SYYSMASSUKAT (kesäkuun loppu)

Oikea aito ja alkuperäinen kesäkuun pino näyttää ryppyilevän suurimmalla osalla massukoista joten jatketaanpa juttua tähän ainakin siihen asti kun vanha tekee paluun, JOS tekee!

Katjuska varmasti sitten tekee meille uuden hienon heinäkuun pinon kun on sen aika joten en viitsi tähän alkaa turhaan pasteilemaan noita tietoja meistä massukoista....

Höpinät jatkukoon :heart: :flower: B)
 
piru!aamulla toimi muut sivut paitsi ei s.16...
olikohan siellä liikaa masupornoo niin nyt on siistitty törkeydet pois...nii ja olihan sielä kaikenmaailman seksi- ja alapääjuttujakin :LOL:
Munki oli muuten ihan pakko tarkastaa et eihän vielä oo heinäkuu... :headwall:
onneks en oo mitenkää dementoitunu!
 
Äippäskä...kyl se näky yhes vaihees siellä. Mä ehdin lukea, mutta sitte alkoi temppuilla se sivu ja välillä hävis ties kenen tekstit ja sitte omatkin ja sitte taas ne näkyi, joten voipi olla, että se viel joskus toimiikin :kieh:
Mulla ei kans ensin toiminut sivu 16 ja nyt sit ei toimi s.17 :headwall:
 
Eipäs muuten toimi täälläkään, mutta kirjuutellaan tähän.

Minä päätin olla tänään laiska... Lapset lähti eilen mummon mukaan ja vasta äsken sain itteni kiskottua sängystä ylös. Siis hereillä oon kyllä ollu, mutta vaan pötkötelly ja lueskellu lehtiä. Lattiat kyllä kaipais imurointia, mutta enpäs sitä tee... :kieh: Ehtii sitä myöhemminkin.. Harvoin saa näin vain olla. JOspa tuo vatsakin rauhottuis sitten. Eilen oli taas vähän huonompi päivä, mutta kyllä se siitä kun pääsee pötkölleen.

Oli muuten sangen hassu se eilinen (toissapäivänen) tissiketju.. :LOL: Ja sai hienoisen julkisuuden noissa lehtien nettipalstoilla. :LOL: Mikähän siinä on niin ihmeellistä..?? Ja kaikki oli aivan paniikissa, että jos joku saa tietää. Näytin sitä miehelle ja se oli heti valmis ottamaan kuvat ja laittamaan esille, mutta minä ujona tyttönä ki8eltäydyin.
Pitää jossakin vaiheessa masusta ottaa kuvia kunhan ehtii ja se laittaa näytille. Edellisistäkin masuista kuvat on otettu ihan viime hetkillä. Toisesta kuvat otettiin vähän ennen ku mies lähti viemään minua sairaalaan.

Kuulostas siltä että vois pyykit pelastaa koneesta kuivumaan (niitä oli vähän pakko pestä) ja sitten ettiä joku elokuva katottavaksi..
 
juu ei pelittäny eilen sivu 16 ja nyt se sit toimii, mut 17 ei aukee sit millään.

Liitoskipuja: siis sattuu ihan pirusti joko värkkiin tai sit sälän puolelle. Ihan hirveen tuskasista.

Oli aamulla se Sokerirasitus ja hitto että tuli tosi tosi pahaolo ja ne sit lopulta laitto mut pötköttää petille sinne ku menin ihan valkoseksi ja huonovointiseksi. Siellä sit pötköttelin ja venaisin että viiminen verikoe otetaan ja sen jälkeen istuin vielä noin 15 minsaa siellä juomassa vettä ennen ku pääsin lähtee himaan. Oli kyllä ihkut hoitajat siellä. Tai mitä ne on nimikkeeltään? Huomenna pitäis olla tulokset jo neuvolassa. Ajattelin soittaa sille neuvolatädille huomenna ja kysellä miten mun kävi ku neuvola on vasta 2 viikonpäästä. En usko että se kuitenkaan sieltä soittaa ellei oo jotain tosi hälyyttävää heh. Tai ainakin esikoisen kanssa venasin tuloksii seuraavaan neuvolaan (en vaan voi muistaa paljon siin oli aikaa välissä). Ei muuten yhtään ainakaan helpottanu oloo ku murmeli sitten päätti ottaa hirveen jumpan siinä ku alko huono olo ilmaantuu. :)

Niille jotka huolestuu että porukka kaikkoaa kokonaan naamakirjan puolelle ni ei oo pelkoo. mä kirjottelen ainakin vielä molemmille puolille. Kun tietenkään kaikki ei halua omilla nimillään kirjotella ja oon ihan koukussa tähän kaksplussaan :)

