Tuhinaa kuuluu joNayttaapa hyvalta, nyt onkin hyva rentoutua ja ottaa iltaa vastaan kun on masukin tyytyvaisena kaikin puolin ...
Tuhinaa kuuluu joNayttaapa hyvalta, nyt onkin hyva rentoutua ja ottaa iltaa vastaan kun on masukin tyytyvaisena kaikin puolin ...
Voi etta...sehan meni sitten niinkuin pitikin . Hyvilla mielin unipuulle ..Tuhinaa kuuluu jo
Entrecotea mikä ei mun mielestä ollut entrecotea vaan lähempää ulkofilettä. Lihan lämpötila oli noin 57-58C astetta mikä olikin oikein hyvä tälle. Meinasin ensin pihveinä paistaa mutta kun vaikka myytiin entrecoten nimellä niin ei ollut vaan ulkofileen jotain jämäpaloja. No pannun kautta uuniin, tikku perseeseen ja ulos kun oli 55, folioon kastikkeen tekoajaksi, kastikkeeseen lihanesteet ja kermaa, kokoon keittäen.Onks toi liha nuin raakaa?
Mulle maistuis noi kasvikset ja tuota kastiketta vois maistaa...sekä muutaman lohkoperunan
Tai muuten voisin maistaa jollen olis nyt niin tupaten täynnä iltapalan takia
Mä en voi syödä lihaa joka ei ole täysin kypsä, yli sellainen mieluummin ja ei yhtään saa olla näkyvää läskiä tai muuten tulee oksuEntrecotea mikä ei mun mielestä ollut entrecotea vaan lähempää ulkofilettä. Lihan lämpötila oli noin 57-58C astetta mikä olikin oikein hyvä tälle. Meinasin ensin pihveinä paistaa mutta kun vaikka myytiin entrecoten nimellä niin ei ollut vaan ulkofileen jotain jämäpaloja. No pannun kautta uuniin, tikku perseeseen ja ulos kun oli 55, folioon kastikkeen tekoajaksi, kastikkeeseen lihanesteet ja kermaa, kokoon keittäen.
no jos lihan pitää olla täysin kypsää niin ei kannata satsata mihinkään kunnon pihvilihoihinMä en voi syödä lihaa joka ei ole täysin kypsä, yli sellainen mieluummin ja ei yhtään saa olla näkyvää läskiä tai muuten tulee oksu
Niih
Ellu!!Mä en voi syödä lihaa joka ei ole täysin kypsä, yli sellainen mieluummin ja ei yhtään saa olla näkyvää läskiä tai muuten tulee oksu
Niih
Juu tiedänno jos lihan pitää olla täysin kypsää niin ei kannata satsata mihinkään kunnon pihvilihoihin
kaikissa elukoissa on semmosia ruhonosia jotka kannattaa keitellä ihan reilusti kypsiksiJuu tiedän
Kyllä mä esim. hirvenlihaa saan alas ja peuraa...mutta noin yleisesti ottaen kaikki liha pitää olla tosi kypsää...mulle on luvattu ja vihjailtu että koetetaan opettaa paremman lihan makuun, mutta kahtotaan kuinka kokin käy
Yleisesti ottaen syön enemmän kalaa (usein) ja broileria (sillon tällön)
nöy?Ellulle pittää olla hyvin riippunutta lihhaa, vähän semmosta harmaanpuoleista jo?
Höpölöpö kyllä mä tunnen lihaksia mutta kyse on siitä mitä eläintä tykkää syödä ja mitä eiellu ei taida olla oikein selvillä nuista erilaisista lihaksista
noooh, iän myötä oppii
Eika kaikilla edes suu napsase lihalle ollenkaan, olipa se miten hyvin tehty tahansa. Makuja ja mieltymyksia kun on monia, jokaiselle loytyy ihan varmasti se omansa.ellu ei taida olla oikein selvillä nuista erilaisista lihaksista
noooh, iän myötä oppii
Eka kertaa vissiin ever kun ruutiksen kanssa olen samaa mieltä, burgundinpataan sopii kyllä muutkin, paistiki melekein liian hyvää lihaa siihen.naudan ulkopaistista saa mitä mainiointa burgundinpatatyyppistä ruokaa joka on tosi hyvää kun se on oikein reilusti kypsää
kertahan se on ensimmäinenkin...Eka kertaa vissiin ever kun ruutiksen kanssa olen samaa mieltä, burgundinpataan sopii kyllä muutkin, paistiki melekein liian hyvää lihaa siihen.
Eka kertaa vissiin ever kun ruutiksen kanssa olen samaa mieltä, burgundinpataan sopii kyllä muutkin, paistiki melekein liian hyvää lihaa siihen.
silläpä minä sanoinkin ettei tuolla maulla kannata juuri pihvilihoihin satsailla kun onhan niitä muitakinEika kaikilla edes suu napsase lihalle ollenkaan, olipa se miten hyvin tehty tahansa. Makuja ja mieltymyksia kun on monia, jokaiselle loytyy ihan varmasti se omansa.
Niimpa sanoitsilläpä minä sanoinkin ettei tuolla maulla kannata juuri pihvilihoihin satsailla kun onhan niitä muitakin
ulkopaisti on kympin kilo mutta ulkofile 20
presiisNiimpa sanoit
Mutta aina kuitenkin kannattaa, jos tilaisuus vain tulee, uskaltaa kokeilla ja maistella uusia juttuja. Sita tiiakaan miten iloisesti tuleekin yllatetyksi
Melko tahditon toi gif..Raakaliha=Ei ylikypsää
Noooo...jahka paasee kunnon tekijan herkkujen aarelle niin valaistus tulee taatusti muodossa jos toisessa ...presiis
on vaan ajan kysymys että elluki hoksaa että ne parraat lihat on makkeimmillaan punervana
Noista on paras pysyä kaukanaOi mikä hurmuri *kehrää*
Tossa sulle kielihoitoa *hakee vuohen*