Tehdääs nyt UUSI toinen kakkuketju

Alkuperäinen kirjoittaja rööttynä:
http://www.aijaa.com/v.php?i=5073578.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073586.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073597.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073610.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073624.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073628.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073550.jpg


Kaikki on miehen tekemiä.
Sullapa on tosi taitava mies leipomaan =)
 
UHU
Alkuperäinen kirjoittaja Mamusia09:
Mulla oli sellainen alle 5 euron pursotin, hikoilee kovasti ja jälki on tosi epätasaista (johtuu myös varmaan tekijästäkin :whistle: ) Onko halpaa ja hyvää olemassa?
Tykkään käyttää niitä kertakäyttöisiä muovipusseja ja niihin ostan erikseen kivat tyllat. Halvalla pääsee!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Piipi:
Alkuperäinen kirjoittaja rööttynä:
http://www.aijaa.com/v.php?i=5073578.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073586.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073597.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073610.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073624.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073628.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=5073550.jpg


Kaikki on miehen tekemiä.
Sullapa on tosi taitava mies leipomaan =)

kiitos :)
 
Mun on pakko kysyä, että tykkäättekö te noista marsipaaneista ja sokerikreemeistä ja vaahtokarkkitaikinoista? Mä en saattais syödä niillä kuorrutettuja kakkuja jos ei olis pakko :ashamed: Vaikka hienoja ne kyllä on!

Kivaa, kun oli muutama kuva leikatustakin kakusta, niitä on kiva nähdä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:
Mun on pakko kysyä, että tykkäättekö te noista marsipaaneista ja sokerikreemeistä ja vaahtokarkkitaikinoista? Mä en saattais syödä niillä kuorrutettuja kakkuja jos ei olis pakko :ashamed: Vaikka hienoja ne kyllä on!

Kivaa, kun oli muutama kuva leikatustakin kakusta, niitä on kiva nähdä.
ite en niin marsipaanista välitä, mutta sokerimassa menee kyllä.
Kreemi on tosi makeaa, en koskaan koko kakkua sillä tee elle joku nyt ihan välttämättä halua.Omiin juhliin en tekisi kyllä :x
 
Alkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:
Mun on pakko kysyä, että tykkäättekö te noista marsipaaneista ja sokerikreemeistä ja vaahtokarkkitaikinoista? Mä en saattais syödä niillä kuorrutettuja kakkuja jos ei olis pakko :ashamed: Vaikka hienoja ne kyllä on!

Kivaa, kun oli muutama kuva leikatustakin kakusta, niitä on kiva nähdä.
Marsipaanista en itse juurikaan tykkää, siksi käytän sitä harkiten. Ja eihän kaikkia koristeita ole pakko syödä jos ei tykkää. Eihän esim aidoilla ruusuilla koristeltua kakkuakaan ole tarkoitettu niin että ruusut syödään ;)

Mutta vaikka kakku olisi kuinka korea päältä, niin kyllä sen sisuksenkin pitää olla huolella suunniteltu ja tehty. Eli pitää sen hyvälle maistua! Itse en tykkää kauhean makeista/imelistä versioista, mutta toiset taas sanoo että pitää olla toooosi tuhdisti rasvaa, sokeria ja makuja.

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Piipi:
Alkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:
Mun on pakko kysyä, että tykkäättekö te noista marsipaaneista ja sokerikreemeistä ja vaahtokarkkitaikinoista? Mä en saattais syödä niillä kuorrutettuja kakkuja jos ei olis pakko :ashamed: Vaikka hienoja ne kyllä on!

Kivaa, kun oli muutama kuva leikatustakin kakusta, niitä on kiva nähdä.
Marsipaanista en itse juurikaan tykkää, siksi käytän sitä harkiten. Ja eihän kaikkia koristeita ole pakko syödä jos ei tykkää. Eihän esim aidoilla ruusuilla koristeltua kakkuakaan ole tarkoitettu niin että ruusut syödään ;)

Mutta vaikka kakku olisi kuinka korea päältä, niin kyllä sen sisuksenkin pitää olla huolella suunniteltu ja tehty. Eli pitää sen hyvälle maistua! Itse en tykkää kauhean makeista/imelistä versioista, mutta toiset taas sanoo että pitää olla toooosi tuhdisti rasvaa, sokeria ja makuja.
Erityisesti kaakaojauheella (esim van houten) maustettu/värjätty marsipaani on älyttömän hyvää, kaakaojauhe hiukan tasapainottaa makeutta ja sit kun tekee marsipaanikakkuja ni en tee niin makeita sisuksia. Mut mä saatan kyl vedellä marsipaania ihan paljaltaakin...


 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Erityisesti kaakaojauheella (esim van houten) maustettu/värjätty marsipaani on älyttömän hyvää, kaakaojauhe hiukan tasapainottaa makeutta ja sit kun tekee marsipaanikakkuja ni en tee niin makeita sisuksia. Mut mä saatan kyl vedellä marsipaania ihan paljaltaakin...
Kyllä mäkin pieniä määriä syön ja lapset maisteli etukäteen kun tein esim. sitä ponikakkua, ja tykkäsivät kyllä siitä sellasenaankin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Piipi:
Alkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:
Mun on pakko kysyä, että tykkäättekö te noista marsipaaneista ja sokerikreemeistä ja vaahtokarkkitaikinoista? Mä en saattais syödä niillä kuorrutettuja kakkuja jos ei olis pakko :ashamed: Vaikka hienoja ne kyllä on!

