***Viikko 26***

Voi Minttu mammakin :hug: Kyllä pino hupenee. :/ Ei jaksais millään odottaa testailujen kanssa, mutta ei kande vielä, kun oviksesta jotain 8-10 päivää vasta. Mieluummin ehkä niin, ettei tällä kertaa tulis haamuja ja sen perään negaa tai tätiä. Tosin nyt ehkä osaan suhtautua haamuihin varauksellisemmin enkä pettyisi niin pahasti, jos ei siitä vahvistuiskaan, mutta kyllä se silti kirpaisis. Mutta aargh jännitystä, ei millään malttais viikonloppuun!
 
TIISTAI 26.6.07

köpömummo.........kp22/28...................yk1..................2.Toiveissa
Bunny...................kp24/28.....................yk12..............1.Toi veissa
caeza...................kp 25/34......................yk5................3.Toiveissa
salamander..........kp 25/28.....................yk2................2.Toiveissa
Nanna81..............kp 28/29-36...............yk7...............1.Toiveissa
Annuli81...............kp 29/28-35..............yk3................1.Toiveissa
Kalenteri..............kp 29/28....................yk5................2.Toiveissa
Silmukka..............kp 31/29-31..............yk4.................2.Toiveissa
Äityli-84...............kp 34/34...................yk10...............2.Toiveissa



Tippuneet :hug:

Pupu76
Rosamunde
kuumetta
kleopatra
nasu79
miikku72
Minttu mamma


Haamuilijat :flower: :





 
Huomenta!

Vielä on toivoa, täti ei tullut yön aikana!
Eiliset aaltomaisesti tuntuneet tätioireet mahassa ovat poissa. Olo on ihan normaali, rinnat kipeät.

Tää meinaa mennä jännäilyksi tämä loppu, vaikka oon ollut niin cool koko kierron ajan. Toiveet on ollut melko alhaalla kun tuli sekstailtua silloin kp12 ja ovis oli vasta kp14-16.

Mutta jospa olis tärpännyt sittenkin..

Ei, nyt ajatukset muualle, katsellaan rauhassa. Jos täti tulee tänään, kierroksi tulee 30 päivää. Se on ihan normaali kierto.
Jäitä hattuun.
Voisin tietenkin testata...mutta en raski..säästän vaikka ens kierron ovistikkuja varten. Nyt on sellainen fiilis, että enemmin se veri pöksyissä kuin nega tikussa.
Plussahan se hienointa olis.

Joko kuullaan joltakin plussauutisia!!??
 
näillämun kiertopäivillä ei varmaan viel testi ees näyttäs mitään, MUTTA varalta otin aamupissan talteen jos kusti sen testipaketin tuo niin raaskin yhden kokeilla...et toimiiko ne yleensä :saint:

kovasti oottelen et joku tulisi ees haamusta kertomaan ja toivoa meidän pinon plussiin tuomaan...harvinaisen pieni pino, ja plussienkaan määrää ei voi VIELÄ kehua. vieläpä me voidaan saada tilanne kääntymään jos kaikilla lopuilla sitten onkin tärppi käyny..hyväähän kannattaa odottaa... :D
 
Kyllä täälläki jo tänään tuntu että jos sitä kuitenki testais jo vähän aiemmin =) . Mutta jospa nyt saisin tuonne perjantaille vitkuteltua (mikäli on vielä tarvis sillon). Eiköhän vielä tähänkiin porukkaan plussia saada! Taitais olla ensimmäinen viikkopino ikinä jos ei tulis...
 
nanna..sullahan on noita päiviäkin...hitsi, mä olen varmaan ainua jolla ei ole lankaan itsekuria :kieh: eka testi siis olis tällä kierrolla..JOS kusti ne testit toi..eilen tosiaan jo oottelin ja ei...kotitestit sivustolta eka kertaa tilasin...sen 22 kpl aconin herkkiä :D tulkaahan kertomaan kuinka on kääny..ja jos saatas ees se haamu =)
 
Ei mullakaan itsekuria muuten olis, mutta ei satu olemaan kuin ovistestejä kaapissa. Usko pois mietin jo semmostaki, että jos kokeilis että näyttäiskö net mitään :LOL: . Ja mullahan ei edes luultavimmin ole ovista tapahtunutkaan tässä kuussa... Oireet oli mutta ne lämmöt ei juuri ole heitelleet. Joten saas nyt nähdä.
 
Apua, miten maltan olla testaamatta....Taidan kuitenkin huomen aamulla tehdä yhden testin ja sitten perjantaina toisen.
Omaa napaa taas: Oireet pysyny ennallaan. Mieletön painon tunne ja turvotus alamasussa. Repivä kipu poistunut kuvioista ja tilalle tullut tunne kuin ois ilmaa pumpattu alamasu täyteen ja sellainen jännä surina tuntuu välillä. Rinnat edelleen aristavat..
kjäiks....oireet antaa ymmärtää että jotain ois tarrautunu mukaan, mutta järki sanoo että ei saa toivoa liikaa...Mutta kun nämä oireet on tasan aivan erilaiset mitä normaali kierrossa ollut ilman raskautumista.
Muttamutta...täytynee käydä kylmässä suihkussa ja odotella vain sitä torstai aamua :headwall:

Plussa tuulia :whistle:
 
salamnder: samoilla kiertopäivillä mennään..koska arvelet sulla oviksen olleen? mulla siis tänään on arviolta dpo 8 ...ja mies lupas ruokkiksella tuoda yhen aconin testin..on se niin ihana :heart:

kotitesteiltä ei kusti postia tuonu tänäänkään vaikka ja viime to tilasin ja maksoin. oisko jollain kokemuksia ko. firmasta? ettei ois joku puoskari firma... :headwall:

täälläjin on jo ovistestejä koklattu.."mielenkiinnosta" ja samanlaisen hailakan viivan antaa kun ennen ja jälkeen oviksen...viivan kumminkin...mietoin nyt, et jos ois raskaanan, vahvistusko toi päivien mittaan samalla kun mahdolisen hormonin määrä lisii???
 