Nyt taitaa mennä nyyttimyy vähän pötköttämään. On asuntokaupat iltapäivällä ja pitäis olla freesi sillon. :) Saatiin siis myytyä meidän kaksio. Jei!

nyyttimyy ja murmeli 28+1
 
määki vastailen nyt tähän kun ei tosta tiiä alkaako toi meijän pino pelittään vai ei...
Naamakirjassa muuten nimikirjaimet JM jos joku haluaa yhdistää nikin ja naaman, tosin oon sen irc-gallerian kautta jo paljastanu, naaman siis :D
vuh mä oon saman pitunen kun sä!Oot vaan ollut kevyempi :)
ennen tätä raskautta painoin 70kg (tosiaan 2kg tullut lisää) ja ennen esikoisen raskautta painoin 65kg, sillon tuli 7kg mut ne lähti heti synnytyksen jälkeen, ihan omin avuin sain ton painon tonne 70kg asti :kieh:
Nyt koitankin saada itteni laihtumaan sinne 60 pintaan sit raskauden jälkeen, kuitenkin toi BMI on nyt 26...
meillä esikoinen kastettiin vaikka minä ja mies ollaan ateisteja (kuulun silti kirkkoon) koska mun äiti on kovasti uskovainen ja hänelle se kastaminen oli niin tärkeää ettei hänen lapsenlapsi sit joudu helvettiin...joten tehtiin hänelle mieliks ja kastettiin poika, saahan tuo sit erota kirkosta isompana jos haluaa.
Äiti tosiaan rupes itkemään ja huutamaan kun sanottiin että pidettäis vaan nimiäiset, uhkas jopa välien katkasemisella (sen takia itekin kuulun edelleen kirkkoon...) ja toisaalta tuo on kuitenki semmonen asia minkä lapsi voi itse päättää kunhan kasvaa.Joten eiköhän tää tulokaskin liitetä kirkon kirjoihin.
kestoistakin taas puhetta, en tätä kommentoi enää sen enempää kun siitä on jo paljon puhetta ollut, mutta täällä tosiaan osakestoillaan niinkun pojankin kanssa.
mamitus2eiköös äp,n mukana tullut kuori ja sisävaippa?niiden lisäksi tarviit sinne sisävaippaan lisäimua, eli harsoa, froteeta, bambua, hamppua, mitä materiaalia nyt haluatkaan.Vasta-syntyneen vaippaa vaihdetaan niin usein että ohuempikin lisäimu riittää sisävaippaan.
Meillä tosiaan enemmän käytössä ollut vaan tasku-vaipat ja AIO.t
Imuja saa mm. nettikaupoista niinkuin vaippojakin, tässä muutama linkkivinkki mistä itse useimmin tilaan:

http://www.dreamnappy.com/
http://www.perhepuoti.fi/epages/GPL.sf
http://www.taikapilvi.com/
http://www.eemukka.net/
http://www.napa-kettu.fi/
http://www.royalkestot.net/

josko joistain noista löytäisit mieluisia vaippoja tai imuja!
muuta kommentoitavaa sit ei ollutkaan kun toi vika sivu ei pelitä lainkaan...
mut eiköös tässäkin nyt ollut jo tarpeeks, äkkiä päikkäreille viä ennen ku poika herää, täällä noustiin taas jo ennen kuutta |O

d. ja pipana 30+1 :heart:
 
En millään jaksa muistaa mitä oli kirjoiteltu tai kyselty kun en saa enää sivuja auki mut lukenut oon kyllä kaikki. Omaa napaa siis nyt.

Eilen kysäsin sokerirasitustestin tulokset ja kaikki arvot olivat hyviä. Ihan selkeet erot oli siihen mitä olis vielä hyväksytty, joten hyvä näin. Edelleen väsymys vaivaa ja tuntuu, ettei mitkään unet riitä. Mulle varmaan tuli nyt kaikki alkuraskaudenkin väsymykset tässä vaiheessa kun silloin olin elämäni kunnossa,eikä väsymyksestä tietoakaan. Mut kait sit helpottaa kun mies jää ens kuussa lomalle niin saan vähän enemmän apua täällä kotona.

Toivotaan,että sivut nyt pelittää paremmin.

