Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

peikkomuori
pitsanpäällä hyvää, sitten tälläinen chili con carne on hyvää 1prk papuja, 1prk tomaattimurskaa, valkosipulia, paprikaa, 200g jauhenlihaa, chiliä, sipuli. Ruskista jauhenliha lisää paprika ja mausteet, tän jälkeen pavut ja tomaattimurska, hauduta, laita hiliä oman maun mukaan tarjoa riisin kera..
 
Mikko30
pavut on ihan hyviä oikein valmistettuina, mutta nuo mainitsemasi tölkkipavut maistuu aika pahalle. Se kastike maistuu liian voimakkaana. Noita tuli kuitenkin syötyä joskus näin:

Pilko 2 keskikokoista sipulia
paista sipulit rasvassa (ihan oikeasti vähän runsaammin rasvaa pannuun, sillä muuten ei tule niin hyvää. Kaloreita ei kuitenkaan tule niin paljoa, kun ei ole lihaa tms..)
Huuhtele ne tölkkipavut(että saat edes osan siitä pahanmakuisesta kastikkeesta pois)
lisää pavut sipulien joukkoon
Paista hetki
lisää seokseen jauhoja, ja paista n. 1min, ja lisää vettä. Jauhoja senverran, että saat kastikkeesta vähän paksumpaa(mukavampi syödä)
Lisää vajaa ananastölkki (viipaleita pienennettyinä)
Mausta runsaasti! Muuten aika mautonta! Esim: valkosipulia, mustapippuria, chilikastiketta, omenamehua jne.. Mausteita pitää käyttää tavallista runsaammin! Esim. ainakin teelusikallinen pippuria jne..

Ja syödään keitettyjen perunoiden kanssa

Tulee parempaa, jos lisäät vähän lihaa papujen joukkoon....
 
äippä-81
kokeile niin että paistat jauhelihaa, sipulia ja lisäät pavut, ruokakerman ja lihaliemikuution ja tarjoa kastike riisin ja ranskankerman kera. on täyttävää ja hyvää
=)
 

Yhteistyössä