TAMMIVAUVAT 2007

Ompas tapahtunut muutosta kerrakseen! :D Kauankohan menee ennen kun näihin vanha tottuu! :LOL:
Huomasin tuossa just kalenterin sivua vaihtaessani, et meillähän on jo ens maanantaina seuraava käynti sinne rokoteklinikalle! Niin se aika vaan rientää..
Siellä saadaankin taas piikit! :( 5kk neuvola piikit + aivokalvorokote.. :ashamed:
Voi pientä, kun itku tulee taas. :'( Onneks purkaus meni ainakin viimeks nopsaan ohi.
Meilläkin uus kuva profiilissa! :heart:
 
Annilia: Meillä Atte hikoilee kans välillä melkoisesti esim. syödessään tai kiukutellessaan ja nukkuessa monesti jää hikiläikkä pään alle.

Monet vauvat hikoilevat, mutta kannattaa seurata hengästyykö Topias helposti ja väsähtääkö syödessä ( rinnasta imiessä ). Mutta kyllä se hikoilu tosiaan aika yleistä on ja varsinki nyt ku ilmatki on lämenny.

Meilläki päivitetty profiilikuva :wave:

 
Onpas erilaista, kuinkahan tähän todellakin oppii?

Ville meni tänään vähän eteenpäin lattialla. :eek: Olihan se ihan vahinko, kun sattui vaan kädet ja jalat menemään oikein. Mutta eipä sitä tiedä, koska homma alkaa luistamaan, vahingosta viisastuu?
Ei todellakaan ole mitään kiirettä liikkeelle.

Minkä ikäisenä teidän isommat lapset on alkaneet liikkumaan?
Meidän esikko ryömi 7kk ikäisenä, mutta oli jo jonkin aikaa kerinnyt kierimään pitkin lattioita ennen sitä.

Kiva, että "uusia" tulee taas mukaan juttuun! Täällä on aika hiljaista nykyään, välillä tulee harrastettua yksinpuhelua. :whistle:
Missäs epuska on? Huhuu, mitä kuuluu?

Ihanaa, kun lauantaiksi on luvattu aurinkoa ja lämpöä, terde kutsuu! :D
 
On juu aikas hiljasta nykyään..
Mä kanssa tuossa mietin, et minne ovat kadonneet
Kanappa ja Vilipi? :wave:
Viikonlopulle on tosissaan luvattu kivaa keliä, saapi koittaa
pojallekkin jo lyhythihasta bodyä päälle. Valmiina on lipastossa
jo kesäsempiä vaatteita ollut jo pidemmän aikaa, mutta nää kelit
eivät tosissaan ole vielä olleet kovinkaan lämpösiä. :(
Jospa nyt sitten lämpenis! B)
 
käyty ja uudestaan 2 viikon kuluttua, tytöllä ei ole paino noussut kuukauden aikana ollenkaan. jos ei sittenkään ole noussu niin kys ille lähete :( toivottavasti paino alkas nousee. mut voi olla et ripuli vei painoo... nyt tyttö terve ja syö. kiinteitä ei hirveesti mee, tahtoo sylkee ne vaan ulos...

jahas ja sit muihin askareisiin....
 
On kyllä tosissaan oudot nyt nämä sivut :/ Ei osaa ees lukea :D

Ja minäki oon ihmetelly välillä minne "vakioporukka" on hävinny :snotty: Mukavahan se on käyä aina lukemassa muitten kuulumisia. Harmi ku ei enää ite "uskalla" kirjoitella kaikkea mitä päässä liikkuu :( Mutta hengessä olen mukana koko ajan!

Täällä pietään peukkuja Nipsun tytölle että paino lähtis nousuun!

Huomenna ois lakkiaiset juhlittavana, yhtä taloa pitäs aamulla käyä kattoo... Ja se kuuluisa karrkipäivä koittaa taas :p :p
Hauskaa viikonloppua kaikille!
 
