tänne ovulaatiotesti kuvia.

Toivoliini, aika epäselvä kuva :) Muttei ehkä ihan vielä oo tasavahvat? :) Parin päivän sisällä varmaankin tulee :)

Miwwi Saitko tuosta vielä räikyvämpää plussaa? Tuolloin kp 16 ei ollu ehkä ihan vielä tasavahvat väritykseltään :)

Täytyy lisätä omalta kohdaltani, että tässä kierrossa on ovistestit kerrankin olleet negatiivisia LH-huipun jälkeen. Aikasemmissa kierroissa LH on pysynyt loppukierron aika hyvin koholla... Nyt ei ole ollut sitä ongelmaa :)
 
Toivoliini:
sen kuvan ottaminen on kyllä välillä vaikeeta!
kannattaa tutkailla niin et ottaa kuvii sekä vähän kauempaa että lähempää, liian lähellä usein tulee tuon näkösii ainakin miun kameralla. joku täällä joskus neuvoi että kamerassa on semmoinen pienten kohteiden asetus, eli miulla muistaakseni siinä on joku kukkaruukun tms kuva.
 
Toivoliini:
sen kuvan ottaminen on kyllä välillä vaikeeta!
kannattaa tutkailla niin et ottaa kuvii sekä vähän kauempaa että lähempää, liian lähellä usein tulee tuon näkösii ainakin miun kameralla. joku täällä joskus neuvoi että kamerassa on semmoinen pienten kohteiden asetus, eli miulla muistaakseni siinä on joku kukkaruukun tms kuva.
Pitääpä tutkia kameraa tai siis opetella käyttämään. Joku kukkaruukku kuva siel on.. hmm..
 
Alkuperäinen kirjoittaja Hölö;25803665:
Aijaa.com - 9707081.jpg
Oiskohan kp12 ilta voinu olla jo ovis? Viivat tuli heti testin tehtyä ja viiva oli tummempi märkänä ja haaleni vähän kuivuttuaa. Kp 13 aamu, ilta ja kp 14 aamu: viivat tuli vasta testin hieman kuivahdettua, märkänä ei näkynyt juuri mitään. Kierto ollut yleensä n.30päivää mutta nyt tuntunut oviksen oireita (limailua, nipistelyä) ja eka kierto kun tikutan. Hieman hukassa vielä näissä jutuissa!
Kyllä tais olla kp 12ilta ovis! Ainakin ClearBluen digitaalinen testi kertoo että Raskaana :)

Niin ja siis Alice merkkisiä ovulaatiotestejä nuo, en suosittele omalla kokemuksella niitä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Hennu86 ja Neiti-81
Tuulimunan poisvuotelusta aikaa nyt pari vkoa, ja teinpä eilen ja tänään o-testit:

eli eka kp 12/24-27 ja toinen kp 13/24-27

Ovista näyttäis pukkaavan jo :)
Se on siinä ja siinä onko tuo tämän aamuinen plussa?
 
Hennu86 Kyllä sain vielä vahvemman viivan ja sen totesin kyllä ovisplussaksi ei varmaan oliskaan voinut enempää olla tummempi ;) eli oviksesta nyt 4 päivää ja siitä asti mahaa nipistellyt, jospa sielä jotain tapahtuisi :D
 
  • Tykkää
Reactions: Hennu86
neiti 81:Wondfon testeillä ovisplussa on oikeasti ovisplussa eli testiviiva reilusti tummempi kuin kontrolli, ei tarvitse arpoa niin kuin Davidin testeille. Ovisplussa ihan varmasti tulossa parin päivän sisään. Tosi nopeasti sulla laskenut sulla hcg, mulla ei olisi toivoakaan vielä tuossa vaiheessa km:n jälkeen päästä ovuloimaan.
 
YK 12, nyt menossa kp 21/33-35

Aijaa.com - 10038951

Ylhäältä alas:

Kp 20 iltapäivä: testeinä ylempi Wondfo ja alempi Pregcheck. Testiviiva tummui hitaammin, mutta oli melkein plussa 5 minuutin jälkeen.
Kp 20 ilta: testinä Wondfo. Testiviiva lähti tummumaan heti, 5 minuutin jälkeen oli vähän vahvempi kuin kontrolli. Digi hymyili.
Kp21 aamu eli tänään: megaplussat. Ylempi Wondfo, alempi Pregcheck. Kuvat otettu heti 5 minuutin jälkeen.

