TOUKOKUISTEN 2007 toukokuu

Voisko ihanammin aamu enää alkaa.......... :kieh:
Oikeasti kaikkea muuta kun tuo olotila! Heti kättelyssä anteeksi valitus mut ottaa niin pattiin taas kaikki. Kuulostaako tutulta???

Suunnilleen joka toinen päivä on ihan jees ja jaksaa jopa tehä kaikennäköstä...kotihommaa siis. Eikä pahemmin edes väsytä. Mut sitte taas on näitä "räytymispäiviä" että yritit mitä tahansa hommaa, niin ei ota onnistuakseen. Tänä aamuna kiukuttaa se kun ei saa rauhassa "koskaan" siivota. Eikä jaksas millään. Petaat sängyt niin jopas on viiden minsan kuluttua jo revitty auki ja tenavat hyppii niissä \|O Ja kaikkea muuta vastaavaa... :LOL: Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin raivostuttavaa. Ja tietenki ukko tekee koko ajan ulkona jotain eikä siitäkään mainittavampaa apua.
No, saa tuolla pihalla töitä tehäkin jos meinaa et se johonki päin edistyy..

Kiitos kun sain purkautua (toivottavasti kukaan ei lukenu :) )!

Sit tuota maha-asiaa..kävin eilen 4 km:n kävelylenkillä, enkä muista millon viimeksi ois noin paljon väsyttäny kävely... :LOL:
Harrastan normaalioloissakin lenkkeilyä, mutta tokihan se jo tuntuu tässä vaiheessa. Viikkoja 36+3. Maha jo tosi alhaalla ja pitempään ku rehkii, rupeaa nivusissa ja selässä tuntumaan pahalta.

Mittailimpa minäkin mahan ympärystä yksi päivä...hätinä 100 cm... :eek:
No, ei se kyllä iso ollu viimeksikään kun odotin tuota kuopusta (painoi 3100 ja pituutta oli kertyny 47,5). Saas nähä minkä kokoinen sieltä nyt suvaitsee saapua... :) Vaikka voi se olo olla hankala vaikka ois minkä kokoinen pallo...yhtä lailla nämä on loppuvaiheessa olleet tíellä, kun esikoisen paljon isompi vatsa :) No, kerkeää se tämäkin vielä kasvella jos menis vaik 2 viikkoa yli :LOL:

Menee kyllä niin turhanaikaiseksi jaaritteluksi, jos lopettas ja koittas tehä jotain järkevää. Mukavaa viikonloppua :flower:

Ps. on kyllä tullu vuodatettua eräskin kyynel, kun on lukenu noita synnytyskertomuksia :heart:
 
Sammakko harmaana
Lämpimät onnittelut Satu27:lle poikavauvelista :hug: Ja mukavaa vauva-arkea myös sinulle!

Suloisia vauvoja teillä kaikilla profiileissa :heart:

Sammakko + poika 1vk 2pv
 
hei

ilmoittelen, että meille syntyi poika 1.5.
4110g ja 50cm.

jäin maanantaina 30.4.käynnistykseen raskaushepatoosin takia ja poika syntyi yöllä tiistain puolella eli viikkoja silloin tasan 39.
Synnytys oli nopea (3,5h ponnistus 3 min) ja helppo.
kaikki hyvin, olemme jo kotona.

terveisin
Gabria ja pikku prinssi :heart: <br><br>
 
Vieläkin ilmottaudun kokonaiseksi, ikävä kyllä. Öisin on supistuksia, mutta sen verran lieviä että viime yönä sain hyvin nukuttua =)
kärsivällisyys vain koitteilla, kun ei mitään saa tehdä ja vauva kyllä sais jo tulla!
Onnittelut kaikille vauvautuneille :flower: odotan innolla pääseväni joukkoonne...
riiviöiden äiti & pikkuriiviö nro 4 vkolla 40 + 2
 

Heippa!

