mie
Yksi parhaimmista kakun kostutajista on sitruunamehu. Eli puristat sitruunanmehua veteen ja lisäät sokeria vaan sen verran että happamuus vähän taittuu. Ihanan raikas kostuke.
Näin kaikkein paras. Joku mainosti tuolla tupperia.Mä heittäisin kaikki kankaiset tai pestävät pussit vitikkoon.Niitä ei sais edes kermalle käyttää. Ja muovi terät on ihan jotain järkyttäviä.Alkuperäinen kirjoittaja BUBO:Tykkään käyttää niitä kertakäyttöisiä muovipusseja ja niihin ostan erikseen kivat tyllat. Halvalla pääsee!Alkuperäinen kirjoittaja Mamusia09:Mulla oli sellainen alle 5 euron pursotin, hikoilee kovasti ja jälki on tosi epätasaista (johtuu myös varmaan tekijästäkin ) Onko halpaa ja hyvää olemassa?
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Siis näinAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Mutta jos ei marsipaanista tykkää, niin jää silti se kakku syömättä. Itse en ainakaan kuori niitä kakun sisuksia ja syö niitä, vaan jätän vain syömättä. Ja mitä näitä kakkublogeja olen seurannut, niin ne täytteet on kyllä useimmiten aika ällömakean kuuloisia. Kaiken maailman mousseja ja kreemejä.Alkuperäinen kirjoittaja näin:Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cmAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.
Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.
Tietenkin laitan laktoositonta maitojuomaa tai hylamaitoa jos siihen on tarvetta!!Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Siis näinAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Mutta jos ei marsipaanista tykkää, niin jää silti se kakku syömättä. Itse en ainakaan kuori niitä kakun sisuksia ja syö niitä, vaan jätän vain syömättä. Ja mitä näitä kakkublogeja olen seurannut, niin ne täytteet on kyllä useimmiten aika ällömakean kuuloisia. Kaiken maailman mousseja ja kreemejä.Alkuperäinen kirjoittaja näin:Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cmAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.
Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.
Minua raivostuttaa aina ku ihmiset kostuttaa kakut MAIDOLLA!! Ku käyttäisivät sitten edes vaikka laktoositonta maitoa..
marsipaanista ei tykätä, mut sokerikreemit ja vaahtokarkkipäälliset on hyviäAlkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:Mun on pakko kysyä, että tykkäättekö te noista marsipaaneista ja sokerikreemeistä ja vaahtokarkkitaikinoista? Mä en saattais syödä niillä kuorrutettuja kakkuja jos ei olis pakko :ashamed: Vaikka hienoja ne kyllä on!
Kivaa, kun oli muutama kuva leikatustakin kakusta, niitä on kiva nähdä.
Lidlistäkin niitä saa, nyt oli jo joulukarkitki jo tullu!Alkuperäinen kirjoittaja juuh:Ja mä raaaaakastan marsipaania, mua harmittaa ku suomalaiset ei muuten juurikaan tykkää. Euroopassa kun reissaan ostan aina kotiin itselleni kaikenmaailman marsipaaninameja.... Siellä niitä on!!!!!!
ihan tosi? Mä kun en ikinä käy lidlissä... Tarttee varmaan mennä.Alkuperäinen kirjoittaja cupcake:Lidlistäkin niitä saa, nyt oli jo joulukarkitki jo tullu!Alkuperäinen kirjoittaja juuh:Ja mä raaaaakastan marsipaania, mua harmittaa ku suomalaiset ei muuten juurikaan tykkää. Euroopassa kun reissaan ostan aina kotiin itselleni kaikenmaailman marsipaaninameja.... Siellä niitä on!!!!!!
