos onnitteluista Elena & Puskis :heart: Puskikselle onnekkaita peuhailuita - pidetään peukkuja, että nyt tärppää ;) Vaikuttaa ainakin lupaavalta, kun ovis noin selvästi löytyi!

Scarleth mun ns. "menkkaoireilu" oli niitä normioireita, mitä on olen tässä tässä yrityskiertojen aikaan oppinut tunnistamaan eli juuri tuota mahan kramppailua & juilintaa (aina enteilyt menkkoja joko seuraavalle/samalle päivälle), tissien turpoaminen/kipeytyminen, armoton ketutus, lievä kuvotus (on aikaisemmin ollut aina päivää ennen menkkoja), valkkarin suhteen kuivakausi, joka päättyi pari päivää ennen oletettujen menkkojen alkua. Kaikki oireet meni oikeastaan ihan tismalleen samaan tapaan ja samassa järjetyksessä kuin aikaisemmissa negakierroissa. Tissihommat, mahan turpoamisen & normaalia pidempään jatkuneen lievän kuvotustunteen pääkipuiluineen laitoin taas lugejen piikkiin ;) Mistään en kyllä arvannut, että olis oikeasti tärpäänyt. Menkkoja ei sitten kuulunut arvioituna päivänä/päivinä (kuten on tähään saakka tullut tasan joka kerta mun elämän aikana), mutta senkin tietenkin laitoin lugejen syyksi. Tai sitten epäilin hoitojen sotkeneen mun normikierron. Mullakin oli pari kertaa noita teräviä vihlaisuita, jotka laittoi vetäytymään kaksinkerroin (juu punktion/lugejen/alkavien menkkojen syyksi laitoin). Edelleenkään ei ole mitään muita erikoisia oireita, valkovuotoa on vain alkanut satunnaisesti lorahtelemaan enemmän. Eilen illalla oli sitten pakko tehdä viimein se kotitesti, koska olivat työpäivään aikaan yrittäneet soittaa polilta, enkä sitten päässyt puheluun vastaamaan. Kamala kauhuskenaario tuli mieleen, että nyt ne ovat sairaalassa/labrassa sotkeneet veritestitulokset. Noh, kaunis plussa siihen piirtyi heti välittömästi ;) Tsemppiä piakkkoin loppuviin piinäpäiviin Scarleth - edelleen vaikuttaa tosi lupaavalta ;)

Syystuulelle myös tsemppiä - toisaalta on varmasti hyvä kuulla, että raskaus voi alkaa milloin vain. Toisaalta on myös hyvä selvittää verikokein, että kaikki perushommat on varmasti kunnossa. Meillä "vanhuksilla" se raskautuminen ottaa vain hieman pidemmän aikaa ;)
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos infosta Ronja! Mulla ei yleensä menkkaoireetkaan ole mitkään järin voimakkaat. Näitä mahan kramppaamisia / vihlomisia on jonkin verran negakierroissa, mutta eipä paljon muita oireita yleensäkään (ei tissiaristuksia, ei erityisempiä turvotuksia jne.). Nyt ehkä tuntuu, että nää mahajuilinnat olis vähän pahempia kuin muissa kierroissa, mutta mistä sitäkään tietää kun kuitenkin on taas ollut eri lääkitykset ym. tilanne ihan eri. Oijee, on tää hankalaa!
 
Supersuuret onnittelut Ronjalle! :heart:

Toivotaan kovasti, että Scarleth pääsee pian ilmoittamaan samanlaisen uutisen.

).( Olen ollut reissussa ja irti kaikista teknisistä vempeleistä...Mutta täti löysi tiensä kyllä reissullekin, joten menossa nyt kp 3/28 (Laitan edelleen tuon 28, vaikka viime kierrot lääkkeitten takia on ollukin pidempiä...)
Perjantaina aloittelen uutta piikitysrumbaa ja ensi viikolla ultraan jne. Nyt siis toista kiertoa tällä koktaililla...On toivo aika vähissä, mutta on oikeestaan nyt niin kiirettäkin, ettei ole ehtinyt eikä lähiakoina ehdikään tätä projektia paljoa miettimään.

Mikäs on Pepinkan tilanne?

Plussatuulia!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Ronja76
Täällä kp1/27-32.

Oikein paljon onnea Ronjalle!:flower:
Ja Scarlethille tsemppiä - lupaavalta vaikuttaa, toivottavasti saat hyviä uutisia pian!

Oma tilanne ei yllättänyt, olo oli niin luovuttanut ja varma olin tästä tuloksesta jo
heti oviksen (tai oletetun sellaisen) jälkeen. :( Nyt harmittelen lähinnä jo tätä uutta
kiertoa, kun miehellä sattuu taas työreissu juuri mahdollisen oletetun oviksen aikoihin,
joten eiköhän tämäkin kierto mene hukkaan. Jos nyt vaikka yrittäisin ottaa rauhallisesti,
tuntuu että kaikki nämä ovistestit sun muut tuovat vaan lisästressiä ja mulla ne ainakin
polttelee käsissä jos niitä on tullut hankittua - ei vaan pysty olemaan stressaamatta kun
pitäisi tiettyyn aikaan toimia. Miten ihmeessä sitä on pärjätty ennen näitä kaikkia testejä?
Onkohan naisilla ennen ollut edes tällaista pakkomiellettä vauvasta...