Caeza: Olen tilannu kotitestit.com:sta joskus testejä. Muistaakseni siinä meni jotain kolme-neljä päivää toimituksessa, kun mammaksilta aamulla tilatessa ne tuli jo seur.päivän postissa. Kyllä ne varmasti sieltä vielä tulevat. Kotitestien ovistesteissä oli muuten muutama maanantai kappale eli ei tullut edes kontrolli viivaa.

Muistan että joku joskus on täällä sanonu että oli saanu viivan ovistestiin kun oli raskaana, mutta mitään hajua ei ole siitä oliko se saman vahvunen ku kontrolli viiva vai ei. Tietäisköhän/Muistaiskohan joku täällä???
 
caeza En ole bongaillut ovista tikuilla joten ihan menee mutu tuntumalla. Laskureiden mukaan ovis oli 17.06 ja ei varmaankaan limoista ja kivuista päätellen kovin paljoa heittänyt. Joten jos tuon päivän mukaan laskee niin eikö se nyt sitten olis dpo9?
Ilmoitahan heti kun olet testin tehnyt että mitä sielä näkyi :D
Itse koitan kovasti sinnitellä sinne torstai aamuun...tai sitten ehkä jo huomenna :whistle:
 
mies tulee ruokkikselle tuossa 12 maita...ja jos siinä sitten koettas ...=) tuskin se näillä päivillä mitään näyttää....kun peittojakin pöllytettiin vain kerran :headwall: mutta tästä on tullut jo melkein "harrastus toimintaa" ja eipähän sitten NIIN korkeelta tipahda...ja eihän sitä ikuna tiedä JOS SITTENKIN...eli sitä pientä toivon kipinää ei ole sammumaan laskettu. meillä lapset tekee (sadepäivä) palapelejä, askarteluja, piirtävät ja isot dubloleikitkin näytti olevan menossa...=) ruhtinaallista kun on VAPAAPÄIVä

Gallup: minkäs alan piinalilijoita täällä onkaan...????
itse olen lähihoitsu, sairaanhoitaja opinnot puolivälissä....
 
Vanhustenhoitaja :wave: koihoidon puolella tosin.

).( Täti ei tullut paikalle yöllä. Tosin yleensä alkanut siinä puolenpäivän jälkeen, kipuineen kaikkineen. Eli en voi ennustaa vielä tulevaa. Eilen kaupasta tarttui mukaan niitä kaupan "omia" testejä 2 kpl. Tänään hiivin vessaan testien ohi niin hiljaa, etteivät ne voineet huutaa: "testaa!!" :D Taidan olla aivan pimeä. Nyt kovasi himottais kokeilla, mutta pakko malttaa vielä ainakin huomiseen. Lupasin tselleni että en kirjoita täne mitään "toivo" viestejä, kun sitten kuitenkin täti kurvaa paikalle heti kun olen enteriä painanut.

Testatkaa nyt joku! Ja avatkaa se plussapino, ei voi olla näin huono onni meillä kaikilla.

PUUUUUUUHHHH = plussa puhallus
 
äityli: sullahan tässä eniten on päiviä kasassa =) eikun testaamaan....miten herkkiä liene nuo ostamasi testit? ja mistä kaupasta ja minkä merkkisiä...? mie testaisin varmaan heti ja sitten vaikka pe tai la uudelleen jos viel ei näy..

hmm..meillä vissiin huono eristys seinissä tms. kun testien huuto kuuluu vaikka ovatkin olleet toisella puolella asuntoa :LOL:
 
Kuvataiteilija, ja kun tuolla ei tienaa, opetan leipätyönä suomea ulkomaalaisille, mikä liittyy aikaisempaan koulutukseeni. Nyt hoitovapaalla molemmista.

Caeza, itsehillintäni selittyy sillä, että ovis oli niin myöhään. Tää kierto taitais oikeasti olla 31 päivää tai niillä main, ei tuo ilmoitettu 28. Sitten kun mulla vielä ovis myöhään kierrossa, ei kannata kovin aikaisin testailla, toisin kuin jos olis jo joskus kp 12.

Mutta kyllä tekis mieli avata se plussatili. :/ Ei tänään vaan oireet anna siitä paljon toivoa, jotenkin tätimäinen tunne. :(

Sateet väistykööt auringon ja plussatuulten tieltä! +++++++++++++++++++
 
noh noh tytöt..ei auennu plussatili vieläkään :(
tosin noita kp päiviäkään ei vielä NIIN kamalasti ole...dpo 8 tosiaankin vasta.
sen kuuluisan viivanpaikan vain sain....vaikka sehän on siis NEGA!
mutta vielä ei heitetä kirvestä kaivoon....katsotaan uudelleen vaikka to, josko testit sinne mennessä saapuisi, ja täti malttaisi pysyä poissa...
 

Yhteistyössä