The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Yinksu
Mitäs ootte facebookeis ja instagrameis ja tindereis ja mitä niit on , sieltä kauttahan tollaset tulee. Tai sitte ootte jossain perwo palveluis minkä kaut noit tulee.
 
1.9. saan avaimet ja HOAS sulkee ovensa klo 16 ja pitäis ehtiä tekemään loppusiivous ja palauttamaan tän kämpän avaimet ennen lähtöä tsadiin, jonne ajaa täältä sen kolmisen tuntia. + HOASin täti sanoi, että kannattaa olla toimistolla hyvissä ajoin, kun odotettavissa on ruuhkaa (enkö ookkaan ainoa syyslukukauden alussa muutttava?)
Kuulemma 25e / päivä maksaa, jos menee syyskuun puolelle nykysessä kämpässä. Näin sanoi vuokranantaja, kun suvaitsi viimeinkin vastata puhelimeen. 31.8. Olis vielä koeviikon viimenen koepäivä :cautious:

En tie sit jos 31pv sais lapattua vuodesohvaa ja siivouskamoja lukuunottamatta kyytiin, siivous yömyöhään asti ja 1pv aamulla kantais sohvan ja kamat autoon, palauttais avaimet ja huristelis (take away-kahvien kanssa) tuhatta ja sataa tsadiin, että ehtis hakea avaimet ennen kuin HOAS sulkee ovensa. Olettaen, että muuttoauton kuski suostuis jäämään tänne yöks autonsa kanssa :ROFLMAO:
Tai sitten, jos HOAS suostuis luovuttamaan avaimet valtakirjalla tms jollekin tsadissa asuvalle kaverilleni, niin tää muuttuis kertaheitolla rutkasti yksinkertaisemmaksi. Mut koska se helpottais elämää, niin todennäköisesti not gonna happen.
Eli ei mitään ongelmia siis suomeksi sanottuna.
Kaik järjestyy
 
empä osaa sanoa miksi joku on laittanu pömpelit teidän pihaan

ampua niistä ei saa
No ei oo pihalla mutta näkyvät ikkunasta.
Me asutaan ihan landella ja lääniä on muutama hehtaari. Paikallisella hirviseuralla on jopa lupa noutaa meidän maille kaatunut (siis ilmeisesti omin jaloin juossut, haavoittunut) hirvi. Ja tohon ihan viekkuun ne parkkeeravaat autonsa ja lähtevät metsälle ja sit vaan kuunnellaan kuuluuko laukauksia. Ja odotetaan joskus naapurinsetä meillekin palaa tai valmista makkaraa tarjoaisi.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä