Vihreät ihmettelevät rökälemäistä vaalitappiotansa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Fiksuimmat lähtivät sieltä persuihin. Mestari itse ja varapj. Riikka Purra esim.


IL "Äänestin vihreitä"

07.12.2008 klo 15:27
Perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho myöntää Aamulehdessä äänestäneensä nykyään ivaamiaan vihreitä.

Halla-aho kertoo Aamulehden sunnuntailiitteessä puoluekantansa vaihdelleen ennen perussuomalaisten löytymistä.
Vaalikelpoiseksi päästyään hän äänesti ensimmäiseksi jyrkkää antikommunistia Georg C. Ehrnrootia, mutta sen jälkeen kannat ovat vaihdelleet. Halla-aho on kirjannut aikoinaan äänestyslappuun muun muassa vihreiden Heidi Hautalan ja Osmo Soininvaaran numerot.
– Olen äänestänyt sellaisia henkilöitä, jotka näyttävät ja kuulostavat fiksuilta. Vasta 2000-luvulla aloin tarkemmin pohtia omaa äänestyskäyttäytymistäni, Halla-aho kertoo Aamulehdessä.
Sittemmin vihreistä on tullut Halla-ahon arkkivihollisia, ja myös vihreät naiset ovat puolestaan olleet hänen kimpussaan.

– Vihreiden äänestäminen on nykyajan anekauppaa, Halla-aho laukoo.
 
vierailija
Vihreät on siirtynyt vasemmalle ja siellä tosiaan on ruuhkaa. Oli aika jolloin Vihreän liikkeen piirissä oli paljon ihan normaaleja miehiä. Kirjoitan näin korostaakseni sitä, että vihreyden ei tarvinnut olla identiteettikysymys. Saatoit ihan hyvin ajaa autolla, harrastaa metsästystä ja toimia rakennusmestarina ja olla silti vihreä. En sano että se olisi ollut tyypillistä, mutta kuitenkin. Ydinvoiman ja tehometsätalouden vastustaminen riitti kunhan et ollut ensimmäisenä lynkkaamassa homoja. Ts. jos olit ihan normaali ihminen.

Tänä päivänä puolueessa ei juuri miehiä näy koska ei heille ole tilaa. On vaikea kuvitella miten metsästävä rakennusmestari voisi viihtyä siinä porukassa, vaikka vastustaisikin ydinvoimaa ja tehometsätaloutta. Samalla kun puolue on naisistunut, on se siirtynyt vasemmalle ja siellä on nostettu erilaiset identiteettikysymykset keskiöön. Koska identiteettipolitiikka yleensä lähtee siitä, että valkoinen mies on pahis, on naisistumisen kierre valmis.

Siinä ei tietenkään ole mitään vikaa. Ei see Vihreistä huonoja, että puolue on naisvaltainen. Mutta se vaikuttaa puolueen linjauksiin. Niin kauan kuin puolueen asialistan kokoavat nuoret, urbaanit, akateemiset naiset ja kulttuurialan työntekijät, linja tulee olemaan vasemmistolainen ja julkista sektoria kasvattava.
 
ei pidä mennä sorkkimaan autoveroa menovesi on jo varsin hintavaa.Kohta pitää ottaa kauramoottori käyttöön,ja mennä sillä töihin.Tai sitten pitää lopettaa työnteko kokonaan koska se ei enää kannata koska kaikki raha menee suoraan tankkiin.
 
Hesarissa oli hyvä juttu vallilalaisista, jotka olivat siirtyneet vihreistä vasemmiston äänestäjiksi. Tärkein syy näytti olevan vihreiden rakentamisvimma. Kauniiseen Vallilaan on kaavoitettu joku 14-kerroksinen rumilus ja kuppi oli mennyt nurin monella.
 
vierailija
Piti tarkistaa, että Stadin ammattiopiston takana, lähellä Mäkelänrinteen lukiota. Ja rakennustyöt on jo aloitettu eli tuo 14-kerroksinen talo ja neljä muuta kerrostaloa sekä parkkihalli.
Varmaan näitä asuntoja.

 
Varmaan näitä asuntoja.

Juu, täytyy olla näitä. Artikkeliin haastatellut puhuivat luksusasunnoista ja onhan nuo hinnat aika hulppeat. Lisäksi se näytti hiertävän, että tuo 14-kerroksinen talo on Paavalinkirkkoa korkeampi.
 

Yhteistyössä