Onneksi sentään sää näyttää aurinkoiselta, piristää vähän mieltä kun ilmat lämpiää. Jospa
sitä kesällä saisi vähän muutakin ajateltavaa ja yrittäisi keskittyä jo näihin olemassa oleviin
ihaniin lapsiin. :) Aurinkoisia loppuviikon päiviä kaikille!
 
  • Tykkää
Reactions: Ronja76
PERJANTAI 18.5.2012



...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa


Pepinka................37.........3/27-32.............3..............3
Hopsan...............37..........5/28..................?................3.
K.......................37..........6/28...............15................3.
Elena75..............37..........9/26.................11..............3.
Puskajussi...........40..........15/23-30............4...............5.
Kaktus-76...........36..........21/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37..........25/26-30............11..............2
Jaahas................35.........28/29.................6...............1.
Scarleth..............35..........35/28-32 ...........8.................1.




:attn:TAUSTALLA:attn:

Whisky Peat


:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........?/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
toukokuu ....Ronja76 yk 17
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
PERJANTAI 18.5.2012



...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa

Jaahas.................35.........1/27-30.............7..............1.
Pepinka................37.........3/27-32.............3..............3
Hopsan...............37..........5/28..................?................3.
K.......................37..........6/28...............15................3.
Elena75..............37..........9/26.................11..............3.
Puskajussi...........40..........15/23-30............4...............5.
Kaktus-76...........36..........21/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37..........25/26-30............11..............2
Scarleth..............35..........35/28-32 ...........8.................1.




:attn:TAUSTALLA:attn:

Whisky Peat


:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........?/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
toukokuu ....Ronja76 yk 17
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
Viimeksi muokattu:
Hei vaan! Täälläpä kp 1. Täti tulikin pari päivää aikaisemmin kuin yleensä. Huomioinkin, että ovislimat oli aikaisemmin kuin yleensä ja rinnat kipeyty ja turpos aikasemmin, joten ovisajankohta ilmeisesti vähän vaihtelee.
Sain varattua ajan follikkeliultraan eli asiat etenee. Jee!
Peukut pystyynScarlethille!

Hyvää viikonloppua kaikille!!:)
 
Huomenta! Täällä mennään kp 28/26-30. Eli jännät päivät =piinaavat päivät. Mahaa juilii, on juilinut jo torstaista asti, niin kuin ois menkat tulossa. Eli toivo lähes mennyt taas. Mitä teille muille kuuluu? Hiljainen palsta!
 
MAANANTAI 21.5.2012



...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa

Jaahas.................35.........4/27-30.............7..............1.
Pepinka................37.........6/27-32.............3..............3
Hopsan...............37..........8/28..................?................3.
K.......................37..........9/28...............15................3.
Elena75..............37..........12/26.................11..............3.
Puskajussi...........40..........18/23-30............4...............5.
Kaktus-76...........36..........24/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37..........28/26-30...........11..............2
Scarleth..............35..........38/28-32 ...........8.................1.




:attn:TAUSTALLA:attn:

Whisky Peat


:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........?/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
toukokuu ....Ronja76 yk 17
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
Lista päivitetty!

Jaahas ja Pepinka:hug:

Mikäs on tilanne Scarleth, joko saadaan kohta lisää plussia?

Syystuuli jospa se täti päättäisikin mennä sukulaisvierailemaan jonnekin muualle, peukut on pystyssä.

Tänne ei kuulu mitään uutta. Tätiä odottelen meille kylään viikon päästä. Ovis oli vasta kp 15, eli kierto venyy pari päivä jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Olen vähän taas yrittänyt pitää taukoa täältä. Onneksi ihana aurinkoinen kevät tuo muuta ajateltavaa ja tekemistä.

Viime kesänä kun pillerit lopetin niin ajattelin naivisti että saadaan kevät-/keävauva...mutta kaikki ei mennytkään niinkuin Strömsössä. No joo, myönnän kyllä ihan suoraan että toivo luomusti raskautumiseen on jo mennyt. Ronjan ihanat uutiset tosin antoivat toivoa aika paljon tähänkin risukasaan. Toivottavasti saadaan pikapuolin lisää hyviä uutisia. Ja jos Ronja luet meitä vielä niin tule kertomaan välillä kuulumisia.

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille:wave:
 
Syystuuli, jännäilen täällä sun puolesta :) , omassa tilanteessa ole oikein nyt jännitettävää...

Scarleth, toivottavasti olis hyviä uutisia...

Ja onhan kai sullakin Kaktus jännäiltävää...siis piinapäivät menossa...älä vaan luovuta!

Mulla on huomenna folliultra...pääsee kattelemaan mitä tulosta piikitykset on taas saanu aikaan. Ihan kivaa. Vaikka ei sillä taida oikeesti meidän tapauksessa olla merkitystä, montako follia siellä möllöttää. Taitavat viallisia olla kuitenkin..tai sitten simpat on sokeita tai jotain. Mutta antaa tää piikkien kanssa leikkiminen kuitenkin toivoa. Aina hetkeksi.
Nyt vaan vähän ahdistaa, kun ei ole varmaa, ollaanko miehen kanssa samassa kaupungissa tärppiaikana. Saan todennäköisesti siihen huomenna vastauksen, kun lääkäri arvioi milloin ois aika tökätä Pregnyl...
 

Yhteistyössä