synttäri lahja 4 v tytölle?

niin se varmaan menee. Tosin, tyttöjen vaatteet on aika kittanoita, varsinkin t-paidat. Soittaisin kokoa niin ei tuu väärää. Keijut, barbit, ponit, joku nätti uimiseen liittyvä juttuki olis kiva ja mä luulisin että jo 4v tyttö olis innoissaan jostain tiimarin lahjakortista. Eikö se oo tytöille ku taivas :)
 
Oman flikan 4v syntymäpäivä on muutaman viikon päästä. Hän tahtoo jokseenkin kaiken mistä on tullut mainos tai minkä näkee kaupassa. Tää auttoikin varmaan tosi paljon. Vaatekoko riippuu tois paljon lapsesta, omallani on käytössä 110cm.

Viimeksi mainittu toive taisi olla soittorasia, siis semmonen missä on se pyörivä balettitanssija ja mihin saa koruja myös. Onkohan lääkärivälinesettiä jo? Meillä uppois paremmin joku traktori kuin barbie, se on niin tyttökohtaista.

:D
 
Meillä 4v käyttää kokoa 116 tai 120, mutta on pitkä ikäisekseen kuulemma.

Barbit ja ponit on kivoja joo, mutta myös erilaiset roolivaatteet esim. keijunsiivet mitkä ostin viime kesänä on olleet tosi kovassa käytössä! siihen vielä tiara ja vaikka taikasauva ;)
Meidän tyttö tykkää myös tosi paljon piirtämisestä ja värittämisestä, tosi kauan jaksaa piirustella. Kirja on myös aina kiva lahja.
 
meillä 4v tyttö tykkää pelailla muistipelejä ja lottopelejä. leikkii kovasti nukeilla. eli joku peli, astioita, nuken/barbin vaatteita jne... hiuspompuloita ja sen semmosta. omani tykkää koruistakin kauheesti :D! ja vaatekoko on yleensä 104... joissakin vaatteissa menee pienmmätkin ja joissakin isommat koot... lantioltaan hoikkia vaatteita saa ostaa jotta ei tipu päältä.
 

Yhteistyössä