Onpas kummajaiset sivut. Näkeepi ilman rillejä.
Mekin alamme lähestyä tuota 4 kk maagista rajaa. Olemme jo muutamia lusikallisia maistelleet perunaa ja maissia. Heti meni masu kovaksi :( , joten seuraavaksi maistellaan sitten luumua.
Ihanaa ilmaa on v-lopuksi luvassa ja ollaankin menossa mökille koko poppoo. Miehellä lomapäivä maanantaina.
Toivottavasti Nipsun tyttösen paino lähtee nousuun. Muistuu mieleen nuo meidän alkuvaikeudet tirrin kanssa, kun ensimmäiset 2 kuukautta meni painokontrolleissa ramppaamiseen. Nyt vasta jotenkin uskaltaa luottaa siihen, että paino nousee, eikä jokaista suupalaa tarvitse kellon tarkaan vahdata. Tirri on kilon perässä isoveljeään, vaikka syntymäpaino molemmilla oli täsmälleen sama.
Tirri nukkuukin jo oikein mukavasti. Nukahtaa n. 21 ja herää kerran syömään n. klo 03-05 ja sitten seuraavan kerran vasta aamulla, kun noustaan jo ylös. Muutamana yönä nukkunut aamu seiskaan asti. Huippua =) .
kaunista kesäviikonloppua kaikille!

Terkuin Vilivinkka ja Tirri
 
Edellisestä viestistä tuo silmäniskijähymiö pois. Normaali sulku piti laittamani.

Meillä maisteltiin hiukan perunaa ja meinas olla maha vähän kovalla, joten seuraavaksi kokeillaan maissia.

Aivan mahtava keli, käytiin ulkoilemassa ja nyt ootellaan isukki kotiin ja lähetään uudelleen pihalle. Huomenna ois yhet yot ja yhet valmistujaiset.. tiedossa herkkujaa :p :p
 
Voi tätä kitinän määrää! Ville on ihan mahoton ollut pari päivää. Mikään ei kelpaa. Ei enää maitokaan, kun kiinteitä on alkanut mennä niin paljon. Hampaat taitaa olla tulossa ja kipeästi.
Välillä tuntuu ettei jaksaisi kuunnella tuota enää, vaikka rassukka ihan aiheesta kyllä voivottelee. Esikko siinä tietenkin korottaa omaa ääntään, että tulee kuulluksi, kun vaavi melskaa ja siitähän kunnon kuoro syntyy.
Millaistahan on Kränällä, kun on niin pieniä niin monta?! Ja minä täällä valitan...
Tässä päivän valitus. :D Kyllä huomista jo niin odottaa, mummi tulee aamulla ja ottaa ohjat käsiinsä. Ja vanhemmat kirmaa lujaa omille teilleen. :D ;)
 
Heips!
En olekaan jaksanut kirjoittaa tänne vähään aikaan. Menee tuo aika niin nopsaa.
Meidän pienin mies oli 4 kk neuvolassa pari vikkoa sitten 65,5 cm pitkä ja 7390 g painava. Touhukas poika, kädet ja jalat vispaa koko ajan. Lattialla kääntyy selältä mahalleen, muttei toisin päin. Yrittää vängätä itseään myös istumaan. Soseita on aloiteltu, mutta koska joonalla toimii huonosti maha nin en ole antanut sille vielä perunaa vaan aloiteltu on luumulla, päärynällä, ruusunmarjalla ja porkkanalla. Viimeksi mainitulla tuli Joonalla masuvaivoja ja ajattelinki aloittaa perunan ja muut kasvikset vasta puurojen kanssa samaan aikaan.
Joonalla on masuvaivoja edelleen, vyöhyketerapiassa on käyty jo seitsemän kertaa ja aina hetkeksi auttaa kunnes taas ne masukivut alkaa. Olin itse maidottomalla ruokavaliollakin viikon ja kokeiltiin, että helpottaako ummetus ja ilmavaivat, mutta ei ollut mitään vaikutusta. Minä siis imetän edelleen. D-vitamiininkin vaihdoin d-tippoihin ja rela-tippoja olen antanut vastasyntyneestä asti. Miten muuten te, jotka aloititte ne rela-tipat silloin vastasyntyneelle niin jatkatteko niiden antamista edelleen?
Poio, Joonalla ei myöskään ole pää symmetrinen, mutta hänellä on paljon tukkaa niin se peittää aika hyvin. Meillä ei ole neuvolassa kommentoitu pään muodosta mitään. Kummi pojallani oli vauvana pään muoto myös epäsymmetrinen ja hänellä sitä tarkkailtiin neuvolassakin, mutta nyt hän on 4 vuotias ja pää on muotoutunut "normaaliksi".
Onnea avioituneille ja voimia sairastaville (traumaattisia sairaalakokemuksia ollut monella)
Pikku-ukko kuulostaa heräilevän syömään
:wave:
 
