Urpilaisella ei ole LASTA/LAPSIA ..

  • Viestiketjun aloittaja miettii
  • Ensimmäinen viesti
Näin
kokkarit valtaan, näin käy
Herätys! Tämähän haisee kokoomukselle jo kilometrien päähän.
Urpilainen on vain vietävissä oleva ihmiskilpi, jotta Käteinen ja kumppanit saavat jatkaa tulo- ja luokkaerojen kasvattamista.
 
[QUOTE="vieras.";29711724]Toivottavasti sinä et ole typeryyttäsi jatkanut lisääntymällä.[/QUOTE]

Jaa se on nykyään typeryyttä, että esittää kysymyksenä teorian, jonka on omin silmin pariinkiin otteeseen elämässään todistanut?
 
jvcfff
Alkuperäinen kirjoittaja kokkarit valtaan:
Herätys! Tämähän haisee kokoomukselle jo kilometrien päähän.
Urpilainen on vain vietävissä oleva ihmiskilpi, jotta Käteinen ja kumppanit saavat jatkaa tulo- ja luokkaerojen kasvattamista.
Suomen talouden romahdus johtuu vasemmistolaisesta politiikasta. Vain työ voi meitä elättää, ei sossun rahoilla loisiminen.
 
Voi Jutta minkä teit
Huomaa että tässäkin ketjussa on kultalusikka suussa syntyneitä.
Itse olen tavan duunariperheestä kuin mieheni.
itse olen tavan duunari ei ole rikkaita kummeja tai sukulasia kuka olisi osakesalkkua vähän kasannut joten ihan on leivän eteen tehty työtä ja nyt tuo vähäinen lapsilisäkin leikataan :(
Vanhemmillani tai miehen vanhemmilla ei ole koskaan mennyt niin hyvin että olisi ollut varaa laittaa lapsilisiä lapsiä lasten tileille säästöön.
Suomi on nyt kuin Venäjä,
on kahteen kastiin kuuluvia ihmisiä on joko köyhiä tai rikkaita ei ole keskituloisia.
Paljon säästöjä tulisi myös sillä jos Urpilainen ja kumppanit siirtyisivät kulkemaan taksin sijaan julkisilla ;)
 
mitä vit
Suomen talouden romahdus johtuu vasemmistolaisesta politiikasta. Vain työ voi meitä elättää, ei sossun rahoilla loisiminen.
Eihän se ole sossun rahoilla loisimista, jos pienituloinen saa lapsilisää, ihan aitoon tarpeeseen????Wtf?

Valtion pitäisi pikemminkin puuttua rikkaiden lapsilisiin, kaikki joilla tulot esim yli 5000e kuussa, heiltä voisi lapsilisän ottaa kokonaan pois. Jos tulot on suuret, lapsilisä on pelkkää hemmottelua, joka todennäköisimmin laitetaan lapsen tilille ja lapsi saa tehdä sillä mitä huvittaa, lähteä vaikka laskettelureissulle. Miksi vtussa valtion pitäisi maksaa tällaisia etuuksia perheille, joilla on tarpeeksi kustantaa lapsen kulut????? Lapsilisän ajatushan on se, että se käytetään lapsen tavaroihin; vaunut, sängyt, vaatteet, vaipat jne.

On tää kyllä paska maa, että rikkaita höösätään ja köyhiä kiusataan!!!Jumankekka!
 
siis mitä
Minkä ihmeen takia täällä mennään taas henkilökohtaisuuksiin ja haukutaan Urpilaista! En itsekään neljän alle esikouluikäisen lapsen äitinä, työttömän miehen puolisona ole yhtään tyytyväinen uudistuksiin, joilla suomi aiotaan pelastaa.
Seuraavissa vaaleissa suosittelisinkin olla kiero ja olla äänestämättä sellaisia puolueita jotka nyt hallituksessa istuvat.
 
kokkarit valtaan, näin käy
Suomen talouden romahdus johtuu vasemmistolaisesta politiikasta. Vain työ voi meitä elättää, ei sossun rahoilla loisiminen.
Kaunis ajatus. Harmi vain, ettei se työ ole mikään itseisarvo nykypäivänä. Jos et ole huomannut, niin "loisimaan" joutuu moni tahtomattaankin. Työt viedään ulkomaille, tehtaita lakkautetaan, yt-uhka päällänsä joka firmassa jne.

Keskiluokka on maksajana jo niin monella saralla, että tavalliset lapsiperheelliset duunarit tippuu väistämättä ylempään köyhällistöön. Ylempää tästä tekee ainoastaan se, että heillä on status työtätekevänä ihmisenä...

Kertoisitko vielä, miten vasemmistolaisuus on romuttanut yhteiskunnan nykyiseen tilaan? Ymmärrän ehkä osan pointistasi, mutta purematta en niele :D
 
Juttahan on komia ja hyvässä lihassa oleva nainen mutta poliitikkona sen osaaminen on aika lähellä nollaa. Silti toivon että sais jatkaa demarien kipparina, lähinnä siinä toivossa että demarien kannatus pysyisi alhaalla.
 
? !
Kyllähän tähän tilanteeseen on tultu ihan pitkän kaavan mukaan, ei vain tämän hallituksen aikana.

Jokaisen pitäisi ymmärtää, ettei miinusmerkkisestä lompsasta ole paljon jaettavaa.

7% lapsilisistä on suht vähän verrattuna Espanjaan, jossa osan palkkoja pudotettiin 50%, olisiko se parempi vaihtoehto?
 
Kysyvä
Jep, kaikkien pitää osallistua säästötalkoisiin. Tämähän on ihan ymmärrettävää! Mutta ihmettelen millä perusteella kansanedustajat nostavat vielä omien etujensa lisäksi 8,1% palkkaansa! Eikö myös heidän palkankorotukset pitäisi olla säästökohteina?

Toistaiseksi olen vielä äänestänyt, koska koen, että äänestäjän on oikeus myös kommentoida heidän tekemisiään. Mielestäni he eivät aja tällä hetkellä pelkästään kansakunnan etua vaan valitettavasti myös omaa etuaan.
 
Six
Voi elämä mitä juttua täällä taas...! Oletteko te ihan kipeitä? Jutta ei a) ole liian vanha saamaan lapsia, b) ole koskaan sanonut ettei haluaisi lapsia. Minusta hän on hieno esimerkki naisesta, joka on onnistunut luomaan hienon uran, lapsia tai ei. Jos niitä ei jostain syystä ole vin siunaantunut, niin surkuttelemaanko hänen olisi vain pitänyt jäädä? Tai miksei hän saisi ihan vapaaehtoisesti tehdä ensin hieman uraa, ja sitten 4-kymppisenä pyöräyttää pari muksua? Mitä se teitä liikuttaa? Minusta on hienoa että nainen turvaa taloudellisen selustansa, oli sitten naimisissa tai ei, lapsellinen tai ei.
 
"viera"
Alkuperäinen kirjoittaja Voi Jutta minkä teit;29711803:
Paljon säästöjä tulisi myös sillä jos Urpilainen ja kumppanit siirtyisivät kulkemaan taksin sijaan julkisilla ;)
Ihan faktana voin kertoa, etteivät he saa kulkea julkisilla/omalla autolla. Turvallisuussyistä.
 
Minä ehdotan, että vähennetään kansanedustajien määrää. Ainakin 50 edustajalla pitäisi tuo määrä tippua.

Lapsia pitäisi tähän maahan tehdä kyllä mikäli emme halua, että vanhainkodeissa meitä hoitavat kiinalaiset hoitajat.
 
"sssss"
Surullista että me naiset ei voida puolustaa naista joka on edennyt korkealle urallaan ja pistänyt mahdollisesti uransa perheen hankkimisen edelle. Kun tähänkin ketjuun tulee näitä aikapoikamiehiä kommentoimaan Jutan ulkonäköä niin mitäs jos me vähän kritisoitais tätä eikä mentäis kuorossa mukana. Tai kritisoidaan Jutan näkemyksiä. Onnistuuko se ilman että mennään henkilökohtaisuuksiin? Ei ilmeisesti. Sanoisin että argumentaation heikkoutta ja kateutta.
 
  • Tykkää
Reactions: MolliMelooni
Urpilainen on lapseton ihan omasta vapaasta tahdostaan. Vaikuttaa siltä, että tämä on naisten keskuudessa kasvava trendi. Omassa ystäväpiirissä on näitä naisia 4 kpl.

Nyt en siis todellakaan tarkoita niitä naisia ja perheitä jotka ei saa lasta yrityksistä huolimatta. Lapsilisän leikkaus ei meidän budjettia kaada koska meillä on 1 lapsi ja lisää lapsia ei ole meidän perheeseen suotu. Nämä hallituksen päätökset ovat vaan pikalaastareita haavoihin. Jos syntyvyys Suomessa jatkaa laskua saamme varautua siihen, että Urpilaistakin vanhainkodissa hoitaa kiinalainen hoitaja. Vessaan hän pääsee vaan kolme kertaa viikossa ja suihkuun kerran kahdessa viikossa.
 
Viimeksi muokattu:
-
Ota laskin käteen. Sanotaan että kansanedustaja saa keskimäärin vuodessa 90 000 euroa (uusien edustajien kohdalla tämä reilusti yläkanttiin.) Vuositasolla se tekee yhteensä 18 miljoonaa. Jos tästä otetaan esim 20 % pois, on se vuodessa 3,6 miljoonaa. Nyt valtio tarvitsee useamman MILJARDIN säästöt. Jos säästötarve 3 miljardia on tuo 3,6 miljoonaa vain 0,1 prosenttia siitä. Eli jokainen ymmärtää ettei vain kansanedustajien palkkoja alentamalla saada taloutta kuntoon.

Jos niitä alennetaan on se enemmän mainostemppu, jolla kansalaiset saadaan tyytyväiseksi.
Kyse ei ole niinkään siitä rahallisesta helpotuksesta, vaan ennemminkin esimerkistä. Sen lisäksi kansanedustajat voisivat luopua veronmaksajien maksamista illallisista, taksikyydeistä, autoista ym. työsuhde- eduista.

Mikään ei ole tällä hetkellä arvokkaampaa, kuin hyvän esimerkin antaminen. Suomalaisetkin nielevät leikkaukset paremmin, kun KAIKKI osallistuvat siihen. Myös maahanmuuttajat ja poliitikot, kunnanvaltuutetut ym.
 
[QUOTE="sssss";29712628]Surullista että me naiset ei voida puolustaa naista joka on edennyt korkealle urallaan ja pistänyt mahdollisesti uransa perheen hankkimisen edelle. Kun tähänkin ketjuun tulee näitä aikapoikamiehiä kommentoimaan Jutan ulkonäköä niin mitäs jos me vähän kritisoitais tätä eikä mentäis kuorossa mukana. Tai kritisoidaan Jutan näkemyksiä. Onnistuuko se ilman että mennään henkilökohtaisuuksiin? Ei ilmeisesti. Sanoisin että argumentaation heikkoutta ja kateutta.[/QUOTE]

Näin juuri! Kritisoidaan politiikkaa, mielipiteitä ja arvoja, ei ulkonäköä!
 

Yhteistyössä