Minä teen tonnikalakastikkeen tomaattisoseeseen. Eli prk tomaattisosetta (vaikka valkosipuli-basilika tms. missä mausteita valmiiksi) sipulia ja tonnikalaa vedessä. Lisäksi voi laittaa ketsuppia ja mausteita mielen mukaan. Hauduta ja syö
kasta pari tomaattia kiehuvaan veteen, kuori. Pilko tomaatit ja esim kesäkurpitsaa ja porkkanaa pieniksi suikaleiksi. Kuullota pannulla, lisää joukkoon purkki tai pari tonnikalaa riippuen syöjien määrästä ja loraus kasvilientä anna hautua se aikaa kun keität pastan
1. Silppua sipuli ja suikaloi paprika.
2. Kuullota sipulisilppua ja murskattuja valkosipulinkynsiä öljyssä pannulla.
3. Lisää paprikasuikaleet ja mausta paprikajauheella, soijakastikkeella ja pippurilla.
4. Lisää tomaattimurska ja tonnikala.
5. Anna hautua hiljaisella lämmöllä kannen alla pari minuuttia.
6. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja anna sulaa.
7. Mausta lopuksi basilikalla.
8. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
1. Kuullota silputtu purjo öljyssä kattilassa.
2. Lisää tomaattimurska, vesi ja kalaliemikuutio.
3. Kiehauta seos ja lisää valutettu tonnikala, herneet ja sitruunapippuri ja homejuusto.
4. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää lopuksi tilli.
5. Kypsennä nuudelit tai spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa tonnikalakastikkeen kanssa.
Paprikat, mielellään eri värisiä, uuniin kypsymään ja senjälkeen kuoret pois ja pannulle, sekaan muutama tomaatti / murskaa, sipulia, mustapippuria, valkopippuria, suolaa ja tonnikalat perään ja antaa hetken hautua...