YLI 35-v KUUMEILIJAT :) VOL.4

Hei pitkästä aikaa!

Olimme mökkireissulla perjantaista-tiistaihin (Kuusamossa). Välillä sateli vähän vettä.. :( Mutta valosaa siellä oli. Sain leivottua kanelimuroleivät rippijuhlille. Kokoajan tuntuu olevan hirveesti tekemistä. |O gitte kysyi aikaisemmin juhannuksen vietosta.. Rippijuhlien järjestämistä on aika paljon juhannuksenaikana. (Rippijuhlat sunnuntaina) Tyttö tulee huomenna leiriltä.Sitten on kauppalistan suunnittelua,kampaajalla käynti,kaupassa käyntiä,siivousta ym. Lueskelen myöhemmin teidän kirjoitukset.. Nyt nukkumaan.. Öitä! :wave:
 
Ihanaa torstai päivää kaikille!


Lumi-Marja: Tulehhan kertomaan kuulumisia!


Taikakuulle hyvää leipomisOnnea herkkujen suhteen!


Viimeinen pv töissä ja sitten lomailua 3 päivää..

Heissan taas ja PlussailuOnnea kaikille ja vauvamasuille hyvää vointia!


Rva Pikkumyy


 
Tauti alkaa olla jo voiton puolella, vielä yskää ja nuhaa jonkin verran, muuten olo ok! Päänsärkyä oli aamusta. Sekin meni pian ohi.

Rouva Pikkumyy mulla oli pojasta iso maha ja tytöstä vähän pienempi. Ei kasvanut maha tytöstä niin eteen, mutta oli poika isokin 4,2 kg ja tyttö 3,5 kg. Nyt tuntuu maha taas kasvavan aika lailla, saapa nähdä nyt sitten, onko poika-tuntemukseni oikea. =) Miehenikin päivitteli mahaani, että on aika jalkapallo jo. ;)

Kohjuja on tullut jo alapäähänkin ja ovat kipeitä. :( Eipä niihin apua löydy kun vasta synnytyspöydältä. Jaloissa on myös vasemmassa sääressä kipeitä kohjuja, mutta tukisukat ovat auttaneet. Täytyy vain muistaa pitää koholla jalkoja, nytkin jalkani alla on tuoli, että saan jalan koholle, etten istu liian kauan. Nämä on kuitenkin ohi meneviä, täytyy vaan kestää, kun ovat vaan aikansa. :ashamed:

Vatsanpohjaa kiristelee ja pieniä töytäisyjä tuntuu välillä. :D Liikkeet ovat vielä melko hentoisia, mutta välillä joitain tuntuu. Mukavalta tuntuu, kun vaavi ilmoittelee itsestään pikkuhiljaa enemmän.

nevi olen käyttänyt äitiyshousuja lähes alusta asti ja ne tuntuvat oikein mukavilta, kun on sopivat ja mukavan joustavat. Samoin paidat, varsinkin lyhythihaiset mukavia.

Täällä loppuunmyynti Rintamäessä ja ostin sellaiset lantiomalliset äitiysfarkut, joissa tukikaistale vatsan päällä, mutta vyön kanssa oikein mukavat jalassa. Kaikki äitiys- ja lastenvaatteet olivat -40 % ja hintaa housuilla oli 15 euroa, samoin muut äitiysvaatteet saman hintaisia, mitä jäljellä oli. Muuta en nyt ostanut. Kaverini tuo Tampereelta kesälomareissulta vielä äitiyscaprit ja paitoja.

Lapset jo hereillä, neiti tuli herättelemään 6 maissa, mutta loikoilimme vielä puoli 7 asti.

Isäntä oli ollut reissussa ja kadottanut puhelimensa jonnekin, soitimme ja suljimme liittymän, ettei joudu vääriin käsiin. Harmi homma, mutta vakuutus varmaan korvaa ellei löydy.

Poutaisempaa juhannusta odotellen, plussatuulia teille kaikille!