Jotkut olikin ilmotellu noita masunympäryslukemia tänne...Mäkin mittasin eilen aamupäivällä oman ympärystäni ja se näytti 110cm :D En oikeen osaa sanoa onko se paljon vai vähän?!Nyt siis viikkoja 36+5.Mutta kokoarviohan eilen tehtiin sielä ultrassa,niin vauvelin kooksi arveltiin sitä n.2740g tällä hetkellä.Katsotaan mitkä on todelliset mitat sitte kun aikanaan syntyy..... =) mIlmotelkaa nyt tänne teitin masunympärysmittoja!!Kiva"vertailla" :wave:
 
onnea gabrialle vauvelin johdosta :hug: :flower:

mie se täällä roikun edelleen,viikkoja nyt 40+3!!!!!VOI KUN TULIS VAUVA JO!!!!

en halua,että tätä käynnistettäs tms....parhain ois kun sais ihan luomuna synnyttää,niin kuin viimeksiki.mutta sillehän ei mtn voi,jos tuo asukki tuolla masussa viihtyy loppuun asti....kuhan ei nyt kovin jättiläiseksi kasvais...äsken kyllä tuli kunnon supistus oikeaan kylkeen,mutta johtu varmaan mun huonosta asennosta,kun pidin toista jalkaa koukussa mun alla...

niin ja surkeana ilmoitan,että mie se vedän tuota huippua tuon mahan kanssa,lukema oli 125....mittaskohan ukkeli ihan väärin sen???heh.

mutta eipäs tässä kummempia,viikonloppuja kaikille!
 
Viikkoja 41+risat kasassa ja edelleen yhtenä kappaleena ollaan. Sf- mitta on yli 40 ja mahan ympäryskin 125. ~5kg vauva olis tulossa. Turvotusta on tosi paljon. Supistuksista ja poltoista ei tietoakaan, joten paikat on vielä epäkypsät ja sen takia lääkäri ei edes harkinnut käynnistystä. Ite alan oleen ihan kypsä ja neuvolassakin aletaan oleen huolissaan vauvan koosta ja koko tästä tilanteesta. No, lääkäri totes vaan, että odotellaan.. Kuinkahan kauan??

Onnea kaikille vauvan syliin saaneille ja tsemppiä vielä odottaville!!
 
Meille syntyi poika 2.5 klo 23.45. :heart:
rv oli kertynyt 39+3.Keskiviikko aamuna meni lapsivesi klo 6.45,siitä lähdettiin sitten sairaalaan,supistukset loppui kuitenki sitte puolilta päivin ja jouduin jäämään osastolle.Iltasella sitten supistukset alkoivat voimakkaina,ja saliin pääsin 21.45. ;)
siinä sitten kärsin kovista selkäkivuista joita supparit aiheutti ja yritin kestää,sain kohdunkaulanpuudutuksen joka ei tehonnut. :/
Ihana pieni poika syntyi sitten 23.45.painoa 3114g ja pituutta 50cm. :heart:
tänään päästiin kotiin. :)
 
Satu27:lle ja Gabrialle onnittelut! :flower: =)

Enhän mä sitten malttanut jäädä kotiin yksin vaan menin ukon mukana raksalle. Enhän mä siellä juurikaan mitään tehnyt. Istuskelin ja ihmettelin ja välillä keittelin pojille työmaakopissa kahvia. No tulipa oltua ulkona ja nautittua aurinkoisesta säästä. Kohta ois saunavuoro, ihana päästä lämpimään rentoutumaan. Tässä iltasella ollut selässä semmosta menkkamaista särkyä, että saa nähdä meinaisko tää kaveri tulla maailmaan oikein laskettuna aikana.

-mennis ja keke 39+6-
 
Moikka.
Vatsan Ympäryksestä oli puhetta, mie mittasin omani pari päivää sitten ja oli 108, muuhun runkoon nähden se on mielestäni ihan reilu, kun pituutta ei ole kuin vajaat 160.

No meillä tänään sitten tehtiin vielä venekaupat, ihan kuin projekteja ei olis tälle kesälle muuten riittänyt, mitä nyt vauva, talon maalausta, aidasn tekoa....

Enää huominen päivä raskaana, maanantai aamusta pitäis sitten mennä sektioon.

Joku mainitsi innokkaista soittelijoista, minä olen tähän asti saanut olla rauhassa, mutta nyt kaikki läheiset ovat päättäneet soittaa kysyäkseen, että jännittääkö maanantai, ja kyllähän se pikkuhiljaa kohta alkaa jännittämään,kun kaikki siitä muistuttelevat.

nyt saunaan.

T:Minnihiiri, enää puoltoista vuorokautta raskaana...
 
ONNITTELUT SATU&GABRIA VAUVOISTA!! :flower: :flower:

toivottavasti en unohtanut ketään onnitella :ashamed: alkaa niin vauvoja tulemaan ettei meinaa peräs pysyä =) :flower:
Voi kunpa itekkin jo sais vaavin syliin :heart: vaikka mulla on tällä hetkellä ihan ok olotila....toisaalta nautin tästä pallosta nytkun ei oo suurempia vaivojakaan ja tuntuu ajatus haikealta et pian tämä odotus päättyy :D mielialat ihan sekasin...hih kärsimättömänä kuitenkin haluaisin jo synnyttämään,mut toisaalta taas ihan kiva viel odotella ja tuntea liikkeitä masussa =)
ei mitää uutta kummempaa tänne suuntaan....

kaikille LA:n ylittäneille paljon supistuksia ja muillekkin jotka niitä kaipaa :D koittakaahan jaksella ;)

mmamaa 37
 
onnea uusille vauvoille ja heidän perheilleen!!!!!!!!

Mä käväsin sitten näytillä perjantaina synnärillä ja käynnistyspäätös irtosi maanantaille isokokoisuuden vuoksi. Painoarvio oli 3600g rv38, mutta kuulemma käteen tuntui suuremmalta. Esikoinen oli 4900g rv41+3.
Kohdunsuu on parille sormelle auki ja kanavaa 1,5cm jäljellä. Lääkäri ei luvannut, että käynnistyy, kokeillaan kuitenkin. Eli cytotec tablettia kohdunsuulle. Pikkasen jänskättää lähinnä se, jos kauhean rajuna alkaa. Toisaalta jänskättää myös se, että lähteekö ollenkaan käyntiin. Se jää nähtäväksi.

Hyvät voinnit kaikille viime metreille ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä.

Nintzu ja Pökäle 38+1
 
rasse04 harmaana
meillä myy pääsee tiistaina kotiin! :D :heart:

satu27, gabria ja pullenah onnittelut rinsseistä! :flower:

nintzulle ja minnihiirelle tsemppiä maanantaille!

rasse ja pikku myy :heart:
 
Pullenahin jakautumisviesti oli livahtanut miun silmien ohi
eli onnittelut sitten nyt. :flower: =)

HissunMyylle myös kukkia! :flower: =)

Tänään se sitten laskettuaika koitti ja tukevasti edelleen pallokalana. :D

-mennis ja keke tasan 40-
 
Hei!

Onnea vauvansa saaneille :flower: :)

Tänään mullakin olis LA, vaan eipä oo mitään merkkejä synnytyksestä :/ Kaikki maholliset poppakonstit kokeiltu, mut eipä oo ollu apua. Oon lakuja syöny, siivonnu, käyny lenkillä, peiton alla puuhasteltu mutta ei niin mitään. \|O Yöt on ollu viimesen viikon ajan aika rikkonaisia, heräilen monta kertaa ja nytkin uni loppui kuudelta, vaikka väsyttäis kyllä vielä. :\|
Vauva ei oo vieläkään laskeutunu saati kiinnittynyt. Eilisen päivän oli kovin hiljanen, muutamia pieniä liikkeitä tuntu. Ja nyt aamustakin aika hiljaselta vaikuttaa... No täytyy toivoa että kaikki kuitenkin hyvin. Vähän pelottaa että jos on vaikka napanuora kaulan ympärillä, mulla itelläni oli ollu 3x, hätäsektioon sit oli päädytty...
No juu, mutta turha maalailla piruja seinille :ashamed:

Kaipa tää täältä joskus syntyy! :kieh: :D

Jospa alkais naapureiden riemuksi imuroimaan :LOL:

Jaksamisia tasaisesti kaikille :)

Bianca ja pikkunen 40+0
 
Onnittelut viimeisimmistä vauvoista :flower:
Täällä vieläkin, ja jos ei huomiseen mennessä nyt synny niintakaisin osastolle seurantaan verenpaineiden vuoksi :(
Viime yönä heräsin muutaman kerran supistuksiin ja sitten kokonaan kauhean lonkkakivun vuoksi. Nyt taas supistukset kadonneet jonnekin ja olo aivan toivoton. edessä sohvalla lepäilyä, vauvan kanssa olis paljon kivempi köllötellä.
Riiviöiden äiti &riiviö nro 4 vkolla 40+3
 
Vilmis82
SATU, GABRIA, PULLENAH ja HISSUNMYY onnittelut vaaveista :flower: Gabriaa ehdinkin jo tossa huhuilla, kun olet niin aktiivisesti yleensä kirjoitellut.. selvisi sitten syykin tuohon taukoon ;)

Mulla vähän samanlaiset fiilikset kuin MMAMAA:lla (ja samahan meillä on tuo la:kin).. toisaalta alan olla tosi malttamaton näkemään vauvan ja toisaalta tiedä, että nyt on aika ainutlaatuiset hetket vielä nauttia pallomahasta. Viime yö meni melkein valvoessa, kun jotenkin on koko ajan mielessä, että minä päivänä vain elämä voi muuttua :) Ja sitten jotenkin se huolikin kasvaa pidemmälle mentäessä, että voiko todella kaikki sujua hyvin loppuun asti. Onneksi pääsen huomenna sinne ultraan, jospa sieltä saisi jonkinlaista mielenrauhaa tähän loppumetreille..

HELINÄ: Kiva, että neuvolan kotikäynti sujui mukavasti. Aikaisemmin piti jo kommentoida, että meillä ei ole muuta kuin yksi kotikäynti, sitten kun vauva on syntynyt. Mutta musta on hienoa, että jossain panostetaan perheisiin jo hyvissä ajoin, monelle varmasti tärkeä juttu. Itsekin olisin kaivannut perhevalmennukselta jotain vastaavaa, mutta jouduin siinä pettymään. Mutta niin on kunnissa erilaisia käytäntöjä ja tapoja suunnata rahat.

Vielä kyselisin viime hetken vinkkejä etenkin niiltä, jotka ovat juuri synnytyksen käyneet läpi. Eli onko jotain, mitä esim. sairaalakassiin olisi kannattavaa pakata ns. perustarvikkeiden lisäksi? Oliko jotain, mihin ette osanneet varautua/ mikä yllätti tai ihmetytti sairaalassa tai synnytykseen liittyen?

Tsemppiä vielä synnyttämään lähtijöille, taisi olla huomenna jännä päivä ainakin MINNIHIIRELLÄ :hug:

Vilmis 37+1
 

ONNEA KAIKILLE UUSIILE VAUVAUTUNEILLE :flower: :flower: :hug: ! Teitä jo todellakin on aina niin monta ettei pysy nimet päässä joten saatte yhteis onnittelut!

TSEMPPIÄ TEILLE JOILLA KÄYNNISTYS/SEKTIO :flower: :flower: (en muista nimiä.. :ashamed: )

Mäkin kaivoin mittanauhan kätösiini ja mittasin ton massun (en ole IKINÄ aikaisemmin niin tehnyt) ja tulos oli 110cm ja viikot 36+6.

Kurja kun tuo sääkin on noin synkkä ei paljon ulkoilu huvita ja kotona istuminen alkaa tympäistä.. Täytyy yrittää jotain kivaa kehitellä... Joutaisin jo vaikka laitokselle mut se lienee turha toive vielä... Mutta yhä toivon että tän kuun aikana sinne jo pääsisin.
Mut ei nyt muuta kuin :wave: !

Hepotyty ja toko 36+6
 

Yhteistyössä