Kivaa, kun oli muutama kuva leikatustakin kakusta, niitä on kiva nähdä.
Marsipaanista en itse juurikaan tykkää, siksi käytän sitä harkiten. Ja eihän kaikkia koristeita ole pakko syödä jos ei tykkää. Eihän esim aidoilla ruusuilla koristeltua kakkuakaan ole tarkoitettu niin että ruusut syödään ;)

Mutta vaikka kakku olisi kuinka korea päältä, niin kyllä sen sisuksenkin pitää olla huolella suunniteltu ja tehty. Eli pitää sen hyvälle maistua! Itse en tykkää kauhean makeista/imelistä versioista, mutta toiset taas sanoo että pitää olla toooosi tuhdisti rasvaa, sokeria ja makuja.
No mä tarkoitin lähinnä et kun koko kakku on kuorrutettu marsipaanilla ja sit vielä koristeltu. Mut ei siinä mitään, kai jotkut tykkää ku sellaisia tekee :D Mä olen tylsä ja teen pelkkiä kermakakkuja ku en muista tykkää. Enkä kyllä osais tehdäkkään, en edes yhtä hienoja kermakakkuja ku tässä ketjussa on ollut.
 
näin
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cm
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Piipi:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Erityisesti kaakaojauheella (esim van houten) maustettu/värjätty marsipaani on älyttömän hyvää, kaakaojauhe hiukan tasapainottaa makeutta ja sit kun tekee marsipaanikakkuja ni en tee niin makeita sisuksia. Mut mä saatan kyl vedellä marsipaania ihan paljaltaakin...
Kyllä mäkin pieniä määriä syön ja lapset maisteli etukäteen kun tein esim. sitä ponikakkua, ja tykkäsivät kyllä siitä sellasenaankin.
Meillä isompi tekee mun kaverina koristeita ja pienempi syö valmiit, kuivatut koristeet kaapista jos sille päälle sattuu :kieh:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Blue Rush:
Meillä isompi tekee mun kaverina koristeita ja pienempi syö valmiit, kuivatut koristeet kaapista jos sille päälle sattuu :kieh:

Joo, oon mäkin joutunut piilottelemaan suklaakoristeita pakastimeen ja jääkaappiin ettei mee parempiin suihin :whistle:
 
UHU
Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cm
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Peesi tähän!

Multakin on joskus kysytty, että mitä tää tässä kakun päällä on kun eivät ole heti tunnistaneet sitä marsipaaniksi. Maku on ihan eriluokkaa kuin kaupan ällömakeissa valmiskakuissa.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cm
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Mutta jos ei marsipaanista tykkää, niin jää silti se kakku syömättä. Itse en ainakaan kuori niitä kakun sisuksia ja syö niitä, vaan jätän vain syömättä. Ja mitä näitä kakkublogeja olen seurannut, niin ne täytteet on kyllä useimmiten aika ällömakean kuuloisia. Kaiken maailman mousseja ja kreemejä.

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja BUBO:
Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cm
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Peesi tähän!

Multakin on joskus kysytty, että mitä tää tässä kakun päällä on kun eivät ole heti tunnistaneet sitä marsipaaniksi. Maku on ihan eriluokkaa kuin kaupan ällömakeissa valmiskakuissa.
Tää on totta, mullekin on monasti sanottu et mitä taikoja teen kun marsipaani ei maistu yhtään marsipaanille vaan oikeesti hyvälle!
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ja mitä näitä kakkublogeja olen seurannut, niin ne täytteet on kyllä useimmiten aika ällömakean kuuloisia. Kaiken maailman mousseja ja kreemejä.
Minä en esimerkiksi mousseen (joita olen nykyään aika laiska tekemään ) lisää koskaan sokeria.Suklaa ja kerma makeuttaa mielestäni tarpeeksi, en voi sietää kauhean makeita kakkuja..

=)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cm
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Mutta jos ei marsipaanista tykkää, niin jää silti se kakku syömättä. Itse en ainakaan kuori niitä kakun sisuksia ja syö niitä, vaan jätän vain syömättä. Ja mitä näitä kakkublogeja olen seurannut, niin ne täytteet on kyllä useimmiten aika ällömakean kuuloisia. Kaiken maailman mousseja ja kreemejä.

Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todella upeita kakkuja, selvästi nähty vaivaa. Itse vain vihaan kaikkia marsipaaneja jne. En pystyisi syömään tuollaisia kakkuja ollenkaan. Liian ällömakeita.
Eiköhän se maku tule kuitenkin enempi sieltä kakun siäsltä, siis täytteistä jne. Marsipaania tai muuta kuorrutetta on päällä alle 0,5cm
Täytteet ja kakun pohja sitten määrittelee onko kakku makea, ällö vai jotain muuta. Jos on raikas täyte niin ei marsipaanikakkukaan ole ällömakea.
Mutta jos ei marsipaanista tykkää, niin jää silti se kakku syömättä. Itse en ainakaan kuori niitä kakun sisuksia ja syö niitä, vaan jätän vain syömättä. Ja mitä näitä kakkublogeja olen seurannut, niin ne täytteet on kyllä useimmiten aika ällömakean kuuloisia. Kaiken maailman mousseja ja kreemejä.

Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.
Siis näin

Eihän mousse tai kreemikään ole vältsisti ällömakea, se riippuu ripottelijan vakaasta sokerin lisäämisestä...ja esim kakkupohjan kostutuksesta, maito tasapainottaa, mehut ja limpparit on musta ällöjä, toiset tykkää niistäkin.
 
Mäkin pääasiassa kostutan kakut laimennetulla appelsiinimehulla, siis tuoremehulla, jolloin siihen kakkuun tulee sopivasti kirpeyttä makeuden vastapainoksi. Kahvimukillinen kostuketta, jossa puolet vettä puolet mehua.
 

Yhteistyössä