:heart: TeSuLah ja Pikkukolmonen 17+2 :heart: :wave:
 
Kiitos vastauksesta TeSuLah Jospa minäkin sitten pukisin jo 'kunnon' housut jalkaan ja alkaisin nauttimaan oikein kunnolla tästä mahastani. Ei kai se niin haittaa onko se vauveli vai varastot jotka siellä pömpöttää :whistle:

Nyt pitäisi sitten aloittaa pyykinpesu, siivous ja pakkausurakka. Ihanaa lähteä huomenna reissuun, mutta tämä tavaramäärä hirvittää. Yksi haluaa ehdottomasti kalastustarvikkeet mukaan, toinen kaikki mahdolliset uimalelut. Pienimmälle tietysti vaippapakettia ja leluja. Sitten ei saa unohtaa piirustustarvikkeita ja patikointikenkiä kaikille. Sateen varalle sadevarustukset ja kumpparit.
Ja eihän se haittais vaikka kaikilla olisi vaihtovaatettakin mukana :D

Aamu on muuten upea täällä. Kahdeksalta oli jo mittarissa 15C. Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Tälläistä säätä loppukesäksi, kiitos =)

Oikein mukavaa torstaita kaikille :wave:



Nevi ja Vilttitossu rv 13+2
 
Gynekuulumisia. Olihan se valaiseva reissu. Eka juteltiin asian tiimoilta ja sit ultrattiin. Oikea munasarja, nooh, sen nyt tiesinkin jo entuudestaan, ei ole toiminnassa ja se oli kyllä uutta, että kutistunut. Niin saattaa kuulemma käydä, kun munasarja kauan toimimatta ja mullahan se on ollut sitä varmaan aina. No se vasen puoli. Olihan siellä komea pallukka lähtökuopissaan. Ainoa ongelma on se, että se ei välttämättä sieltä kuitenkaan irtoa tai ole valmis irrotessaan. Mun LH taso on hieman alhainen verrattuna munasolun kypsyysvaiheeseen. Eikä gonadotropiini arvokaan ole ihan sitä mitä pitäisi. Limakalvo oli kuulemma ihan hyvä. Munarakkula saattaa siitä irrotakkin, mutta noilla tikuilla tuskin tulen sitä LH huippua näkemään. Gynen mukaan niillä naisilla, joilla HCG näkyy vasta myöhemmin testeissä saattaa käydä niin, ettei LH hormoonikaan näy niin herkästi virtsassa, vaikka sitä olisikin riittävä määrä munasolun irtoamiseen. Mulla näkyi vahvana molemmat raskaustestiviivat rv7 ja sitä ennen vain niitä haamuja ja selkeitä haamuja. Tämä kuulemma riittää siihen, ettei LH näy testitikuissa. Joskus huippu voi olla niin hetkellinen, ettei sitä ehdi edes bongata. Jos huippu on yöllä, ei se näy edellispäivänä eikä seuraavanakaan testissä.

Eli, ehkä ovuloin ehkä en. Oviskivut on kyllä olleet sellaiset "tavalliset". Nyt tuli tikkuun vahvempi testiviiva kuin eilen tai toissapäivänä. Gynen mukaan ovulaatio on tapahtunut, jos keirto on normaalin pituinen, eli mulla 28-32 päivää. Nyt ollut km jälkeen 25-28 päivää. Jos venyy yli 35 päivän, on voinut käydä niin, että munasolu on jäänyt kypsymättä valmiiksi, ehkä irronnut, mutta ei hedelmöittymiskykyinen. Jos yli 40 päivää, on ovulointi jäänyt väliin. Tätä sattumanvaraista häiriötä on kuulemma kaikilla jossain vaiheessa elämää, joillain useammin, joillain harvemmin. Jos kierto pysyy mulla normaalina ja kesän jälkeenkään ei vielä tulosta tule, niin sitten katotaan uudelleen. Painoa pitäisi vain saada lisää pois, että voisi hoitoja aloittaa. Otti kyllä puheeksi jo inssinkin, joten tuli sellainen tunne, että tyhjää kirnuako tässä yritätään veivata. Joskus kierto saattaa venyä ovuloinnista huolimatta ja silloin on kuulemma kyseessä satunnainen luteaalivaiheen hormonihäiriö, ellei sitten joka kierto veny ovuloinnista huolimatta.

