Tehdäänö pieni käytännön vinkkipino meille höpsöille äideille?

  • Viestiketjun aloittaja
  • Ensimmäinen viesti
Ja uimahallin tunnelmallisesta porealtaasta kannattaa riuhtaista oikea ipana mukaansa. Kyllä oli vieraalla pikkupojalla lautasen kokoiset silmät , kun olin altaan toiseen päähän vetänyt kädestä hänet. Ja isänsä mykistyneenä katseli.
 
Vieras
Miestä ei kannata laittaa vaihtamaan lapselle vaippaa tai pukemaan tätä samaan aikaan kun mies katsoo jalkapalloa tai jääkiekkomatsia, lapselta löytyi eilen vaipasta helistin.

On aika noloa sanoa lasta koiraksi yleisellä paikalla, näin on käynyt onneksi vain kotona...
 
vieras
Vasta raskaana mutta:
- Ei kannata laittaa housuja pimeässä jalkaan ja kulkea ihmisten ilmoilla housut nurinpäin eli saumat ulospäin. Noloa!
- Jos käyttää hammastahnaa finneillä muista putsata ne pois ennen kun viet koiran aamulla ulos.
- Muista ettei tarvitse huutaa miehelle astianpesukoneen olevan rikki ellet ole laittanut sitä päälle.
-Pyykinpesukoneen luukku kannattaa sulkea ja vesi laittaa päälle.
- Teeveden keitto useaan kertaan ei paranna veden laatua.
- Koita muistaa läheisten ihmisten nimet.
- Älä unohda olevasi raskaana ja riuhtaise 10-20 kg romulaatikkoa olkapään yli roskiin.
- Älä unohda avaimia koko yöksi oveen.
- Älä osta kalliita naistenlehtiä ja unohda niitä kassalle.
 
vieras
Kaupassa vauvan iän tiedustelijoille ei kannata vanhasta tottumuksesta vastata, että 3 vuotta varsinkaan jos 3 vuotias ei ole matkassa.
Myös kaikkien pakettien tekstit kannattaa lukea monta kertaa eli että shampoo pullossa lukee todellakin shampoo, vaippoissa teippivaippoja ja kahvissa suodatinkahvia ettei kotona pussista löydy hoitainetta, housuvaippoja ja pannukahvia.
 
Kun laitat pyykit pesukoneeseen ja aineet sisään, paina vielä lopuksi kone käyntiin. Älä sen sijaan tule vähän ajan päästä ihmettelemään, että onpa meillä HYVÄ linkous tässä koneessa kun on näin kuivia, mutta varmuuden vuoksi vielä kuivausrumpuun, joka iskee soseet kiinni vauvanvaatteisiin...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vierastus:
Kun laitat pyykit pesukoneeseen ja aineet sisään, paina vielä lopuksi kone käyntiin. Älä sen sijaan tule vähän ajan päästä ihmettelemään, että onpa meillä HYVÄ linkous tässä koneessa kun on näin kuivia, mutta varmuuden vuoksi vielä kuivausrumpuun, joka iskee soseet kiinni vauvanvaatteisiin...
:LOL: :kieh:
 
Leivät paahtuu pahhtimessa nopeammin, kun laittaa töpselin seinään.

Neuvolan tätikään ei katso niin kieroon, kun pukee paidan oikeinpäin, ei niin, että selkäpuolen selkeä kuva jönöttää rinnuksessa.

Kaupassa ei pidetä paikallisena kylähulluna, kun et puhu ei mukana oleville muksuille, ja selosta mitä tehdään ja että, no niin nyt mennään...
 
Eihän sitä millään vi muistaa kaikkien omien lasten nimiä ja tarkkoja ikiä :)
Ruoka kannttaa syödä mikrosta ei siellä haudu enään yhtään enennpää..
Kahvikupit kannattaa kerätä tiskiin joka päivä ja jos jostain tasolta otat kupin niin tarkista ensin onko se kovinkin vanhaa :x
 
vieras
:D
-turvakaukaloakaan ei tarvii keinuttaa, jos ei lapsi istu siinä!
-vesihana kannattaa aukaista ennenkuin laittaa pyykinpesukoneen päälle,jos mielit saada puhdasta ja märkää pyykkiä :D
-isoimmat lapset ei tarvii enää välttämättä ruokalappua,vaan voit suosiolla laittaa sen pienimmälle lapsellesi,jotta vältyt hämmästyneiltä katseilta!
-ennen kuin yrität laittaa leivänpaahtimen päälle ja valitat kuka on rikkonut paahtimen,laita ne leivät sinne paahtimeen!muista myös oikea johto seinään!
-silmälaseja kannattaa ensimmäisenä etsiä omilta silmiltä ja kännykkää omalta korvalta
-käsilaukusta nenäliinaa kaivaessa kannattaa ensin katsoa mihin niistää nenänsä,ettei vaan sattuis sittenkin kädessä olemaan vauvalle tarkoitetut valkoiset puolpotkuhousut :D
-älä pakkaa kouluikäiselle lapsellesi kaukosäädintä reppuun kännykän sijaan ja ihmettele myöhemmin miksei lapsesi vastaa puhelimeen useista soittoyrityksistäsi huolimatta!



 
trion äiti
Vein lapset ystävälleni yökylään enkä kertonut miehelleni siitä mitään,koska se oli yllätys hänelle.Odotin miestäni illalla töistä kotiin.Olin kattanut kynttiläillallisen meille kahdelle.No mies vihdoin tuli ja olin häntä eteisessä vastassa,sipisin hiljaa moi rakas..ym.. mentiin syömään ja vaihdettiin siinä kuulumisia,jatkoin sipisemistä ja niin mieskin teki ,kunnes pitkän ajan päästä repesin nauramaan ..minä olin TÄYSIN unohtanut ettei lapset olekkaan kotona omissa sängyissään ja mies luuli että lapset ovat nukkumassa :D kyllä meitä nauratti sen jälkeen että ollaan pitkästä aikaa kahdestaan kotona ja vaihdetaan kuulumisia hiljaa sipisten :D (tottuttu jo siihen et iltaisin pitää puhua hiljempaa kun lapset ovat nukkumassa)
kaikkea sitä sattuukin ihmisille!
 
Lapselle kannattaa laittaa kengät jalkaan jos lähtee talvipakkasella ulkoilemaan.

Kahvi on huomettavasti helpompi tarjoilla vieraille,jos muistaa laittaa pannun keittimeen,varsinkaan jos keittimessä ei ole tippalukkoa.

Jos olet yksin kauppareissulla,niin kotiin pääset varmemmin, mikäli kaupasta tultuasi istahdat kuskin paikalle etkä takapenkille :snotty:
 
cruelladevil
-avaimet kannattaa ottaa mukaan kun lähtee kotoa
-kännykkä on hyvä ladata silloin tällöin
-kahvinkeittimen voi myös SAMMUTTAA kun kahvit on juotu
-koiralle kuuluu antaa ruokaa jokapäivä...
 

Yhteistyössä