Vauvan paino ja pituus 5kk iässä?

Meillä täällä pieni jättiläinen. Kyselen minkä kokoisia teillä ollaan. 5kk neuvolassa poika oli 68,4cm pitkä ja 8360g painava.
Meillä mennään viel täys imetyksellä ja pikkuhiljaa pitäisi aloittaa soseet. Onko muita? :wave:
 
Meidän tyttö 5 kk 8415g ja 68,3 cm että samoissa mitoissa aloittajan kanssa :) Huomaa kyllä et on roteva moniin samanikäsiin verrattuna, mut ei mitenkään liian. Soseet alotettiin vähän reilu 4 kk, söis vaikka kuin paljon...
 
5kk pojalla 11030g, pituus 71,5 pää 45,5
soseita oli syöty tuolloin vajaa kuukausi kun silloin jo paino oli 10,5 ja siihen päästiin tissillä ja sitä menee yhä.
6kk oli 11460 ja 73,5
menee pluskäyrillä mutta tasoittuu aikanaan niin teki esikoisellakin tuo paino mutta pituus yhä ylikantissa
mutta niin on muutkin suvun miehet pitkiä kummankin vanhemman puolelta. joten neuvola sanoi että tässä tapauksessa ihan normaalia ja muutenni kuulema ei ois ihmeellistä jos noin kasvaa..

niin ja liikkumaan lähti 4,5kuisena ryömimään ja nyt parin päivän päästä 7kk nousee jo sujuvasti seisomaan tukea vasten että ei tuo paino ole ainakaan motorista kehitystä haitanna vaikka niin sanotaan..

:D
 
Ihanaa että täällä muitakin samankoisia ja isompiakin vauvoja =) meillä neuvolassa suunnilleen pistetään "laihikselle" koska vauva kasvaa noin nopeasti. Eipä tarvitse enää syyllistää itseäni jokaisesta ruokapalasta.
 
Joo lääkäri neuvolassa on kumpaakin lasta pyydetty pitämään vähän pidemmillä ruokailu väleillä :eek:
jotta hoikistuisivat |O
Mutta normisti olen ruuat antanut siitä huolimatta, nyt tuo esikoinen on 95pitkä ja 16kg että ihan sopusuhtainen nyt vaikka vauvana oli pullukka poskinen kuten nyt veljensäkkin.
 

Yhteistyössä