Gyne selosti näitä hormonitoiminnan ongelmia oikein juurta jaksaen ja hyvä ettei rautalankamalleja väännellen. Tuon inssin otti siksi puheeksi niiden miehen simppojen takia. Gyne sanoi ihan suoraan, että meillä on mahdollisuus saada luomuvauva edelleen. Raskaus voi alkaa tästä kierrosta tai sitten vuosien päästä. Gyne kuitenkin suositteli, että puolenvuoden yrityksen jälkeen otettais uudelleen yhteyttä ja katottas tilannetta uudelleen. Aamulämpöjä suositteli mittaamaan, vaikka joidenkin mielestä se on jo vanhanaikaiseta. Näin hän sen ilmaisi. Siitä lämpökäyrästä ainakin selviäisi, onko koerto normaali vai ei. Omaa kroppaa gynen mielestä kannattaa kuunnella, sillä se on kuitenkin se, mihin kannattaa eniten luottaa. Viittasi naisen vaistoon asiassa kuin asiassa.

Tarkempia labratuloksia vielä odottelen, mutta ei niissä kuulemma mitään uutta tule olemaan. Tuli reissulla vähän paha mieli. Ihan suoraan ei meidän vauvahanketta lyttyyn lyöty, mutta koko ajan oli sellainen tunne, että ei tästä mitään tule. Gynen puhe oli koko ajan hieman negatiivisvoittoinen meidän raskautumisen suhteen. Jäi vähän sekava olo ja mahamaku suuhun koko reissusta. Eipä tule ainakaan liikoja toivottua mitään.

Ai niin, yksi pointti oli vielä se, että viime talven raskaus voipi vielä vaikuttaa hormonitoimintaan ja vlttämättä tämänhetkinen tulos ei ole todellista tilannetta vastaava. Puolivuotta km jälkeen jos raskaus on edennyt keskivaiheelle voi hormonit olla sekaisin. Tämäkin siis yksilöllistä.

Tämä meni nyt omanapa vuodatuksesksi, mutta toivetta vauvasta pidetään edelleen yllä ja toivotaan ihmettä tapahtuvaksi.

Ikuisuusjäsenyyden lunastamassa käynyt, Lumi-Marja
 
Voi Lumi-Marja :hug:
Minä olen niin tietämätön kaikista näistä asioista. Oikein ihmettelin lukiessani kirjoitustasi, miten muistatkin noin paljon lääkärin puheista. Minulla lyö usein ihan tyhjää lääkäreiden puheiden jälkeen :ashamed:
Hienoa, että pidättä yllä toivetta omasta vauvasta :heart: Ja eihän lääkäri missään vaiheessa sanonut kuitenkaan yrityksen olevan turhaa?
Minä ainakin pidän teille virtuaalisesti peukkuja ja puhaltelen plussia pitkin kesää :flower:
Voi voi kun olisin jotain hienoa osannut kirjoittaa... :(




Koti lähes siivottu, laukut melkein pakattu, retkieväät miltei valmiina, eli saapa nähdä mihin aikaan päästään huomenna lähtemään.
Toivotan teille kaikille ihanaa keskikesän juhlaa. Nauttikaa Suomen kesästä, perheistänne ja huilaustauosta :wave:






Nevi ja Vilttitossu rv 13+2
 
Toivottavasti löydätte tämän uuden pinomme! Sopiiko, jos päivittelen pinoa tähän alkuun? Välillä listaa myös tuonne eteenpäin laitan tarvittaessa! Tiedottakaa mahdollisista virheistäni... Plussa tuulia kaikille![/b] :wave:

Tiistaina 24.6.2008




Ebony.....36v..... 5lasta 6.s toiveissaTouhu tenava.....45v.....Kymenlaakso, 5 lasta 4-17v. 6.s toiveissa
anttuli.....43v..... 5.s toiveissa
Hibiscus.....43v....1 tytär, mies 1 lapsi 1. yhteinen toiveissa
tiiu64.....2. haaveissa
vilmaville.....9.s haaveissa
kuumetta...35v......ensimmäinen yhteinen toiveissa
Möhkö-72.....2. toiveissa (1 yhteinen)
elina67..40v...............ensimmäinen toiveissa
gitte.......39v...........ensimmäinen toiveissa
kikkara......36v..........lapset 4, 11 ja 12v......neljäs toiveissa
pikkukakkosen haaveilija...37v..tytöt-92,-94 ja -07...4.haaveissa
Auringokukka....40v.....2 poikaa.......3. toiveissa
Rouva Pikkumyy......4. lapsi haaveissa, 1. yhteinen, km 02/08
Taikakuu...39v........tyttö -93.....haaveissa 1. yhteinen
Taryna......44v........1 lapsi 4v
Uuvi..........45v........1. haaveissa
mimuli.......
Aurora72....35v......4. haaveissa...1. yhteinen
Lumi-Marja....36v.....2 tyttöä ja 3 poikaa 6. haaveissa...2. yhteinen
AnniSofii....36v....3 lapsen äiti.....4. haaveissa
Pinkki69................1. haaveissa
AnniSofi.................4. toiveissa
AinoEmilia..............?
Sukulaku...38v.......2. haaveissa
Ruujakengu..?............? haaveissa
HannaG ......................toinen/miehelle ensimmäinen
a-alisa......36v................kuudes toiveissa
kanella........1.haaveena


b]kp=kiertopäivät [/b]flower:


kanella..................................?/?
Taikakuu...............................3/27-32
Aurora72..............................3/34-39
kuumetta..............................5/24-26.....yk.24
A-alisa..................................5/28 yk 1
Hibiscus................................8/27-31
AinoEmilia............................ 10/ 31-34, 4. ---> 1. yhteinen
Pinkki69.................................12/29-30......yk.8
mimuli...................................14/29
gitte5...................................14/28
Rouva Pikkumyy....................19/28-30......yk4
mimmimamma.......................20/27
Lumi-Marja............................21/26-28......yk4
vilmaville...............................24/28
AnniSofii ...............................25/28
touhu tenava........................25/28
Ruujakengu ..........................29/28
HannaG ...............................34/28
Sukulaku...............................37/28
ebony...................................44/28-30
kikkara...........................142/33
tiiu64....................188/28-30
elina67................../...
pikkukakkosen haaveilija....../...



Plussanneet:
HÄMY 71
PUELLA
KRIISI
amati
Kehäkukka
Jane70
Fenix
senjuska
Rouva Pikkumyy :heart:
mimuli :heart:
viidettä haaveillen
OnniMaija



Vuoden 2008 plussat!

TeSuLah
Minnihiiri68
nevi
surusydän
a-alisa :hug: :heart:
kanella :hug: :heart:
Nokko
Minni-07
diddlina
Mantana

ONNEA!!!!







 
Toivottelen kaikille hyvää, rentouttavaa juhannusta vain!

Itselläni ollut vähän paussia palstailusta ja yleensäkin tietsikasta; on tullut matkusteltua ja mökkeiltyä, ja samaa tahtia jatketaan! Listaa saa kyllä päivittää, kiitos tähänastisista päivityksistä vain! Taitaa olla menoss jo kp. 5 tai jotain... Yritys jäi viime kierrossa kokonaan välistä, ehdin välissä sairastaa angiinan ja sen jälkitaudit, ja sain rajut lääkitykset :$.
Mutta nyt tosiaan ei muuta, kuin kytkin nousee! Kaunista juhannusta kaikille siis! :flower:

Lumi-Marja
:hug:
 
http://www.aijaa.com/v.php?i=2258209.jpg

Onistuikohan linkitys...hmm...jos ei niin muoksin niin kauan, että onnistuu.

Nyt on hymy herkässä ja ainakin testin mukaan LH on noussut riittävästi ja toivotaan nyt kaikki varpaat ja peukut pystyssä, jotta se neiti/herra folli sieltä irtoaa hyväkuntoisena ja saa seuraa ja jatkaisi kasvuaan. Voi hiisi vie, kun olen tyytyväinen :D :saint: :heart: Kyllä tässä on rakkautta harrastettu sitten siitäkin edestä ennen ja varmaan vielä tänään ja varmistukset jussinpyhien kunniaksi. Isäntä on kyllä ajossa, mutta lupaili tulla poikkeen kotona, kun väkin nukkuu. Oli sellainen virne naamalla, että taidampa naulata patjan paikoilleen :snotty: :p :D

nevi mulla on ollut taipumus juurruttaa noi lekureiden puheet päähäni, muuten soittaisin heti perään, jotta mites se nyt menikään :) Niin, ja olihan tuo isännyys tuossa kirjoittaessa muistelemassa kans juttuja. Eipä tosiaan kieltänyt, ettei mahdollisuuksia olisi sitä vaavia saada, joten yritystä riittää. Oltiinhan me hoidoissa ennen tyttöä ja kuitenkin lopuksi luomuna lähti raskaus käyntiin, niin nyt on plussaonni lippu tuon siniristilipun vieressä mielikuvitussalossa :D

