** Talviunelmasta 2008-2009 - haaveilevat (vol. 1) **

RD en mäkää siihe sillain luota et se ny nii aukotonta ois mut uskosin et se ehk jotain osviittaa antais.. tiedä sit.. harjoteltu on ahkeraan mut ny tänää ei olleskaan ja seur. kerran kai sit ylihuomen vasta kun oon jkl eikä asuta miehe kans siis yhes niinko tiiät :(
 
Täällähän on täti tullut liian monelle tänään kylään. Pamu toivoi, mutta ois voinut jättää muut rauhaan :D

Itsellä on ollut kiireinen päivä. Ihan mukava sellainen.

Mutta nyt on pakko mennä nukkuu.. Aamulla töihin.. |O
 
Alkuperäinen kirjoittaja miracle:
RD en mäkää siihe sillain luota et se ny nii aukotonta ois mut uskosin et se ehk jotain osviittaa antais.. tiedä sit.. harjoteltu on ahkeraan mut ny tänää ei olleskaan ja seur. kerran kai sit ylihuomen vasta kun oon jkl eikä asuta miehe kans siis yhes niinko tiiät :(
No sitähän sanotaan, että parempi on joka toinen päivä rakastella ;) .
Eikä sitä viel tiedä miten käy, koska sinulla ei viel kierto oo siinä vaihees, että tädin pitäisi saapua.
Jospa se vaan tästä kierrosta tärppäis! :hug:
 
Pamu k me sovittiin miehen kanssa, että lopetetaan yrittäminen maaliskuun lopussa, eli viimeinen yrityskerta lähtee. Alunperinhän olimme sopineet, että viime vuoden loppuun yritetään mutta en voinut hyväksyä ajatusta, että yritys loppuu keskenmenoon. Ja sen takia lopetamme yrittämisen ja tyydymme sitten olemassa oleviin kuuteen lapseen, jos nyt viimeisellä kerralla ei tärppää, kun mieheni on parin vuoden päästä 50v ja haluamme joskus päästä nauttimaan elämästä kaksistaan "ilman lapsia", jos se mitenkään on mahdollista. Meillähän on molemmilla 4 lasta ja kaksi niistä on yhteisiä. Pienimmät myös haluamme pienillä ikäeroilla eli nyt meillä pienimmät on 1v10kk ja 10kk. Isommat onkin sitten 9, 10, 14 ja 19. No joo, nyt täytyy mennä nukkumaan, kun vaikuttaa, että levoton yö on tulossa ja itsekin haluan nukkua edes vähän.
Hyvää yötä teille kaikille ihanille naisille!
 
Khimaira
Sen verran käväisen, että :hug: kaikille menkkojen kourissa kieriskeleville, aika monelle siis :(
Taustoilla taidan olla tämän kierron kokonaan- yritän olla vilkaisematta kiertopäiviä kertaakaan :saint: :whistle: Kun ollaan kaksi edellistä kiertoa hommailtu oviksen aikaan, eikä tulosta, niin antaa mennä nyt hieman eri tahdilla :snotty:

Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille =)
 
Huomenta!! =) Jipii, Jipii, tänään jää ehkäisy!!

:hug: Hali kaikille, joille se täti vielä tuli kylään.. Paitsi pamulle onnea, uus kierto uudet kujeet! ;)

nyt en ainakaan muista lukeneeni että plussia ois tullu? :ashamed:

nyt työt kutsuu..!
 
huomenia.
Arcatha, voi harmi....mutta vielä toivotaan!

Luru, sullahan tais olla tätä lakkoa, mutta ehdin sinua jo kaivata! :wave:
tsemii sulle ja teille tähän kiertoon.

Mimulus
teillähän on tosiaan pienet pienellä ikäerolla, meilläkin välissä vain 1v2kk.
Toivotaan ja toivotaan!

minime, kiitos! eiköhän tässä sit jo ens viikolla päästä tositoimiin ja ihan kunnolla! :whistle:

kivaa päivää kaikille, pitää rientää.
 
Huomen aamulla on ensimmäinen punnitus. Katsoo kuinka paljon on tullut lisää. Tuntuu että syön nyt enemmän kuin tavallisesti kun syön 3-4 tunnin välein. Ennen söin 2 tai 3 kertaa päiväs. Aamu palaa en syönyt ennen. Nyt olen sen sit ottanut tavaksi.
 
huomenta vain!
:hug: :hug: kaikille tädin yllättämille mut pamua on pakko onnitella :D
arcatha pahoittelut negasta, mut jospa se sunnuntaina bäyttäis jotain muuta jo :)
miracle enpä osaa oviksista sanoo mitään mut toivottavasti ei ole mennyt ohi teillä :)
ja tänne ei mitään uutta..
 
Huh selkä alkaa korjaantumaan, mut noita lääkkeitä en uskalla enää ottaa. Kaks päivää ihme "hallusinaatioita" ollu. En tienny oonko hereillä vai nukunko, tapahtuuko oikeesti vai kuvittelenko. Miehini kyllä sanoi että nukuin ihan rauhallisesti mut kaikki oli niin todellisen tuntuista ja aina "heräsin" hiestä märkänä. Tyydyn vain buranaan jos vielä tarvitsee lääkitä itteesä.Täällä pitäs päästä jo pikkuhiljaa peittoa tuulettamaan mieli tässä kierrossa ees yrittää mitään :) Selkäkin alkais olla jo siinä kunnossa.
 
arcatha - höh.. jospas se kuitenkin myöhemmin siitä plussaksi pärähtäisi :heart: kovasti plussaisia olotiloja lähettelen!
täällä testaillaan torstaina jos vielä aihetta on, tänään kp 28 ja vasta dpo 9, joten malttaa täytyy vielä, tosin torstaina pakko tehä testi kun sillon lähetään ystäväpariskunnan kaa tukholman risteilylle :D
lämpöiset halitukset tädin yllättämille ja plussaonnea kaikille jännääville! :heart:
 
Pahoittelut kaikille, joilla täti on kurvannut paikalle. :hug:

Arcatha: Mie oon kyllä niin vahvasti siinä uskossa, että salamatkustaja siellä masussa on. ;)

Itsellä tämä piina vaan jatkuu. Sekoan kohta! :kieh: Tänään kp 32 ja aamulla kokeilin kohdunnipukkaa ja se oli karannu ylemmäs kuin normaalisti on. :eek: En tosin normaalisti kokeile aamulla, että en tiedä vaikuttaako se asiaan, mutta arvatkaa vaan mitkä tunnelmat. Ei pitäis intoilla näin kovasti, kun noihin pisimpiin kiertopäiviin on matkaa vielä 8 päivää. Kaikki on mahdollista, mutta pieni ( lue iso ) toivo elää. :D

*muoks*

Ai, niin ja vähän on tullu pientä kuvotusta kuvioihin, mutta en noteeraa sitä vielä. :whistle:
 
...taas pitkästä aikaa :wave:Mä en meinannu osata tulla tänne ja piti mitäs nyt puolelta käydä kysymässäneuvoo.
Emmä löytänyt keskustelu otsikoita ollenkaan.
Mut eiköhän se tästä...

Mulla oli tänään se lääkäri.
Nyt syön siis terolut kuurin ja sit katotaan tuleeks menkat.Ja sit tulee tai ei,mutta 3 kk:tta ootetaan alkaako menkat tuleen vai ei ja raskaudunko vai ei.Ja katotaan putooko paino.Nyt on lähteny 4,5kg 5:ssä viikossa.
Että mä jatkan edelleen tätä taustailua,mutta hengessä olen mukana tein jutuissa.
Mutta tulen heti ilmottaan jos tulee jtn ilmottamista.

Kevään odotusta kaikille vanhoille sekä uusille
=)
 
Kiharpää: Kiva että flunssa on alkanut hellittään!! :) Miten noin aikaisin oot heränny? :eek:
erzi: Kuinka vahvat särkylääkkeet sul ompi? Tosiaan selkäsärkyyn joutuu niitä lääkkeitä ottamaanki reilummin.. Itellä ei oo sitä vaivaa, muutamilla tutuilla kylläkin. Nyt vaan sitä peittoa heiluttelemaan! ;)
amalia81: Plussaonnea sinne kun testailet!! :)
Taikasäde: Huii, ku kuulostaa jännälle tuo sun tilanne! :)
Tuulia79: Näin on! Ei tarttis tätiä näkyä kyl piiitkään aikaan.. :whistle:
Ninnurainen: Hyvä ku sait neuvoo tänne! On vähän muuttunu tuo etusivu.. :LOL:

On: nyt sitten eletään ilman ehkäisyä ja voin täysillä olla mukana tein jutuis!! :wave:
 
tikruliini: eihän painoa lisää tuu jos vain osaa pitää ne useat ruokailut oikean kokoisina. Eli siinähä pointtina on just se et sit aineenvaihdunta olis koko ajan toiminnassa ku usein syö =)

Mul on iho ny kukkinu iha kauheesti.. en ymmärrä miks ku menkkoje aikaan ei tullu ku pikkasen ni ny muka sit keskikierrosta yhtäkkii alko.. oliskoha kroppa sit ny tottumas siihe et ei enää oo pillereit ni siks sit ihon kukkiminenki alko.. nice one..
 
reissusta palattu. ei salamtkustajaa ei tätiä |O menis nyt tilanne jonnekkin suuntaan :headwall: niin ja ei myöskään matkatavaroita :kieh:

en ehdi lukemaan kaikkia viestejä, mutta :hug: sitä tarvitseville ja mukavaa päivää kaikille :wave:
 
joo täti tosiaan kyläilee nyt vissiin olantakaa kun häntä niin kaipasin,
mutta en valita, hyvä kun saapui. kiitos kaikille kannustuksesta!

rouses, täällä siis iloitaan kahden varhaisen km jälkeen menkoista jotka nyt saapuivat yhden ehkäsykierron päätteks itekseen ja päästään taas tositoimiin!!

eikä itelle sit paljon muuta, kohta jumppa!
 
nyt on palattu muutaman päivän reissulta..Oli piristävää käydä vähän kauempana kotinurkilta,vaikka on se kyllä aina yhtä ihanaa tulla kotiinkin =)
Mulla alkaa olla vahvasti sellanen epäilys,että täti varmaan kohta tekee tuloaan..on ihan sen mukaisia oireita :( Nyt ois kp 23...niin pitää vaikka testailla aikaisintaan sunnuntaina,silloin ois kp 28...ta sitten ens vkolla..jos menkkoja ei näy..Oishan se kyllä...no ei ihme..mutta yllättyisin ehkä kuitenkin enemmän,jos nyt ekasta kerrasta tärppäis..mutta sitä ei kerro,kuin aika..Kun vaan kuluis päivät äkkiä :) Mutta nyt täytyy lähtee laittamaan poitsut unten maille...ovat ihan väsyneitä pikku-matkustajia :heart:
 

Yhteistyössä