Täällä kitistään myös. :/ Jätkä ei suostu nukkumaan päikkyjä, kun tunnin maximissaan ja sitten känistään, kun väsyttää.. :(
Ihme kaveri! :eek:

Meillä menee Rela-tippoja edelleen, oon miettinyt et koskahan ne vois lopettaa. Mutta toisaalta, eipä noista haittaakaan näytä olevan. Cuplatonia laitellaan aina välillä, sillon kun muistetaan. Jere tuntuu piereskelevän aikalailla, eli ne vissiin ainakin tehoaa! ;)

Tänään maistettiin kaupan vihannes sosetta ja hyvää oli, puoli purkkia meni alas niin että heilahti. :p Mun tekemät vihannes-soseet eivät siis pärjää kilpailussa Piltin ja Bonan soseille.. :/
 
satup79
Saanen liittyä teihin tammimammoihin..Teitä olen seuraillut, mutta en vielä ole kirjoitellut..mutta nyt. Tuolla lattialla kätisee/ähisee/karjuu esikoiseni, 4kk1vko. Poika ja melkoinen pässinpää, ei ainakaan äitiinsä tullut :wave: ..
Kovasti huutaa ku yrittää kääntyy mahalleen ja kun ei heti onnistu--> menee hermo. Meillä mennään melkoista vuoristorataa..hyvä päivä, huono päivä.. yöt aina huonoja.. heräilee kahden tunnin välein syömään.. huh huh. Tissillä mennään ja soseita on vedetty muutama viikko. Juu kaupan sapuskoja pitäisi kanssa kokeilla, et tottuu niidenkin makuun jos ollaan reissussa. Aha pakko mennä kun kätisee, päiväunet mennyt taas päin seiniä..
 
Tää on ihan käsittämätöntä! Miten tuo poika jaksaakin valvoa!
Aamulla nukku puol tuntia kauppareissulla vaunuissa, sängyssään 40 minsaa päivällä ja nyt nukahti syliin syödessä.
Sänkyyn kun laskin, alko taas huuto. :eek:
Laitoinkin tuonne etusivulle kyssäriä aiheesta, mut kysympä teiltäkin.
Pukkaisko sieltä hampaita? Aiheuttaako niiden tulo tollasta rauhattomuutta?
Kamalaa, kun ei tiedä mikä mättää ja miten vois auttaa. :headwall:
Auttaskohan suppo? Mietin vaan, ettei turhaan sellasta laita jos ei auta.
Ikenet ilmeisesti kutiaa paljon, kun niitä hinkataan kokoajan. :ashamed:
 
Onpa oudot uudet sivut :) pitää näköjään kirjautuu et pääsee kirjottelee.. Eli Pepsu tässä hei :DD meillä on eka hammas puhjennu! Alas.. Tai on nousemas, sormella tuntee jo kun kokeilee. Aika kitinää ollu, välil ihan kauhee huuto pääsee neidiltä. Johtunee hampaasta.. ? Ite oon kans miettiny supon antoa, et mahtaakohan auttaa, kun ei turhaan viittis lääkitä toista. Tänään siis puhkes ulos asti hammas ja ekan kerran tytsy käänty selältä mahalleen. Sitten ku hokas miten se tehdään, niin koko ajan on kauhee kääntyily menossa :) Torstaina olis neuvola, sitten varmaan lisää kuulumisia. Hienoja ilmoja on luvassa, että niistä varmaan ulkosella nautitaan B) Tervetuloa kaikille uusille!!

t. Pepsu ja Aada reilut 4kk
 
tänne taas vihdoin ehdin. on ollut vauhdikasta meno viimepäivät. kyllä se kesä tuo "kiireitä" tullessaan. viikko on seikkailtu pitkin maailmaa ja nyt on aikas väsy. tänään oli tuossa naapurissa valmistujaisjuhlat ja sit iltasella lähdettiin pelaamaan lentopalloa tuohon vähän matkan päähän. sain onneksi äitini suostuteltua lapsenvahdiksi niin kävin vain välillä nukuttamassa lapset ja taas jatkettiin. kun on niin valoisaa niin ehtis kauan nauttia tuosta urheilemisesta.

meillä nukutaan nyt onneksi aika tasaisia yöunia. tosin päivänukkumiset on jäänyt tosi vähälle. samanlaista ilmeisesti muillakin liikenteessä. meillä ennen nukkus yhdet pitkät unet (2-5h) ja nyt max. 2h koko päivässä monessa pätkässä. tosin tuo neiti on hikoilevaa laatua joten taitaa janokin herätellä.

ja sellainen ihana muutos on tuossa neitissä tapahtunut että viihtyy sylissä. haluaa katsella maailmaa ja sit välillä oikein nauttii sylistä "halaamalla". ennen viihtyi vain syömisen ajan sylissä. arvelin että johtuu kuumuudesta mut nyt vasta kuuma on ollutkin että tiedä sitä sitten että mistä johtui tuo aikaisempi vaihe. onneksi ei sentään vallan sylissä tahdo olla, lattia siis kelpaa edelleen.

nyt nukkumatti kutsuu |O
 
Heippa kaikille!

Ihan outoa, kun on uudet sivut. Täällä hämmästelee ja raapii päätään... :eek:

Meillä veti tietokone viimeiset henkäyksensä tuossa viikolla ja nyt kirjoittelenkin sitten appivanhemmilla. Ihan outoa, kun ei oo tietokone käytössä, saa paljon enemmän tehtyä kotona! :LOL:

Meille ei sen kummempia, neiti kasvaa hyvin ja on tyytyväinen. Jonkin verran känisee iltaisin ja hieroskelee ikeniään, tekee hampaita, edelleen. Vastahan se on niitä parisen kuukautta tehnyt. :whistle: Oltiin eilen häissä, hyvää ruokaa, kaunis morsian ja komea sulhanen. Hyvin viihdyttiin ja lähdettiin sitten, kun neitiä alkoi väsyttämään.

Kutsu kuuluu, täytyy mennä. Aurinkoisin terkuin MiHLa ja Typy 4 päivää vaille 5 kk.
 
epuska
Hyvää KESÄÄ kaikille!

Myyrä, täällä ollaan! On ollut muka kamala kiire, ja jotenkin ajatukset jossain muualla kuin palstalla. Olen käynyt lukemassa, mutta en ole kirjoitellut. Mutta se kantoliina, täytyis nyt kesän kunniaksi hoitaa se asia pois päiväjärjestyksestä, vaikka jossain puistossa =) . Jos vielä sen myyt? Ja onnea uudesta näöstä!

Paljon oli ollut kaikkia ikäviäkin juttuja, Onneksi ainakin Annetten poika parani tuosta tulehduskierteestä. Otti ihan sydämestä riipien, kun luin teidän kertomusta.

Mitäs muuta, ai niin, viime viikot olen siis miettinyt ensi talvea, ja sitä mitä teen. Olen miettinyt opiskelua, mutta on niin vaikeaa tehdä mitään lopullista päätöstä. Opiskellessa Justiina joutuis olemaan mummolla ja papalla hoidossa n. 5krt/kk lokakuusta lähtien, ja se tuntuu niin paljolta... Vaikka tiedän, että hoito olisi hyvää, niin jotenkin nyt, kun sitä päätöstä pitäis tehdä on olo haikea, ja tuntuu mahdottomalta jättää tyttöä hoitoon. Tyhmää. Mutta kai se on nuo hormonit, syytän niitä. :ashamed: Tiedätte varmaan tunteen, kun yhtäkkiä tulee voimakas tunne-elämys, jota ei tunnista ihan "omakseen" ja siitä ei pääse eroon. Eikä kykene ajattelmaan asiaa järjellä, tunne vie voiton. Vai tiedättekö? On se tämä äitiys niin ihmeellistä.
 
Johan oli yllätys, kun sivut aukes, ihan outoo ja tuntuu jotenkin sekavilta. Toivottavasti tottuu pian. Siitä onkin aikaa, kun viimeksi täällä kirjotellut, on ollut kaikenlaista. Oli ne esikon 5v synttärit, sit tuli keskimmäinen oksutautiin ja sainpa minäkin siitä sit osani. No onneksi ei kauaa kestänyt, mut kivaa ei ollut. Sit ollaan mökillä oltu ja koitettu tota meidän pihaakin laittaa, siinähän se aika vierähtääkin kivasti. Vielä kyllä riittää tekemistä :whistle:
Aatu se kasvaa vaan, iso poika on. Ai niin, enpä olekaan tainnut täällä vielä mainita siitä altistuksesta. Eli Aatulla nyt on todettu sit se maitoallergia, almiron peptiä siis juodaan ja lisäks imetän. Oon tosiaan ollut ihan maidottomalla ruokavaliolla. Kiinteitä ollaan nyt aloteltu ihan varovasti maisteleen, lääkäri sanoi et riisillä ois hyvä alottaa. Sit voi kokeilla kauraa ja jotain hedelmäsoseita. Mut sillai rauhassa kuulemma kannattaa alotella, jos jostain nyt tulisi jotain allergiaa kun on se maitokin, mut itse en oikein usko et tulis. Eihän sitä tiedä, toivotaan että ei. Kova poika on "höpiseen" ja kuolaan :D ja yritystä on hirveesti mennä johkin suuntaan. Muutamana kertana on pikkusen eteenpäin mennyt kun lattialla touhuaa, on ollut varmaan vaan niin kova vauhti käsissä ja jaloissa ;) Kääntyilyt menee ihan tosta vaan, pyörimälläkin liikkuu vahingossa lattialla. Hauska seurata toisen kehitystä, nuo pallerot kun kasvaa niin hurjaa vauhtia.

Oikein leppoisaa kesää kaikille, nyt niitä lämpösiä päiviä sit alkoi tulemaan B) palailen taas sopivalla hetkellä ja kyllä mä noita juttuja käyn aina välillä lukemassa.

sayenna ja Aatu (ylihuomenna 4kk)
 
Mullakin on vierähtänyt tovi viime kirjoittelusta.. Ilmat on olleet niin ihania, että olemme Sakun kanssa viettäneet kaiken ajan ulkosalla. Viikonloppunakin olimme taas mökillä ja puutarha oli upean näköinen kun kaikki omenapuut olivat kukassaan. Saku teki mökillä myös ensimmäisen veneretkensä ja kaikki meni muuten hyvin, mutta jossakin vaiheessa alkoivat pelastusliivit ahdistaa.

