The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Hei, oliko niin etta yoaikaan ei olis itikoita :)? Enpa oo ite kiinnittany tuohon aikaan moiseen mitaan huomiota :D...jotenkin vois luulla etta paivan paahteessa eivat viihtyisi mutta kun meikalaisen kutipattikarttaa katsoo, niin - poyta on ollut katettuna :D
No meidän mittari näyttää pohjoisen puolella varjossa, ja on ikivanha mittari... Siitä katsottuna alle 10 astetta, ei yhtään ötökkää, mut kun lämpenee, tulee kaikki. En käytä ohovia enkä muitakaan myrkkyjä ja mieskin saa tulla illalla sisälle vain suihkun kautta:)
No, tuulisella säällä ei ole itikoita ollenkaan, eikä liian kuumalla... Milloin miekään en ole ulkona, vaan menen viileään, tarvittaessa vaikkapa kellariin:)
Vanhemmissa viesteissä taitaa olla kans niistä...
 
  • Tykkää
Reactions: FreezeCat
vierailija
Kukas tota valvoo?
Siis että mehiläinen ei käy väärässä kukassa?
No evirahan sitä valvoo, selviää siitepölyanalyysillä. Luomutuottajilta peritään ne tarkastusmaksut, joten ei kukaan huvikseen fuskaa niissä. Nyt puuttuu linkki, vaikka tiedän kyllä, missä se on. Ne tosiaan kuvittelee, että sinäkin luet eviran uutiset päivittäin;-)
 
Kun sulattelee esipaistettuja tatteja yhdestä jääkimpaleesta n.400gr tulee jälleen kerran vannoneeksi ANNOSKOKOISTEN ANNOSTEN pakastamisen puolesta. Syksyllä en muista taaskaan tai on jäljellä yksi pakastuspönttä ja se sullotaan täyteen.

Noh, kyllä nää menee tuohon keittoon.
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
vierailija
Ihan oikeesti, oot sekava. Ei sun kirjotuksissa oo päätä eikä häntää. Ootko psykoosissa? Mee hakeen apua itelles.
Oottelen vielä ruohosilppua katteeksi herukkapensaiden alle... Viherlannoitetta. Ehkä et vaan ymmärrä sanastoa?
Siis tämän paremmin ei voi ihminen voidakaan - ei mitään vaivaa missään:)
Olen tietysti monella tapaa etuoikeutettu, mutta luultavasti sopisin sun isomummiksi hyvin? Ei tehoa minuun enää noi sanat:)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä