Ruokavaliota olen muutellut tässä vähän hiilaritietoisempaan suuntaan. Olen kokeillut useita kasvisruokavaihtoehtoja, ja jopa kasviksia rakastavan miehenikin mielestä ne eivät ole olleet kovinkaan kummoisia makuelämyksiä, wokkivihannekset ovat yleensä kumisia lötköjä, uunijuurekseni ovat lilluneet vedessä eivätkä ole maistuneet muulta kuin lehmän oksentamalta ruoholta. Ja ihan olen noudattanut reseptejä ja yrittänyt, mutta ei ne vaan koskaan maistu hyvältä. :ashamed:
Nyt mulla olis jääkaapissa punajuuria, lanttua, porkkanaa, bataattia. Pakasteena löytyis vihreitä papuja, paprikoita, kukkakaalia, parsakaalia. Jääkaapissa lisäksi tuorejuustoja ja sulatejuustoja sekä 15% kermaa, ja emmental-mozzarella juustoraastetta. Näistä aineksista varmaan joku taikoisi herkkuja, mutta kertoisiko se joku mullekin, että miten? Sellainen idioottivarma resepti kiitos! :flower:
Nyt mulla olis jääkaapissa punajuuria, lanttua, porkkanaa, bataattia. Pakasteena löytyis vihreitä papuja, paprikoita, kukkakaalia, parsakaalia. Jääkaapissa lisäksi tuorejuustoja ja sulatejuustoja sekä 15% kermaa, ja emmental-mozzarella juustoraastetta. Näistä aineksista varmaan joku taikoisi herkkuja, mutta kertoisiko se joku mullekin, että miten? Sellainen idioottivarma resepti kiitos! :flower: