Toiveissa vauva 2021

Raskaustesti hitusen punertavampi. Alavatsa kipuilee ja flunssainen olo. Vielä varmuudella odottelen ja testaan taas jossakin kohtaa, että alkaako viiva vahvistumaan ja jos näin kävisi, niin sitten uskaltaudun plussanneisiin. Vielä on turhan aikaista. Laskettuaika 4.2.2021, mutta sektiolla kun tosiaan aion synnyttää niin tuo varmasti aikaistuu tammikuulle. Miten tässä tilanteessa siis kuuluu toimia, olenko tammikuisissa vai helmikuisissa, jos sinne tulisi siirryttyä jossakin kohtaa? Uutta minulle..:unsure:
Plussa onnea ihan jokaiselle!:giggle:(y)
 
@Shibali voi että toivon niiiiin paljon, että teillä olis nyt tärpännyt!:love: Ehkä oireettomuus on hyvä:X3:

Mulla kierto lyheni ja tänään tais nyt alkaa uus kierto eli huomiselle voi mulle päivittää kp 2/25-28 ja ottaa pois piinailijoista . Yllättävän hyvät fiilikset, ei sitä romahdusta mikä viimeks tuli, kun menkat alkoi:D Ehkä sit ens kierto on meidän! Jotenkin mielessä oon koko ajan aatellut, että meille tulee kevätvauva, niin nyt seuraavista kolmesta kierrosta lasketut ajat ois maalis-toukokuussa :) Ehkä se ajatus on ollut joku enne:love:

edit. Onnea @Sofia90 ja varovaiset onnittelut ja viivan vahvistumista @Hopeanuoli ❤ Ihanaa, kun tänne tulee plussia! :love:
 
Raskaustesti hitusen punertavampi. Alavatsa kipuilee ja flunssainen olo. Vielä varmuudella odottelen ja testaan taas jossakin kohtaa, että alkaako viiva vahvistumaan ja jos näin kävisi, niin sitten uskaltaudun plussanneisiin. Vielä on turhan aikaista. Laskettuaika 4.2.2021, mutta sektiolla kun tosiaan aion synnyttää niin tuo varmasti aikaistuu tammikuulle. Miten tässä tilanteessa siis kuuluu toimia, olenko tammikuisissa vai helmikuisissa, jos sinne tulisi siirryttyä jossakin kohtaa? Uutta minulle..
Plussa onnea ihan jokaiselle!
Hirmuisesti onnea!:love:

Mulla oli kuopuksen laskettuaika 4.2.2017 ja vaikka tiesin, että syntyy sunnitellulla sektiolla tammikuun puolella, niin olin helmikuun odottajissa. Olis ollut ärsyttävää kun muilla huitelee viikot jo ties missä ja itse on niin paljon jälkessä :D
 
  • Rakkaus
Reactions: Hopeanuoli
Hirmuisesti onnea!

Mulla oli kuopuksen laskettuaika 4.2.2017 ja vaikka tiesin, että syntyy sunnitellulla sektiolla tammikuun puolella, niin olin helmikuun odottajissa. Olis ollut ärsyttävää kun muilla huitelee viikot jo ties missä ja itse on niin paljon jälkessä
Kiitos!:giggle: Ei olisi tullut edes mieleen tuo, joten helmikuisiin sitten siis, jos sikseen tulee. Mulavempi tosiaan olla muiden kanssa viikoissa suht samoissa.
Hei, mites tuon suunnitellun sektion saaminen kävi? Oliko kauheeta vääntöä vai sujuiko se niinkuin toivoit? :giggle:
Mä todella toivon, että saisin sen päätöksen mahdollisimman pian, jotta pystyn sitten nauttimaan paremmin mielin raskaudesta. Tuntuis ihan kamalalta, jos pitää alkaa vääntää ja kääntää (vielä tässäkin iässä), kun olen aivan varma tästä synnytystavasta.
 
Nyt saa olla kiitollinen tästä palstasta :) KIIIIITOS @Shibali ja muut neuvojat ❤ Nyt mulla on uudet kengät ja niihin oikeanlaiset pohjalliset, jospa vaikka näillä kipuilut lakkais :) Niitä säärystimiä en vielä ostanut. Käskivät kokeilla ensin mennä näillä eteenpäin, koska mulla oli tosi vahva ylipronaatio, joka aiheuttanut kipua. Tekivät siis sen jalkojen mittauksen, kun se oli ilmainen :giggle: Kiitos kiitos kiitos kiitos :love::X3:
 
