The Ketju kirjautuneille - tervetuloa

Jokos on alkanut jouluttamaan? Vuorella on lahjat hankittu. Pakkausta vaille valmista. Joulukuusi tekisi jo mieli pistää pystyyn :LOL:. Joulun ruokia voisi alkaa kohta pohtimaan. Kinkkuja on ihmettelin. Olisi ollut luomua tarjolla, mutta olipahan hintaakin :cautious:.
 
Jokos on alkanut jouluttamaan? Vuorella on lahjat hankittu. Pakkausta vaille valmista. Joulukuusi tekisi jo mieli pistää pystyyn :LOL:. Joulun ruokia voisi alkaa kohta pohtimaan. Kinkkuja on ihmettelin. Olisi ollut luomua tarjolla, mutta olipahan hintaakin :cautious:.
Jo. Muutama lahja on hommattu ja samoin ekat jouluruuat mutta enemmistö on vielä hommaamati.

luomukinkun saattasin ostaa koska meillä riittää pienikin
 
  • Tykkää
Reactions: KyöpelinVuori
Vaikka kuinka pitäis pitää kotipitäjmpualta niin oikeestihan taskulämmin kossu on ihan kauheeta.
Useimmat tarttee siihen vissyä tai jotain muuta blandista saadakseen sen alas.
Viskit ja konjakit taas on tehty vaan maisteltaviksi, ei niillä ryypätä.
Jallu on tehty maustetuksi viinaksi jota voi ja tulee ryypätä sellaisenaan.

Tai aina voi tehdä kuin kaveri joka juo votkaa punkulla.
Punkku antaa votkaan makua. Votka antaa punkkuun prosentteja.
 
r0s
saa mainita myös italialaisia ja espanjalaisia herkkuja
Meillä oli just eilen espanjalainen ilta. Syötiin siis kaikki tuliaiset.

Espanjalainen perunamumakas, tortilla de patatas.
Reissussa syötiin jonkun kokin tuunattu versio ja sit oli pakko kokeilla itsekin.

Eli keitin kilon pottuja, kuorin ja pilkoin. Pannulla paistoin pari silputtua sipulia, silputun paprikan, muutaman valkosipulinkynnen sekä chiliä.

Potunpalat leivinpaperille, syvemmälle uunipellille tai suht isoon vuokaan, sit sipuli-paprika-mausteseos päälle. Samalla pannulla kärvensin vielä pieneksi pilkottua chorizomakkaraa ja sekin paistoksen päälle. Seuraavaksi pilkoin kolme yhä vihertävää banaania (joojoo, toimi!) ja nekin vuokaan. Hieman tasoittelin kädellä kokonaisuutta, että siitä tulisi paloiksi leikattavaa... Lopulta vatkasin kevyesti paketillisen (12 kpl) kananmunia ja maustin suolalla, pippurilla ja paprikajauheella, sekaan noin desi vettä ja sit seos pottujen ja banaanien sun muiden sekaan.

Uunissa 175 astetta jotain reilun puoli tuntia, ei tullut katsottua kelloa, mut silleen että näyttää läpihyytyneeltä ja pinnalta hieman ruskistuneelta.

Meitä oli seitsemän syömässä eikä palaakaan jäänyt vaikka oli muutakin murkinaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja

Yhteistyössä