Ukrainalaiset ovat väsyneitä sotaan ja alkavat jo olla valmiita alueluovutuksiin saadaakseen rauhan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Lännen pitää antaa täysi vapaus iskeä kaikkiin sotilas- ja infrakohteisiin Venäjällä. Ja lisää pitkän kantaman ohjuksia annettava. Ja paljon rautaa Ukrainassa poteroissa ja korsuissa lymyävien ryzzänrottien niskaan 👍👍👍
 
vierailija
Muutama haastateltu oli sitä mieltä. Hyvin harva siis.
Minä olen väsynyt tähän palstaan. Eikö persut ja Venäjän tollit voisi pitää keskenään myöhäiskesän kekkerit jossain huitsin nevadassa, ja ottaa kunnolla persiit olilleen. Se olisi sitä Riikan suosimaa kulttuuria, joka vie Suomen loistavaan tulevaisuuteen. Kömmitte sitten joskus ihmisten ilmoille, ja saatte performanssistanne Suomen viimeiset kulttuuriapurahat.
 
vierailija
Juurihan asiantuntija kertoi miten Venäjällä kaatuu vähintään 1,5 miljoonaa sotilasta jos haluavat saada edes suunnilleen ne alueet miehitettyä, joista virallisesti puhuvat eli itäisen Ukrainan.
 
vierailija
Siinä kaatuu sitten miljoona ukrainalaistakin.
Rauhanneuvotteluissa Venäjä luovuttaa kaikki alueensa Kremliä ja muutamaa puistoa lukuunottamatta. Putinin kannattaa nauttia tänä kesänä datsoisraan, sillä myöhemmin niille ei enää ole asiaa. Palstan ankeuttajat latistavat taisteluhenkeä. Tuollaisella luonteella pärjää vain Riikka Purran leivänleikuulautaja Fiskars-saksi- joukoissa.
 
vierailija
Rauhanneuvotteluissa Venäjä luovuttaa kaikki alueensa Kremliä ja muutamaa puistoa lukuunottamatta. Putinin kannattaa nauttia tänä kesänä datsoistaan, sillä myöhemmin niille ei enää ole asiaa. Palstan ankeuttajat latistavat taisteluhenkeä. Tuollaisella luonteella pärjää vain Riikka Purran leivänleikuulauta- ja Fiskars-saksi- joukoissa.
Kak harasoo.
 

Yhteistyössä