Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cm
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Mutta jos ei marsipaanista tykkää, niin jää silti se kakku syömättä. Itse en ainakaan kuori niitä kakun sisuksia ja syö niitä, vaan jätän vain syömättä. Ja mitä näitä kakkublogeja olen seurannut, niin ne täytteet on kyllä useimmiten aika ällömakean kuuloisia. Kaiken maailman mousseja ja kreemejä.
Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.