Kivikylän nakit ja lihapullat on hyviä
Transport Finland
No ei maulla väliä, kun katsoo tuoteselostetta:
"
Ainekset:
sianliha,
vesi, suola,
stabilointiaine (
E450),
maltodekstriini,
hapettumisenestoaine (E316),
mausteet (mustapippuri, muskottipähkinä, maustepippuri, inkivääri),
elintarvikeväri (E120),
säilöntäaine (E250)."
Jotain Kivikylän makkaraa söin kesällä ja suusta lähti nahka isolta alueelta. En uskaltais maistaa noita..." Se reaktio tuli välittömästi eikä johtunut juomista.
"Lihapitoisuus 91 %.
Rasvaa 24 %.
Suolaa natriumista laskien 2,1 %. Voimakassuolainen.
Gluteeniton ja laktoositon,
GMO-vapaa."
Virheellinen tieto, jos se maltodekstriini on tehty maissista. Täytyisi lukea erikseen, sillä niin moni ei siedä sitä ollenkaan ja maissiallergiset ei ota riskiä muutenkaan. Esimerkiksi Valion maitojen d-vitamiinissa oleva maissiöljy ON maissista, mutta erikseen täytyy kysyä, kun ei purkissa lue.