The Ketju kirjautuneille - tervetuloa

kanaa, pannulla haudutettua kaalia, porkkanaa ohuina tikkuina ja uutta sipulia, kaikenmaailman mausteet sekaan ja dippaukseen sitä kaupan chilisoossia.
Eikös se taikina ollut kovin hankala käsitellä?
Vai onko mulla ihan turha kammomielikuva... Koulussa joskus 18v sitten tehtiin siitä jotain nyyttejä tms. mut ei oikein muistikuvaa enää ole.
Tekis kyllä hirmuisesti mieli testata kun ne on niin hyviä:p Tota chilikastiketta aina välillä ostetaankin.
 
Eikös se taikina ollut kovin hankala käsitellä?
Vai onko mulla ihan turha kammomielikuva... Koulussa joskus 18v sitten tehtiin siitä jotain nyyttejä tms. mut ei oikein muistikuvaa enää ole.
Tekis kyllä hirmuisesti mieli testata kun ne on niin hyviä:p Tota chilikastiketta aina välillä ostetaankin.
Helpostihan nuo repeää niin että pitää olla varovainen. Täytyy myös olla aika nopea ettei se taikina kuivu pilalle, Kuivuneesta taikinasta ei valmista enää saa. Rullamisen jälkeen "liimaa" reunan kiinni kananmunalla. Käytän vacuumiin pakattua taikinaa kun se on parempaa, pakastetustakin saa tehtyä mutta se on olevinaan jotenkin vetistä.
 
  • Tykkää
Reactions: Ellimaar

Yhteistyössä