Meidän uusin taito on omien varpaiden imeminen, jossa helposti vierähtää tunti jos toinenkin. (ilmeisesti varpaissa on joku ihana ominaismaku, joka meidän Sakua viehättää...) ;)

Nyt neuvolaan 5kk tarkastukseen ja rokotukseen ja sitten seuraamaan Marimekon muotinäytöksiä keskustaan. Ties vaikka äiti palkitsisi itsensä jollakin kivalla Marimekon tuotteella. =)

Aurinkoisia päiviä!

pulleroballerina ja Saku 5kk
 
Onpa ihanaa ku aurinko vihdoin paistaa niin et voi olla shortsit jalassa ulkona lasten kans, Vauvalle vaan on hieman hankalaa ku ei viihdy kuumissa vaunuissa makoilemassa eikä sitä jaksa raahata koko aikaa sylissä. Hikihän siinä hommassa tulee :whistle: Pitäs vissiin alkaa sitä rengasliinaa virittelee...

Viikonloppu meni miten meni... yhet lakkiaiset, ens viikonloppuna kahet valmistujaiset ja kahet synttärit ja mietittiin jos jo nyt viikkoa aikaisemmin juhlitaa tytön kaks wee synttärit ku mahtanee olla hautajaiset tytön 2vuotispäivänä :'( :'( Miehen pappan sydän petti perjantai yönä. Että tämmystä taas :(

Meijän vauva se ei nuita varpaitaan löydä. On yhtä jäykkis ku veljensäkkin, esikolla meni pitkä tovi ennen ku taipui niin mutkalle et sai varpaat suuhun :whistle: Mutta löytyi lopulta et eiköhän tääkin vauva pääse maistelee varpaitaan parin kuukauden sisällä :D
 
Olipas erinäköiset ja oloiset sivut näin yhtäkkiä. Eiköhän näihinkin kuitenkin totu.

Varpaat on täällä löytyneet jo aikaa sitten mutta suuhun asti ne ei mene, niitä on vain kiva heilutella ja katsella. Meillä ei vieläkään käännytä, ja eilen tuli 5kk täyteen. Onneksi huomenna on neuvola ja saa kysyä. Taisi olla ihan lääkärineuvola, vaikkakin ihan sen karsastuksen takia. Mutta hyvin maistuu ruoka ja toissapäivänä aloitin puuronkin. Nyt menee siis peruna,porkkana,parsakaali,maissi ja päärynä-omena tuon kaurapuuron lisäksi. Ajattelin vielä jonkun marjasoseen ensi tällä viikolla valmistaa, mutta taitaa mennä kaupan valmiisiin, pakkasessa ei ollut enää muuta kuin punaisia viinimarjoja! Jos joku tietää niille hyvän ohjeen niin saa lähettää. Mie saan niistä aina vain niin väkvää sosetta aikaiseksi ettei tosikaan.

Ihan vain selailemalla luin teidän kirjoituksia, mutta oli muutkin ilmeisesti siirtyneet ulkoa sisänukkumiseen? Meillä on ollut pakko. Vaunuissa ei nukuta kuin korkeintaan 20min ja kauhee huuto päälle. Kai siellä on niin kuuma. Mietin tuossa et kuinkahan se onnistuis jos laittais matkasängyn ulos ja valoverhon sääskiverkoksi? Oliskohan se liian raitis nukkumiseen? Onko kukaan kokeillu? Tähän asti on nukuttu siis sisällä parhaimmat päiväunet ja joskus olen antanut jos on ollut useita päiviä väsyneen oloinen, muttei ole rauhoittunut nukahtamaan, supon ja sitten on kyllä nukuttu. Kolme suppoa, kun tuosta paketista katsoin, on mennyt. Ja ne yhtenä päivänä hyvin nukutut päikkärit on sitten riittänyt ainakin viikoksi eteenpäin, kovin usein ei tohdi laittaa.

Ja eikun puikot suihkimaan...olen intoutunut mellen innoittamana kutomaan ja virkkaamaan ja ei millään malttais muuta tehdä. Terassille ja puikot käteen, samalla saa hieman auringon läiskettä.

Vilipi ja Krista 5kk1pv
 
Viikonloppuinen kiukuttelu on ohi, taas hetkeks! :D
Ihme poika, kun tyyli noin nopsaan muuttuu.. Mikä lie nyppinyt. ;)

Tänään oltiin taas rokoteklinikka käynnillä ja kumpaankin reiteen laitettiin piikki. Nyt on sit 5kk piikit ja aivokalvorokote taas saatu.
Enää onkin 2 käyntiä jäljellä, kummallakin noista otetaan verikoe. Voi sitä huutoa, taas tulee äitiltäkin itku. :ashamed: :'(

Tänään tuli myöskin lähete sinne Tayssin silmäpolille, aikakin on jo juhannuksen jälkeen! Taas täytyy ihmetellä Tayssin nopeutta! :eek:
Neuvola lääkäri varotteli, et tuonne silmäpolille olis 3-4 kuukauden jonot, ja meidän aikaan meni vajaa kuukausi! =)

Mitä Vilipi Kristan silmistä sanottiin?

Poio&Jere melkein 5kk :heart:
 
Moi. Hetkeen en oo täällä kerennyt taas kirjotteleenkaan mutta vilassut oon teidän muiden kuulumisia. Ilmat on nyt ollut niiiin ihanat nyt ettei pahemmin oo malttanu koneella istuakkaan B) Meillä kans poju löytänyt varpaansa ja niitä on kiva imeskelläkin nyt kun varpaat on paljaana :) voi kun sitä ois itekki niin notkea mitä nuo pienet on...Meillä poju kans kovasti jo syönyt noita kiinteitä. Aamuin illoin velliä ja sitten kerran päivässä kasvista ja kerran hedelmää. Päälle sitten tissimaitoa mielin määrin. Tosin muutamanpäivän tissilakkoa on pukannut..ei taho kelvata...alkoi tosin rättipäivät ekaa kertaa synnytyksen jälkeen joten johtuisiko siitä. Jostain olen lukenut että maitoon tulisi joku maku kuukautisten aikaan..tiedä sitten :/ Pyörimällä meillä on alettu liikkuun ja aina saa perään olla kattomassa ettei päätä hirveesti kopautella lattiaan. Isosisko innoissaan vieressä kattelee että millon se pikkuveikka lähtee liikkeelle ja leikkikaveriksi tulee...(profiilissa muuten uusi kuva kaksikosta)mutta mutta...nopsaa tää vauva aika on taas menny..isoja vauvoja meillä kaikilla jo..mutta täytyypi mennä vielä nauttiin illasta ja Las vegasista...muksut kun nukkuu jo =)
 
satup79
Upee keli! Oltiin lintsillä käyttää veljen tyttöä siellä. Olipa oikein mukavaa!

Poio:lla oli viikonloppuna samaa hulinaa kun meillä.. Lattialla ei voi olla yksin yhtään, ekä sitterissäkään. Paras paikka olisi vaan syli, syli ja syli.. plääh!!!
Eihän sitä opi pyörii siellä lattialla kun koko aika vaan sylissä pitää olla.

MIten teillä käydään nukkuu?? Meillä on pakko saada tissiä ja siitä sit nukkuu. Muuten tulee kauhee huuto. Miten ihmeessä saisi pois siitä, että ei tartte tissiä just aina ennen nukahtamista?? Vinkkejä otetaan vastaan.. Ja onko täällä yhtäkään toista jolla yöt menee heräillessä parin tunnin välein??? Meinaan vertaistukea tarttettaisiin.. alkaa pinna menee oikeesti.

Mekin ollaan siinä rokote tutkimuksessa, tai siis rotatex-tutkimus, kun niitähän on niin monia.. Juhannuksen jälkeen mennään piikille. Meillä mies joutuu lähtee mukaan pitelee lasta, kun mun tekee niin pahaa.. kauheeta katsoo kun toinen huutaa naama punaisena, vaikka nopeestihan se on ohi.
 

Yhteistyössä