Lähestyvästä oviksesta on kertonut tämän viikkoa kestänyt panetus 24/7 ja kostea olo alapäässä. Ovistestit lähtivät vasta puolessa välissä viikkoa vahvistumaan.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: NaksuP
MIWWI, juu, taisin saada, tosin vasta kp 22!:O

Lähti sitten haalenemaan vasta

nyt kp 36/24-27, joten taisipa se ovis oikeasti pukata vasta silloin kp 23-24, ainakin se täsmäis tähän et menkkoja ei vielä kuulu

vaikka tossa kuvassa viivat vaaleemmat niin musta se testi viiva hitusen vahvempi, seuraavana päivänä en matkan takia testannut, joten voi hyvin olla että virallinen plussa pätkähti vasta tuon jälkeen, 6.4. tuo testi, 7.4. en testannu, ja 8.4. oli vaalentunut olemattomiin.
Mutta hyödynnettyä tuli tämäkin :D
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Hennu86
Piuu. Pakko vastata koska kerranki kokemusta vastaavasta.
Yhdessä " Lääkärikierrossa" kävin ultrassa kp 9. Mun menkat tiputteli vielä sillon (mulla tooodella runsaat ja pitkät menkat). Yleensä ovuloin joskus kp 19 tjsp . Folli oli jo iso, lähes valmis, ja limiskin lähes 9mm vaikka tosiaan reiluista vuotopäivistä oli vain paripv aikaa. Eli mahdollista on. Sillo ovis oli tosiaan aikaisemmi ko yleensä, ehkä kp 12, en tiedä kun en tikutellu.

Toisen kerran sit hoidoissa tikuttelin pregchekillä ja mun ovis oli todistetusti ton vahvuinen viiva. Se oli ihan haalu, sit päivän kaks tollanen ja Sit se alkoi heti haalistua ja ovis oli tosiaan ollu. VAIKKA tikutin useasti per päivä ja ihan ohjeiden mukaan. Eli välttis ovisplussa ei todella oo ton vahvempi kaikilla. Muoks. Ps. Digitaaliseen testiin en ole koskaa saanu hymynaamaa/täyttä sarvea ja silti ultrassa todettu, että ovulaatio on tapahtunu.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: piuu
alempi illan tikutus
Aijaa.com - 10102856
oikean puoleinen illan tikutus
Aijaa.com - 10102856
oireita himotus,veren tiputtelun välillä reilua valkkaria,välillä tulee veren ja liman sekaisia "suikaleita" sarjoissa ei tuntemuksia mutta yhden ainoan oviksen olen siitä tuntemuksesta tunnistanut vaan.
No pupuiltu on varalta :kiss:
anu84pidätkö tuota jo plussana? meillä varmaan samat testit eli pregcheck? :)

Tosiaan nämä menkat,jotka alkoi 6n päivän ruskeella tuhruttelulla,sen jälkeen järkyttävä vuoto oli 2 päivää ja nyt yheksäntenä päivänä jo paaaaaljon laantunut,ovat ekat kohdunulkoisen raskauden jälkeen eli alkoivat 31päivää leikkauksen ja kaavinnan jälkeen(normi kierto 28) KU-vuodon alkamisesta laskettuna nää alko 34 päivän jälkeen. Mutta toiset neuvonu että uusi kierto lasketaan vasta KUNNON vuodon alettua :headwall: sen mukaan olisi siis vasta kp4,tuhruttelusta laskien siis kp10. olipas taas sekavasti selitetty :D viimesin ovis oli kp12tai13
 
Viimeksi muokattu:
Sunflower11
Joskus huviksein testailin ihan alkukierrosta(kp6-7), just vuodon loputtua ja tuli tosi vahva viiva, ei plussaa, mut vahva, kun muuten oon saanut ihan haamua tai valkosta testiä.. Siitä se sitten haaleni ja oikee ovisplussa tuli joskus kp 17.
 
^PCOssa käy ainaki herkästi noin. Ja kai toisilla muutenki :)
Mulla taas yleensä testit on puhtaan valkoisia menkkojen "aikaan" tai jälkeen.
Muoks, siis normaali ovispäivä on aina yleensä myöhemmin ku ton kp12 mikä ainaki kerran sattui olemaan.
 
Viimeksi muokattu:
äääh,siis johtuuko se sittenkin muusta nuo testin vahvuudet..en osaa sanoo onko nyt siis kp10 vai kp4. Vuoto on loppunu nyt. Mutta tuhruttelun alun mukaan vai kunnon vuodon alun mukaan laskenko kp:t |O !!
 

Yhteistyössä