Nenna ja siskoveli 27+6

 
Minäkin liityin naamakirjan ryhmään ja nimikirjaimet on SS. Tänään paukkuu täällä rv 30, tuntuu kyl tosi hienolta että jo noin pitkällä ollaan, kun itse töissä olen juuri näillä viikoilla syntyneitä pieniä paljon hoidellut niin tietää miltä ne näyttää ja kuinka hyvin ne jo pärjäävät tässä maailmassa. Saa nähdä jos saa itse sellaisen yli neljä kiloisen kuinka isolta se näyttää kun tottunut noita alle kaks kiloisia hoitelee.
Raskausarvista olette puhuneet, mulle ei onneks viel toistaiseksi ole niitä ilmestyny, kovasti olen yrittänyt rasvailla ennaltaehkäisyksi saas nähdä paljonko niitä lopuksi ilmestyy.
BMI mulla jotain 23 pintaan ennen raskautta ja nyt siis tullut 4,5kg lisää, ihme ettei oo enempää tullu kun kyllä tuo ruoka maistuu varsikin makeaa tulee syötyä.
Äitiysrahoista eikä pakkauksesta ole vielä päätöstä kuulunut vaikka jo yli kuukaus sitten olen hakemuksen vienyt ja kela-sivuillakin on jo monta viikkoa lukenut että asiakirja saapunut, kuinkakohan kauan sillä päätöksellä oikeen kestää, haluis jo niin kovasti sen pakkauksen jota pääsen hipelöimään. Muuten en vielä hirveesti ole pienelle mitään ostellut, muutamia vaatteita, eilen kävin serkun luota hakemassa vauvalle ensisängyksi sellaisen kolkyt vuotta vanhan aivan ihanan rottinkikopan, saa sinä sitten ensimmäiset kuukaudet nukkua ja vasta sitten aletaan pinnistä hommaamaan. Turvakaukalon saan veljeltä lainaksi, merkistä en tiedä, mutta ei ole kuin noin vuoden vanha. Vaunuja olen netistä vähän katsellut ja ajatellut ostaa Vaunulan F7-vaunut, onko kellään noista kokemusta?

Zalsa ja "Sulo" 30+0
 
Joo mäkin kirjoittelin pitkän jutun sinne sokerirasituksesta ja maanantain ultrasta ja kaikki oli menny :headwall:
Pitää kirjoitella uudestaan kun oon kääny ekas tuol kylällä ja siivonnut.

maska82 ja papunen 29+0 :heart:
 
Täältä kans onnittelut nyyttimyylle asuntokaupoista =) :flower:

Mua kans on niin hymyilyttänyt tuo kohu tisseistä :LOL: ihan turhaa hössötystä :whistle:

Äippäskä oli ainakin kirjoitellut, että teitä kunta muistaa ihan kivasti sitte ristiäisten jälkeen =) Tuskin on monessakaan kunnassa tuollaista käytäntöä, mutta en pistäis vastaan vaikka meidänkin kaupunki alkais tollasella summalla muistamaan :whistle:

Sokerirasituksesta puhtain paperein selvinneille onnittelut :flower:

Mistähän muusta oli juttua sitte ollut... ihan sekaisin nyt, kun ketju ei toimi :kieh:

Katjuska ja Vilpertti 28+6 :heart:
 
Maska Sun kirjoitus on sivulla 16, joten se ainakin nyt toimii =)

Tässä mietinkin, että saisko sivun 17 näkyviin, jos jollain turhalla täyttäis sen niin, että sivuks vaihtuis 18 ja jos se sit vastaavasti ei toimis (mahtokohan kukaan tajuta tästä mitään :xmas: )
 
AAAHHH.... mulla oli jo kauheet viekkarit kun en saanu tuota pirun pinoa auki :LOL: meinas jo epätoivo iskeä!

Onnea asuntokaupoista Nyyttimyy! ja onnea kanssa sokerirasituksen suorittamisesta puhtain paperein, hyvä, hyvä!!

Ristiäiset ne kai meilläkin olisi tiedossa. Minä olen eronnut kirkosta häiden jälkeen mutta mies kuuluu ja olemme sopineet että kastamme. Olenkin sitten piruillessani sanonut että saapi sitten hän ne kekkerit järjestää :D kaipa sitä on kuitenkin autettava miestä mäessä, onhan ne vauvelin ensimmäiset pirskeet! Toisaalta mua vähän kiinnostaisi tietää minkälaiset kemut tulis jos minä en siellä päsmentäisi, katsotaanko? :LOL:

Nenna onko sulta katottu Hb koska? ajattelin että jos on päässyt laskemaan kovin niin se selittäisi tuon väsymyksen. Saahan sitä tietenkin ihminen olla muutenkin väsynyt mutta tuli vain mieleen.

