The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
..mun mielesta on jotenkin...hirveen hankalaa lahtea sanomaan ja arvostelemaan yhtaan niin kenenkaan ammattitaitoa nakematta ja kokematta sita.

Mutta lahden siita ajatuksesta, etta olipa se ammattiryhma nyt mika tahansa niin - ihan taatusti silla opettajalla, kouluttajalla on oma ammattiylpeys siita, etta hanen oppilaansa osaavat ne tiedot ja taidot mitka tarvitaan sen kouluttamisen jalkeen, mita han on antanut. Ja jos se vaatii useita toistoja, korjaamisia, kadesta pitaen opettamista ja viela kerran yrittamista niin - eiko se vain ole hyvasta :)? Etta saavutetaan se oikea taso eika menna nojoo, olkoon- rimalla. Joskus se tason saavuttaminen myos vaatii tietynlaista tiukkuuttakin opettajalta mutta sehan on vain sen oppilaan parhaaksi - kritiikkia pitaa myos oppia vastaanottamaan ja sita sietamaan seka siita ottamaan oppia :)

...olkoon :barefoot:....
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Turkanen sentaan sanon ma! Ulkona nayttas olevan lahestulkoon litsislatsis- kelia, arrrmurrr...en tyksi niin ollenkaan, kun menee ulkojaat ihan kuralle ja hiihtamiset nilkoille....Mie tahon tommoset lumiset ja pakkasen huurteiset kelit ja maisemat:love: niin kuin tuossakin videossa on justnytheti tanne, nih kerta!!!

 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Väkee on ku pipoo. Ehdotettiin että tilaisin muutaman bajamajan jotta ei oo aamulla veskiruuhkaa.:ROFLMAO:

Täytyy herää viideltä aamulla ni vältän ruuhkan.:D
 
  • Tykkää
Reactions: TrueBlood
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä