Tahtoo kirjekamun

  • Viestiketjun aloittaja kirjekaveri
  • Ensimmäinen viesti
kirjekaveri
Moi, onko ketään yli 40v, joka jaksaisi vielä kirjoitella tavallisia paperikirjeitä tavalliselle perheenäidille. Omia lapsia on 4 ja perheeseen kuuluu aviomies. Muutenkin perheasiat ovat kohdallaan ja elämä on ihan mukavaa B). Toivon saavani vastauksia ja postiosoitteita tähän palstaan. Kiitos jo etukäteen :flower:
 
kahden äiti
Hei !

Olen yli 40 vuotias kahden lapsen työssä käyvä äiti, mikäli kiinnostaa kirjoitella, niin osoitteeni saat sähköpostiosoitteeni kautta inka5@luukku.com
 
Hei täällä myös reilusti 40+ 4 lapsen äiti. Työskentelen kotona, olen perhepäivähoitaja. Omien lisäksi 6 vierasta. Siinä vipinää päiväksi, joten kiva olisi vaihtaa ajatuksia kirjeitse. Yksityisviestiä voi laittaa ja vastailen sieltä kautta ja sähkäriä laitan. Pidän tavallisista kirjeistä, vaikka ne eivät tulisi edes usein. Kiva kuitenkin saada postia.
Asun etelä-pohjanmaalla. Viestiä odottelemaan jään....
:flower:
 
sähköpostiosoite pitäisi löytyä profiilista. enemmän sähköpostia kirjoittelen mutta joskus etanapostiakin. eli meilaa siihen osoitteeseen ja laita etanaosoitteesi tai rekkaudu ja laita se yksityisviestinä. en tällaisella palstalla jaa tuota oikeaa katuosoitettani.
ja toivottavasti sinä (tai jos joku muu kirjoittaa) et odota vastauskirjettä sitten heti huomenna. Työssäkäyvänä ja perheellisenä ihmisenä frekvenssi on mieluumminkin pari kirjettä kuussa, mutta joskus sähköpostiin tulee vastattua heti ja viisikin samana päivänä kirjoitettua jos on joku asia joka laittaa heti kirjoittamaan ja haluaa toisenkin kommentit siihen tms heti.
 
Ilenna
Hei,
ilmoituksesi kolahti. Kirjoittaminen on monasti ihan henkireikä.
Ja kirjeen/mailin saaminen "oikealta ihmiseltä" piristää aina päivän.
Lehtiäkin luen, mutta jonkun toisen ÄIDIN kirjoittama teksti ihan tavallisesta perhe-elon arjesta on sitä parasta.
Siis odotan mielenkiinnolla yhteydenottoja mailien muodossa osoitteessa
ilenna64@suomi24.fi
Oikeiden kirjeiden kirjoittaminen myös käy - kirjekuoria löytyy ja kynäkin pysyy kädessä!

Toivon tosiaan että postia saapuu!
ilenna
 

Yhteistyössä