"Väestötutkija ehdottaa: Suomen pitäisi maksaa ensimmäisen lapsen teosta ennen kolmikymppisiä"

Joo, en Afrikkaa maininnu. Koska en tiedä heidän energianlähteitään. Sen vaan tiedän mitä Kiina ja Intia tupruttaa.
Jos ilmastosta olet huolissasi, on olenmassa se toinen puoli tupruttelun lisäksi, hiilidioksidin sitominen takaisin kasvillisuuteen. Miten luulet Afrikan metsille käyvän, kun väestö nelinkertaistuu ja ainakin vielä ruoka usein kokataan nuotion päällä?
 
Omituisin kaavio koskaan. Toiseksiparhaat naiset on Kim Kardashianeja ja miehistä tokat on Swartsenekkereitä Sit alfoilla on tasottunu kurvit
Ehkä kaavion symbolit eivät sisällä oleellista informaatiota. Minäkin laitoin sinulle nauruhymiön, mutta vakuutan etten ole keltainen sinulle nauraessani ja minulla on pään lisäksi vartalo, raajat ja se-jota-sinä-et-halua-ajatella.

Tuo kaavion kertoma on kuitenkin totta. Naiset arvioivat suurimman osan miehistä puolisoksi kelpaamattomiksi ja niistä parhaista on sitten huutava pula. Ehkä meidän pitää siirtyä (virallisesti;) ) moniavioisuuteen vanhan testamentin malliin.



Toinen sukupuolista on realistinen, toinen etsii unelmien prinssiä.

 
Viimeksi muokattu:
Kaksplussan jutussa Krista Pärmäkoski kertoo kuuluvansa todellisuudesta irtautuvaan nykynaisten joukkoon.

Krista täyttää pian 34 ja suunnittelee kilpailevansa vielä kaksi kautta, sen jälkeen haaveena perhe. Endometrioosista kärsivä uskoo siis löytävänsä kumppanin ja tulevansa raskaaksi 36-vuotiaana käden käänteessä? Toivottavasti onnistuu, mutta kertoimet eivät ole parhaat...
 

Yhteistyössä