Hibiscus, Rouva Pikkumyy :hug: ootta niin ihania :flower: :heart: Ihan niin kuin kaikki muutkin tukijoukot täällä :heart:

Mies tuos kieltäytyi saunastakin, ettei vaan ne muutamat hyvät simpat nyt sit tuhoudu. Ei kuulemma haittaa mitään, vaikka ei just tänään saunaan päässytkään. Pyhäiltana lupas sit mennä, kun eka on jotain muuta tehtynä. Aika villillä päällä tämä meidän ukko :snotty:

Miten ihmeessä noi kuvat saa tähän palstalle? Rva Pikkumyylläkin niin kivasti noi ovistikkukuvat tuossa, että haluaisin kans itte tuon jutun oppia. Mulla tuo osaaminen on vähän muualla, kuin täällä bittipuolella.

Tulin just itte saunasta. Saipa lotrata kasvonaamiot ja sen sellaiset ihan rauhassa, kun itekseni siellä istuskelin. Laitoin makkarat hiillokselle folioon tirisemään ja pullo vichyä mukaan sekä sinappi. Lempeä jälkilämpö saunassa, ilta-aurinko paistaa puidenlomasta ikkunsata sisään, linnut lautaa, tummat pilvet antaa hienon kontrastin ja puut on vielä märkiä sateesta. Saunavihdan tuoksu tekee juhannuksen, vaikka muuten ei sitä käytetäkkään. Rentouttava ilta. On ne onnenhetket vaan niin pienistä asioista koottuja :)

Rauhallista juhannusta ja turvallisia matkoja kaikille, jotka mökeille ajelette tai jonnekkin muualle. Palatkaa kaikki ehjinä takaisin :wave:

Juhannustunnelmiin, Lumi-Marja
 
Oikein hyvää Juhannusta kaikille! Tulin ihan pikaa pikaa käymään.. On niin "hitsin" kiirettä.. :eek: Kiitos Rouva Pikkumyy! Huomenna olisi vuorossa voileipäkakun koristelua, Täytekakun täyttäminen ja koristelu.. Juhlapaikan laittamista juhla kuntoon muutenkin.. Huh,huh.. Ym.ym.. kp olisi 28.. Vielä ei uskalla sanoa oikein mitään.. :| Kohta unten maille.. Oikein hyvää yötä kaikille!
 
En malta pysyä täältä pois, joten palailisin pinoon. :wave:
Minulla on kp 2/28 ja yk1. Täti tuli ihan ajallaan keskenmenon jäkeen ja hyvä niin. Kesällä en meinaa tikuttaa ovista. Mies on niin paljon kesällä pois, ettei kannata. Ajattelin laittaa koko vauvahaaveen hyllylle, mutta en pysty.

Lumi-Marja Onnea ovisplussasta.

TeSuLah Sinulla on ihana vauvamasu. :heart:
 
Lumi-Marja Onnittelut ovisplussasta, hienot 2 viivaa! Onnea myös raskaustestiplussaan!


a-alisa tervetuloa takaisin mukaan kuumeilijoihin!


taikakuun perheelle : mukavia rippijuhlien viettoja!



IIiiik nyt mies meni suihkuun, jos´pa minäkin menisin!


Heippa taas kaikille!
 
Lumi-Marja ensin menet sinne Aijaan sivulle ja valitset sen kuvan , minkä haluat tuoda esille...Sen jälkeen klikkaat valitsemaasi kuvaa ja se latautuu aijaan sivulle...sen jälkeen se kuva näkyy siinä aijaan sivulla....
Valitse se kohta, missä lukee..pieni kuva ja kopioi siitä vierestä se teksti ja kun tulet tänne sivulle, liitä se teksti tänne..eli esim:

minulla tuossa edellä URL=http://www.aijaa.com/v.php?i=2260550.jpg ja tuon ympärille hakasulkuja...sitten kirjotat tänne tekstiä ja lähetät niin se muuttuu valmiiksi kuvaksi.

Kokeilkaahan! :flower:
 
onnittelut lumi-marja ihanista ovisviivoista :) ei selkeämpää voisi toivoa.