Ninetsu nautihan nyt olostasi siellä! Eikä mitään imurointia, pöh!!! :whistle:

Tissi skandaali huvitti muakin, eteenkin kun itsekin pinoon osallistuin. Siis mä en voi käsittää, samanlaisissa vermeissä mut näkee ihan uimarannalla niin kuin tsiljoona muutakin naista. Tai oikeesti hupaisinta oli kun eksyin näille nörttipoikasten sivuille kuinka he järkyttyivät kuvamateriaaleista :LOL: Toisaalta taas aika säälittävää että ollaan menty siihen että tosiaan kaikkien tulisi olla dumpattu täyteen silikonia... Voi hitto kun saisi omille muksuille taottua pähän että ihan joka ikinen ihminen on kaunis ja mikä rikkaus se on kun ei olla kaikki saman näköisiä. Noh nyt rupes surettamaan nuorten miesten vajaa älyisyys ja nuorten tyttöjen mahdottomilta ttuntuvat ulkonäkö paineet :(

Mä taidan kanssa lähteä laittamaan pyykkiä pyörimään ja illalla koira kainalossa treeneihin niin saan muuta ajateltavaa kuin muitten naisten tisut :LOL: :D omissakin on ihan riittävästi!

Voikaa oikein paksusti (kirjoitin aluks vahingossa paskasti...) :eek: ja saako pyytää niitä jotka ovat naamailukirjassa että laittaisitte esittelyyn oman nimimerkin niin tämän vähän dementoituneempikin yhditäisi ja muistaisi kuka kukin on. Sitten vielä pikkuine konsultaatio apu, miten siellä kirjoitellaan? En ole kauheesti ko sivustoa käyttänyt...

Koiruus ja pentunen uusilla viikoilla rv 29 :heart: POOOOOKKKKSS!
 
Se tissi kohu oli kyl aika juttu :LOL: Ja vähä välii joku kyselee sitä tuol mitäs nyt kohas ja et nostakaa se mulle yms....Kauheesti toisii kiinnostaa noi tissit :LOL: Kauhiaa ku menee mein jutut iha tukkoo ku on niit tissien tirkistelijöitä :LOL:
Mä vissii kirjottelin turvotuksesta ainakin nyt en muista enää et ketä siitä oli aiemmi pistäny jotain mut mulla on ollu tästä toisesta raskaudesta tosi vähän turvotusta,esikoisesta kun oli tosi tosi paljon joka paikka oli iha turvoksis mut sillon parivuotta sitte oliki kunnon kesä toisin ku ny...Tääl on ainaki ihan pirun viileet ja sataa koko ajan siis pirkanmaal...Tosi ärsyttävää kelii! Tänään paukkuu mullakin 30 viikkoo kauheeta ku aika menee tosi nopsaa...Just vasta tein testin ja se nyyttihän voi olla ihan muutaman viikon päästä mun kainalos =) Se tässä nyt vaan mietityttää et en oo kyl mitää pistäny valmiiks en niin yhtään mitään...Vaatteet on pahvilaatikois ja pinnis on täynnä romuu, no kait se tästä jossain vaihees se inspis tulloo, eipä siel kaapiska oo viel hyllyi mihi mun ne vaatteet olis tarkotus laittaa et niitä vaik odotelles...
 
Jotain positiivisa tähän ankean harmaaseen päivään, mikä meni heti aamusta pilalle kun en nähnyt Serranon perhettä kun digiboksi kadotti Ylen kanavat :p . Kävin kurkkimassa Kelan sivuilla josko olisivat saaneet meikäläisen hakemukset käsiteltyä ja löytyihän sieltä myönteiset päätökset. Eli parin viikon sisällä pitäisi pakkauksen olla meikäläisenkin räpellettävänä =)

Laitoin varsin tuonne edelliseen ketjuun testiviestin. Kyllä se oli sinne kelvannut mutta ei sitä lukemaan päässy.

Ja huomasin juuri että mun kohdalta puuttu sieltä alkusivulta tuo tuleva synnytyspaikka, kun en sitä kaiketi muistanu mainita joten korjaan sen puutteen ilmottamalla että Kainuun keskussairaalassa olis tavoite tuo matkalainen ulos saattaa kun sen aika tulee. Toivottavasti älytään lähteä ajoissa ettei tupsahda tuohon välille :kieh:
 
en edes hoksannu katsoa, että uus pino oli tullut tänne. murisin vaan itsekseni toimimattomuutta. :)

facebook-masut: sivuilla ollut tänään kans ongelmia, joten toivottavasti kaikki ryhmään pyytäneet ovat päässeet mukaan.

nyt ei jaksakaan kirjoittaa enempää. see u senare!

:wave:

kehäkukka74+pomelo 29+5
 

Yhteistyössä