Kiitos! Ei olisi tullut edes mieleen tuo, joten helmikuisiin sitten siis, jos sikseen tulee. Mulavempi tosiaan olla muiden kanssa viikoissa suht samoissa.
Hei, mites tuon suunnitellun sektion saaminen kävi? Oliko kauheeta vääntöä vai sujuiko se niinkuin toivoit?
Mä todella toivon, että saisin sen päätöksen mahdollisimman pian, jotta pystyn sitten nauttimaan paremmin mielin raskaudesta. Tuntuis ihan kamalalta, jos pitää alkaa vääntää ja kääntää (vielä tässäkin iässä), kun olen aivan varma tästä synnytystavasta.
No minulla oli jo kaksi sektiota alla, joten se oli oikeastaan automaattisesti sektio kolmannella kerralla. Päivän kanssa piti vähän vääntää kun mies pelasi Venäjällä ja piti saada synnytykselle tietty päivä, että hänkin pääsee mukaan:LOL:
 
Pitkästä aikaa taas täällä!

Onnea plussanneille!

Pakko tulla tänne avautumaan omista oloista.
Ovulaation tarkasta päivästä ei oo tietoo. Laskureiden mukaan ollut viime viikolla to-la välillä. Eri laskurit näyttää eri päiviä.
Tuosta torstaista asti tullut pientä veristä vuotoa pyyhkiessä ja ollut kipua alavatsalla. En siis tunnista tarkasti, koska ovis olis ollut kun monena päivänä samanlaista kipuilua ja vuotoa. Tai onko sitä ees tapahtunut..

Nyt edelleen jatkuu vatsalla kipuilu. Useimmiten tossa keskellä, välillä jomman kumman munasarjan kohdalla.
Mutta eilen.. Sohvalla maatessa aivan järkyttävä hetkellinen viiltävä kipu tossa oikean munasarjan kohdalla.. Ihan yhtäkkiä tuli ja sattui aika helkatisti..

Eilen ja tänään ollut tuo verinen vuoto vähäisempää ja vaan ehkä yhdellä tai kahdella kerralla sitä tullut paperiin.
Muuten ei mitään oireita.
Talletuksia oli viime viikolla vaan ke ja su, joten usko tärppiin ei oo kova.

Yks mikä mietityttää on se, että viime kuussa tässä kierron puolivälissä oli nännit todella kipeät, mutta nyt ei oo sitäkään.
Yleisesti on jotenkin vaan sellanen rauhallinen olo.

Ota näistä nyt sit selvää.. Menkat pitäis alkaa ehkä vasta viikon päästä lauantaina. Kierto viimeksi oli 29 päivää.

Tuntuu että aika matelee..

Tässä oli paljon hymiöitä, mutta ei näköjään näy..
 
  • Tykkää
Reactions: minttuni ja Shibali
Sormet ja varpaat ristiin @Hopeanuoli :)
Kiinnostaisi kuulla mitä testejä olette käyttäneet? Tilasin ensimmäistä kertaa OneStep sekä raskaustestejä että ovulaatiotestejä, mutta en mene takuuseen niiden toimivuudesta.... Ovulaationkin kohdalla näytti vain lähes yhtä vahvaa viivaa kunnes lähti haalistumaan taas, olen kyllä suht varma silti, että ovulaatio tapahtui.
Ja nyt kun näitä testejä on kasapäin kotona, niin en tietenkään voi olla testaamatta liian aikaisin. Nyt taidan kyllä malttaa mieleni ja testaan vasta jos menkat myöhästyy... Omien laskujen mukaan su tai ma pitäisi alkaa.
 
@Melissa86 minulla on ollu käytössä rfsun ovulaatiotestit, näistä viivat näytti minulle parhaiten, vaikka tässä kierrossa tuo ovulaatioplussa jäikin saamatta. Käytössä on ollut myös pcn ovulaatiotestit sekä cbdigi, näihin en lämmennyt.
Raskaustestejä olen ostanut mitä on ollut saatavilla, apteekin omia sekä pc. Ajattelin vielä myöhemmin tehdä pari pc raskaustestiä, jotta näen lähteekö viivat vahvistumaan. :)
Tuosta ovulaation testaamisesta: minulla tosiaan usein ollut vain samanvahvuiset tai jopa hitusen kontrolliviivaa haaleammat viivat, mutta kun tuo testiviiva on lähtenyt haalentumaan näkyvästi, olen päätellyt siitä ovulaation tapahtuneen. Sinulla voi siis olla juurikin näin nyt ollut. Toivottavasti tärppi käy!(y):giggle:
 
Jep, herkästi sitä miettii vaan että mitä olis voinut tehdä eri tavalla tai mikä vaikutti keskenmenoon. Vaikkei siihen oikein voi vaikuttaa.

Ärsyttää kun pitää odotella seuraavaa yrityksen aloitusta vielä, miksei asiat voi edetä jouhevasti tuntuu että harva asia menee raskausasioissa niin kuin itse suunnittelee.

Noni. Nyt mä hengitän ja fiilistelen piinailijoiden kanssa, josko teillä tärppäisi <3
Täällä saa olla pettynyt ja surullinen. En voi kuvitellakkaan kuinka raskaalta tuntuu kun se odotettu tärppi tapahtuu ja sit se viedään sulta pois <3 kaikki tsemppi ja myötätunto teille yhteisesti jotka joudutte tänne palaamaan <3 pahoittelut että joudutte näitä kokemaan. Tää asia tosiaan ei mene niinkun itse suunnittelee, se on kyllä liian epäreilua.. :(
 
Tervetuloa uusille ja myös vanhoille, jotka ei ole hetkeen kirjoitellut :giggle:

Nyt alkaa olemaan sellaista pientä tärinäkipua ja menkkajomoa/paineentunnetta alavatsalla, että kaippa ne kunnon oviskivut vielä ehtii tänään ehkä ilmaantua o_O
Pomokin ilmoitti, että sit kun oon valmis, ni saan luvan palata töihin, kun mun lomautus purettiin tänään. Ilmotin sit, et 3.6 pystyn aloittamaan, sitä ennen en kykene, kun on vaikka ja mitä. Itkuhan siinä pääs, ku eilen kävin poikkee töissä ja siellä on niin hirveä kaaos, et siellä oletetaan mun purkavan sen paskan tyyliin parissa päivässä pois. En mä oo mikään robotti, vaikka tehokkuuteni oon siellä liiankin hyvin näyttänyt. Ei siis yhtään tee mieli palata takas ja toivois, et joku tulis tarjoo vakipaikkaa jostain muualta suoraan tohon kotiovelle :D Aina saa haaveilla ;) Mut sit saa kyl olla ilonen, et on niitä töitä ja asiakkaatkin jo odottaa mua kovasti takas :)
 
Mä täällä odottelen vielä menkkoja saapuvaksi, pitäis alkaa tänään (ajattelin että tää pitää tulla kirjottaa nii sit ne alkaa :D) voi toki alkaa huomennakin, toivottavasti ei vaa venähä turhaan. Samalla kaavalla taidan jatkaa uuteen kiertoon. Tähän kiertoon otin siis greippimehun ja viinin käyttöön. Ja sit oli kans hedelmöityskuppi :D pidetään näitä nyt hetki ainaki mukana. Sit mul on ens viikolla labrat johon pyysin myös ferritiinin ihan senki takia että väsyttää koko aja. Mut kiva raskautumisen takia myös tietää. Ollu aikamoista pettymys ja suru fiilistä su asti ja itkua vaan väännetty. Yritetää nyt saada vaa loppuvuos kierrot hyödynnettyä ja sit täytyy viimeistää lähtee tutkimaan jos ei mitää tapahdu :(

Onnea kaikille plussanneille <3 ja tsemppiä muille kierron eri vaiheisiin :love:
 
Viimeksi muokattu:
Tekeekö muilla sofin raskaustestit valkoisen viivanpaikan viereen punaisen viivan?
On siis selkeästi väärässä kohdassa värit, niin mietin onko loput 23 testiä mitä tilasin niin samaa. Syksyllä ei tullut mitään ylimääräistä
 
@Jjenn me mennään siis samassa, kyllähän tää taas p*skaa on, mutta yritetään positiivista ajattelua ja tsempataan toisiamme❤ @Mirella92 kans samaan sakkiin, jos menkat sieltä tulee :) tietty toivoo, ettei alkaiskaan, jos ois tärpännyt :love: Mut mieluummin alkais ja pääsis uuteen kiertoon, kun venyis!

Mä otan kans greippimehun nyt tähän kiertoon (viime kierrossakin kokeilin, mutta aloitin vasta menkkojen jälkeen, nyt aloitin jo tänään). Aattelin myös ehkä käydä perus vuositarkastuksessa gynellä. Mietin, jos menis siinä ovulaation aikoihin tai vähän ennen, jos näkyis sit siellä et onko irtoomassa ja muutenkin, että näyttääkö kaikki hyvältä raskautumisen kannalta :) Sit mietin myös, että kävisin mittaamassa hemoglobiinin, ferritiinin ja d-vitamiinivaraston.

Mulla kyllä toisaalta meni hyvin, kun alkoi uus kierto nyt muutaman päivän etuajassa, niin seuraava ovulaatiokin osuu paremmalle päivälle! Piti olla viikonloppuna, millon just menoa, eikä ehkä oltais pystytty täysin hyödyntää (y)
 
@Jjenn me mennään siis samassa, kyllähän tää taas p*skaa on, mutta yritetään positiivista ajattelua ja tsempataan toisiamme @Mirella92 kans samaan sakkiin, jos menkat sieltä tulee tietty toivoo, ettei alkaiskaan, jos ois tärpännyt Mut mieluummin alkais ja pääsis uuteen kiertoon, kun venyis!

Mä otan kans greippimehun nyt tähän kiertoon (viime kierrossakin kokeilin, mutta aloitin vasta menkkojen jälkeen, nyt aloitin jo tänään). Aattelin myös ehkä käydä perus vuositarkastuksessa gynellä. Mietin, jos menis siinä ovulaation aikoihin tai vähän ennen, jos näkyis sit siellä et onko irtoomassa ja muutenkin, että näyttääkö kaikki hyvältä raskautumisen kannalta Sit mietin myös, että kävisin mittaamassa hemoglobiinin, ferritiinin ja d-vitamiinivaraston.

Mulla kyllä toisaalta meni hyvin, kun alkoi uus kierto nyt muutaman päivän etuajassa, niin seuraava ovulaatiokin osuu paremmalle päivälle! Piti olla viikonloppuna, millon just menoa, eikä ehkä oltais pystytty täysin hyödyntää
Mä kans ostin 3 sitrushedelmää mehua vaihteeksi. Luulisi, että kaikki kirpeät hedelmät on hyväksi. Ja kannattaa mennä mittauttamaan. Me mennään myös ottamaan verikokeet, joista katsotaan muistaakseni ainakin AMH. Ja lääkäriaika osuu myös hyvin ovulaation aikoihin. :)
 
Mä kans ostin 3 sitrushedelmää mehua vaihteeksi. Luulisi, että kaikki kirpeät hedelmät on hyväksi. Ja kannattaa mennä mittauttamaan. Me mennään myös ottamaan verikokeet, joista katsotaan muistaakseni ainakin AMH. Ja lääkäriaika osuu myös hyvin ovulaation aikoihin.
Mä ostin yhden purkin sitä Tropicanan greippiä ja sit yhden GodMorgonin verigreippiä. Joo pitää kyllä ehkä varata ne verikokeet noihin mittauksiin :)
 
@Myytta Millaisissa hoidoissa olit ennen kuin saitte esikoisen? Mulla on itselläkin PCOS, oon hoitojonossa syksylle. Exän kanssa käytin 2-3 vuotta sitten 4 kiertoa letrozolia, 2 ovulaatiota taisi niiden avulla tulla.
Raskaaksi en ole vielä koskaan onnistunut tulemaan.
Kummallisinta kyllä, ei käyty missään hoidoissa. Exän kanssa yritettiin lasta lähes 5 vuotta ja käytiin hoidoissakin, vaan ei yhtään raskautta. Tapasin tän mun nykyisen miehen ja 3 kk myöhemmin olin raskaana! Ilmeisesti mulla oli sit tyyliin joku yksi munasolu, joka päätti kasvaa sopivan kokoiseksi. Mulla kun ongelma on ollut vuosia se, ettei munasolut kasva eikä siksi irtoakaan.

Kävin eilen gynellä ja ultrassa, kuulemma ei mitään toivoa tulla raskaaksi ilman hoitoja. Lämmitti niin kovasti taas mieltä. Sanoi, että pitäisi laihduttaa kun se on kuulemma ratkaisu kaikkeen, ja olin 20 kiloa kevyempi kun tulin raskaaksi. Ainoa vaan, et ei mulla silloinkaan tullut ainuitakaan kuukautisia. Turhauttaa tää tilanne. Saisinkohan miehen lähtemään hoitoihin. Kauankohan kestää että sinne päästäisiin.... Kummiskin tässä jo lähes 2 vuotta "yritystä" takana. Tein alkuviikosta ja tänään apteekin oman raskaustestin (3 yhteensä), ja kaikkiin tuli alle 10 min sisällä selkeä viivan paikka. Ärsyttää kun aina toivo herää, noihin ei mielestäni ennen tullut mitään viivan paikkoja.

Mut voi lisätä listalle, kerron sit kp:t kun saan kierron käyntiin. Tänään otan ekan Terolutin.

Myytta / ya 12?/17 / 2. lapsi
 
Mä en millään ehdi enää seurailemaan teidän menoja niin paljon kun haluisin
Sen verran aattellin kuitenkin päivitellä, että eilen kävin varhaisultrassa ja siellä liki viikkoja vastaava sydän tikitteli hullun lailla. <3 Tänään siis 6+1 oviksen mukaan. Voin nyt sitten siirtyä plussanneisiin, vaikka tää varmasti on karman kiusaamista
Sen verran vielä, että yritys aloitettu 01/2020 ja olisi toinen lapsi. <3