Kuuluu sen persreikäkakun kans samaan kastiin onko toi keskellä itse se?Alkuperäinen kirjoittaja KVG-:Tein ekan sokerikakkuni ikinä miehen 26v synttäreille vuonna 2008
Joku sentään tekee näitäkin vielä! :flower:Alkuperäinen kirjoittaja Grace:Tässä ihan perus kermakakku ja tietty perhonen 2v. tytölleni
[/URL]
Tiedän ainakin sen että Haaparannasta saa sitä ihanaa Robertsin valmiiksi kaulittua marsipaania, esim. mansikan makuisenaAlkuperäinen kirjoittaja malla82:tietääkö kukaan muuten onko esim. HAaparannassa tai Luleåssa mitää puotia mistä saa leipomatarvikkeita... siis esim sellanen ku tääl on vaik Ullan unelma tms... vastatkaa pian!!! kiitos!
pakko peesailla..jotenkin huvittaa että jotkut miettii, et pitäsköhän ruveta pitämään omaa blogia..jooh ainut hyvä on toi meloonit...Alkuperäinen kirjoittaja mie:Jestas mitä kakkuja, toiset toisiaan järkyttävämpiä, pari ihan loistokakkua joukossa mutta suurin osa ihme räpellyksiä. Parempi on tehdäki vaan kermakkkuja jos ei ton parempia osaa marsipaanista tehä.
Onpa typerä kommentti. Sinäkö et suostuisi syömään mielestäsi "räpellyskakkua"?Alkuperäinen kirjoittaja mie:Jestas mitä kakkuja, toiset toisiaan järkyttävämpiä, pari ihan loistokakkua joukossa mutta suurin osa ihme räpellyksiä. Parempi on tehdäki vaan kermakkkuja jos ei ton parempia osaa marsipaanista tehä.
No en söis, kyllä se ulkonäkö on myös tärkeää niin leivonnassa kuin ruuanlaitossa. En suostuisi ruokanakaan syömään jotain moskaa niin miksi kakun muodossa.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Onpa typerä kommentti. Sinäkö et suostuisi syömään mielestäsi "räpellyskakkua"?Alkuperäinen kirjoittaja mie:Jestas mitä kakkuja, toiset toisiaan järkyttävämpiä, pari ihan loistokakkua joukossa mutta suurin osa ihme räpellyksiä. Parempi on tehdäki vaan kermakkkuja jos ei ton parempia osaa marsipaanista tehä.
Eli kun menet ystävillesi kylään, ja mielestäsi tarjolla oleva kakku ei täytä sinun kauniin kakun kriteerejä, jätät syömättä. Joo, selevä.Alkuperäinen kirjoittaja mie:No en söis, kyllä se ulkonäkö on myös tärkeää niin leivonnassa kuin ruuanlaitossa. En suostuisi ruokanakaan syömään jotain moskaa niin miksi kakun muodossa.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Onpa typerä kommentti. Sinäkö et suostuisi syömään mielestäsi "räpellyskakkua"?Alkuperäinen kirjoittaja mie:Jestas mitä kakkuja, toiset toisiaan järkyttävämpiä, pari ihan loistokakkua joukossa mutta suurin osa ihme räpellyksiä. Parempi on tehdäki vaan kermakkkuja jos ei ton parempia osaa marsipaanista tehä.
juuri näin mutta onneksi minun ystäväni tekevät ihan kauniita kakkuja, jossain paikoissa olen jättänyt väliin kakun syömisen juuri sen takia että on ollut jotenkin epäilyttävän näköinen tekeleAlkuperäinen kirjoittaja huh:Eli kun menet ystävillesi kylään, ja mielestäsi tarjolla oleva kakku ei täytä sinun kauniin kakun kriteerejä, jätät syömättä. Joo, selevä.Alkuperäinen kirjoittaja mie:No en söis, kyllä se ulkonäkö on myös tärkeää niin leivonnassa kuin ruuanlaitossa. En suostuisi ruokanakaan syömään jotain moskaa niin miksi kakun muodossa.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Onpa typerä kommentti. Sinäkö et suostuisi syömään mielestäsi "räpellyskakkua"?Alkuperäinen kirjoittaja mie:Jestas mitä kakkuja, toiset toisiaan järkyttävämpiä, pari ihan loistokakkua joukossa mutta suurin osa ihme räpellyksiä. Parempi on tehdäki vaan kermakkkuja jos ei ton parempia osaa marsipaanista tehä.