VIRALLINEN BB-pino, osa 3

  • Viestiketjun aloittaja bb
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Munya lähtee huomenna :( Tylsää kun noille ei anneta mahdollisuutta viettää läksiäisiä niin kuin tuolle Afrikassa.
Voi ei :( Oli kyllä niin hupasta kun Munya oli talossa vaikka hieman hävettikin noitten jutut minkä kuvan meistä suomalaisista antoi :whistle:
 
:)
Afrikan BB:ssä Johan nyt viimeistä iltaa (yötä) ja porukoiden viikkotehtävä meni läpi, saivat palkinnoksi viinaa. Mulla meni näyttö aivan käyttökyvyttömäks, kun laitoin full screenin niiden BB:stä eli katsonpa sitten minikuvaa.
 
että semmonen moraali...
Tuli Munyalle kutsu pk-huoneeseen ja kun tuli sieltä, sanoi että käskettiin valita kaveri nukkumaan yläkertaan. C on sellanen huora, että varmaan antaa suosiolla.
 
mammaharmaana
Alkuperäinen kirjoittaja 24/7:
Marianne itse kertoi Mariannalle kahden kesken, että hän oli hyvin hämmästynyt, kun Tero teki hänelle niin, että oli ky... sisällä koko yön ja ettei kukaan ollut koskaan tehnyt hänelle niin. Asiahan on ok, mutta väärin tehdä, kun nainen ei oikein voi vastustellakaan ja reagoida asianmukaisesti eli syyttää suoraan.
Anteeks nyt vaan, mutta miksei BB talossa vois vastustella ja reagoida? Siis, kun kamerat surraa ympärillä, niin siinä ei voi sanoa ei? Hyvinhän tuo onnistui Cheriltäkin Antille ein sanominen. Joten turha Teroa on raiskaajaksi syyttää. Vieressä nukkuu monta ihmistä, joten ei tarvi ku suutaan vähän aukasta, niin joku tulee apuun. Kyllä siellä on akat ihan ite antaneet. Se, jos jälkeenpäin tulee morkkis, niin se on niiden ihan henk,koht voi voi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja MaalisXXLmamma76:
No just.. Tuuli otti ja repäs sit viime yönä :LOL: Kai se taas tänä aamuna on sit vaikeena :LOL:
joo, varmaan kauhea morkkis.. kuin kehtaa valittaa, kun on tollanen jakorasia.. yöks...
Tuuli kerää pisteitä, ettei vaan tiputettas sitä pois ens viikolla.....Kun ei muuten pärjää niin täytyy miesten kustannuksella yrittää....voih eih. :eek:
 
Alkuperäinen kirjoittaja FANG-ANN-75:
No....mitä se Tuuli teki? :D
Ja pyllistikö Chipa Munyan munalle? :LOL: :LOL: :LOL:
*odottaa vastauksia*
Tuuli meni Teron ja Jari-Matin keskeen nukkuun. Pelehti eka J-M:n kans, kunnes se nukahti ja jatkoi sitten Teron kans :LOL: J-M: valitteli aamulla, kun oli lakanoissa länttejä (TAAS!) Niin, ja Tuuli oli yöllä käynyt vaihtaan pikkarit vessassa ku oli kuulemma märät :kieh:

Ja Cheri EI pyllistellyt. Antoi muutaman pusun.. :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja MaalisXXLmamma76:
Terosta piti sen verran udella, että mikä siinä on, että ne akat menee sen kans sänkyyn ja aamulla on kauhea kriisi päällä??? Onko Tero niin huono, että aamulla on morkkis, vai muistaako ne vasta aamulla, että ainiin täällä on kameroitakin?? :LOL:
Jos Terolla kestää niin kauan laueta että tuntuu jo tytöillä pimpsa olevan puhki kulunut. :snotty:
 

Yhteistyössä