Riikka Purra ei kestä kritiikkiä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Riikka Purra ei kestä kritiikkiä
Kyllähän se on selvä, että Purran hermot on pinnassa. Persuille satelee sähköposteja, tekstiviestejä ymv. soittoja, jossa huolestuneet persuäänestäjät haluavat antaa suoraan palautetta eliittipersuille. Hyvin moni perheellinen on huolissaan, miten pärjää useita satoja pienemmillä tuloilla ja kun koulut loppuu ja pitää lapset ruokkia. Hyvähän se on Purrankin hehkuttaa, kun järjesti itselleen n. 3000 €/v verohelpotukset.
No, gallupit kertoo sen, että ex-persuäänestäjiä tulee aina vaan lisää. Riikka purrahan petti äänestäjänsä. Eihän kukaan hyvää hyvyyttään ota turpiin, vaikka Purra kuinka vakuuttelisi, että on pakko leikata lapsiperheiltä niin, että tuntuu, Rikkaillepa tuli jaettua rahat, etupäässä.
 
vierailija
Paha noita äksyilee. Ei se muutakaan osaa. Kaikki on toisten vikaa. Ihan kaikki. Hänellä on oikeus ilkkua ja haukkua ja leikata ja irvistellä. Ei kenelläkään muulla. Piste.

On kuulemma kansa antanut mandaatin ala-arvoiselle käytökselle. Kysyttiinkö sitä ennen vaaleja keneltäkään?
 
vierailija
vaatimaton ei ole OrpoPurran oikeistohallitus - vaan tuhoisin ehkä koko maamme menneisyydessä-

nyt on jaettu maamme viimesetkin pennit ulkomaille- ja kansa köyhyydessä

palvelut lopetettu- vihaa lietsotaan- sotaa lietsotaan- rasismia- jne...

viimesetkin valtionvarannot firmat jne myydään pois eli nekin tulot menee ulkomaille ja rikkaille...

seuraavana ne ulkomaan halpatyövoimat täyttää maamme persukokoomuksen viimesenä tekona-
 
vierailija
En tiedä ketään muuta ihmistä, joka iloiten leikkaa köyhiltä ja vähäosaisilta, laittaa porukkaa kilometritehtaalle ja huuttaa intopiukassa 'menkää töihin!'. Vaikka itsellä ei ole oikein hommia ollut kovinkaan paljon.
 
vierailija
Perussuomalaiset tietää, että tämä oli tässä.

Siksi ne kuppaa, varastaa ja huijaa kuin viimeistä päivää. Ne tietää, että jatkoa ei ole tulossa ja nyt pitää saada tarpeeksi eläkepäiviä varten
 

Yhteistyössä