Itselläni matala-lentoa mies viikon verran matkoilla juuri sopivasti oviksen aikoihin...ja tällä kertaa sellaiset halut että varmaan kunnon ovis pukkasi:)

Miehen kanssa keskusteltiin meidän suhteesa ja vaavi toiveista. Ensimmäistä kertaa mies myönsi että voisi vaikka lähteä tuonne riikaan hankkimaan noita munasoluja JOS OMANI EI ole RIITTÄVÄN VIRIILEJÄ. Kaksi-kolme vuotta sitten yritin gynene suosituksesta ehdottaa inssiä, mutta mies ei halunnunt avittaa luontoa. Nyt sitten yllättäen kelpaisikin puolittain oma, kunhan omat geenit saisi jatkettua seuraavaan sukupolveen.

Jotenkin luopunut olo kuitenkin, luen teidän jutut aina kun ehdin mutta voimia kirjoittamiseen ei ole.

Juhannus on vietety yksin ja saunaa lämitetty eilen ja tänään. Nautinnollista joskus olla täysin yksin kotona...jos koiria ei lasketa.

plussa puhuria+++++++

mimmimamma/mimmimummi??? :hug:
 
Olimme koko perheenä pe ja la Keuruulla konferenssissa ja mulla paheni tämä flunssa, kurkku on nyt taas kipeä ja kova yskä ja nuha. Isännällä myös flunssa kestäny jo yli viikon, kysyinkin, että mistä ihmeestä bongas meille näin kauhean taudin. :eek: Pienemmällä kans vieläkin nuhaa. Täytyy varmaan itte käydä huomenna nieluviljelyssä, kun sattuu niin kovasti kurkkuun.

Kiitos a-alisa onhan tuo masu ihan söpö ittestäkin. :heart: ;) Vaavin liikkeitä olen tuntenut juhannuksen aikana jo enemmän. Siellä pieni kasvaa kovaa vauhtia. Seuraava neuvola on 2.7. eli melko pian. :) Nuo kohjut vaan on tosi kipeitä alapäässä ja varsinkin jos vatsa vähänkin kovalla, niin kyllä on kipuja. :ashamed: Nivusia myös särkee välillä aika kovaa, mutta aikansahan nuo kestää onneksi. Nytkin vasen nivus niin kipeä, tää kävely hankalaa.

Onnea Lumi-Marja upeista ovisviivoista, uskon myös että teillä pian tärppää! :heart:

Meikäläinen on aika villinä pupuilemaan, kuten yleensä toisella kolmanneksella halut herää uuteen intoon, mieskin hämmästynyt. :LOL: No loppuaikana onkin taas kaikki hankalampaa, nyt vaan pupuilua varastoon. =)

Mukavaa sunnuntaita teille ja plussatuulia!


:heart: TeSuLah ja Pikkukolmonen 17+5 :heart: :wave:
 


Kiitos kaikille onnitteluista tuosta ylläolevasta :hug: :D :flower: Piti kokeilla noilla Rva Pikkumyyn ohjeilla ja katotaan onnistuinko. Kiitos suuri sinulle Pikkumyy ohjeista :flower:

Ihan ei mennyt meidän ovispupuilut putkeen. Ovisviivapäivänä aamuyöstä ja sit vasta tänäaamuna aikaseen. Voi vietävä että osaa potuttaa. Meille nimittäin pukkas yllätysvieraita yökylään, joten touhaa siinä nyt sitten jotain, kun sukulaiset kestityttää itteensä pikkutunneille :headwall: :kieh: Teki niin mieli antaa kavionkuvaa takapuoleen ja sanoo, jotta meillä tehrähän uusia ihmisiä, jotta sopii poistua, mutta ei millään kehrannu. Mies sit paahto töissä kolme yötä peräkkäin ja positiivista kai on se, jotta jussina taksi kulkee non stop pienessäkin kylässä. Negatiivista se, et se ovis sittenkin oli ja jäi kunnolla hyödyntämättä.

Gynekäynnin aikoihin alkoi jomottelu munasarjan suunnalla ja se ei ole mennyt ohi vieläkään. Eilen nukkumaan mennessä kipu oli pistävä, kuumottava ja todella voimakas. Sit se loppu, mut nyt on tullut takas. Ei tosin sellaisena paikallisena jomotuksena, vaan koko alavatta nipistelee. Meinaakohan tätä mokomaa olla koko pariviikkoinen ennen tätsyä. Nivuseen asti vihloo. Inhottavaa kertakaikkiaan. No, kestää tämänkin paremmin kuin sen, et ovismigreeni vaivais seuraavat kaks viikkoa jatkais suoraan tätimigreeniksi. Eli jos kahdesta pahasta pitää valita, niin tämä :|

a-alisa tervetuloo vain takas :hug:

taikakuu onnea ripillepääseelle :flower:

TeSuLah, pari viikkoa ja olet jo puolessamatkaa :heart: Millaiset ilmat Keuruulla oli? Siellä opistolla onkin kauniit maisemat. Vaikka se järvi ei nyt siihen näykkään, mutta noin muuten. Olempa joskus kauan sitten ollut siellä töissä, kun se oli vielä vanhainkoti. Keittiöllä ja osastolla, sellainen jokapaikan apuhöylä:)

keijukka pajon nautinnollisia hetkiä elämääsi ja onnea tulevaisuuteen :hug:

mimmimamma nuo on asioita, jotka laittaa aina välillä miettimään ja punnitsemaan kaiken merkitystä. Olemme mekin kayneet jos jonkinmoiset keskustelut, mutta vielä ainakin yritetään. Mut vuositokulla tätäkään ei jaksa.

Jospa vielä iltateen laittaisin ja sitten nukkumaan :wave:
Mukavaa ja leppoisaa alkavaa viikkoa kaikille, Lumi-Marja
 
Rva Pikkumyy Minä kovasti mielellään olisin tuolla listalla muutakin kuin plussanneena ja keskenmenneenä. Ekoja menkkoja odottelen edelleen kaavinnan jälkeen, joten kierrosta en tällä hetkellä osaa sanoa. Yk 1 keskenmenon jälkeen kuitenkin alkaa heti menkkojen ilmaantuessa, toivottavasti jo alkavalla viikolla.
 
Pahoittelut kuumetta tätipaholaisesta! :hug: ..Onnea paljon tähän uuteen kiertoosi! :flower:

a-alisa: Lisätty on ja onnea kiertoon! :flower:

Kanella: Sinut lisäsin myös listaan; Onnea , kun kierto taas alkaa! :hug: :flower:

Keijukka: Hyvää jatkoa elämääsi! :hug: :flower:

Pahoittelut aurora menkoista! Onnea paljon tähän uuteen kiertoosi!

Lumi-Marja: Teilläpäinkin ihmettelyä oviksen hyödyntämisestä, / hyödyntämättömyydestä! Minähän sain sen Pregnyl irroituspiikin maanantaina 15:30 ja koko ma illan mies oli allergiakohtauksen kourissa, joten vasta tiistai illalla hyödynnettiin, jos enää hyödyntämisestä oli kyse? Minun oviksen jälkeiset lämmötkin ovat olleet aivan erilaiset kuin yleensä, välillä jopa alle 36, illalla jopa 37,1 eli ei mitään hajua/jotenkin niin ihmeelliset. 2 munasolua minulla siellä oli kypsynyt, sitä ei tiedä, irtosivatkos molemmat vai vain toinen.
Onnea kuitenkin sinulle kiertoon, jos joku krt ehditte pupuilla! :flower:

Minua vihloo välillä alavatsasta vasemmalta puolen nyt vaikka munasolut kyllä irtosivat oikealta puolen.

No saan ovistestejä varmaan huomenna, testaan ke aamuna, vieläkö se Pregnyl näkyy niissä?

Aika hakuammunbtakierto tämä meneillään oleva kierto on! :headwall: :D

Kiva, kun onnistuit Lumi-Marja kuvan lisäämisessä! :flower:

Täällä sataa kaatamalla ja pyörällä menen iltavuoroon. varmaan ainakin 10-14 asiakaskäyntiä illan aikana, joten varmaan kastun, vaikka on minulla sadeasusteetkin päällä. :ashamed:

Ihanaa pvää kaikille!

Ja Plussauutisia odotellessa! :heart: :flower:

Kuka toisi ensimmäisenä? :flower:



Rva Pikkumyy :heart: :wave:
 
saanko esittää tyhmän kysymyksen.... :flower: =) ? sivulla 1 on nämä luvut ja kp:t,miten niitä aikuisten oikeesti kuuluisi tulkita? Taidan tulkita väärin. tiedän että kp on kietopäivät mutta nyt ei leikkaa. :)
 

Yhteistyössä