Syksyn 2009 IVF/ICSI/PAS-hoitolaisia pinoon :)

Astrid juu, tiistaina ultrassa lekuri sanoi, että punktio on mitä todennäköisimmin tiistaina. Huomenna on vielä ultra jossa varmistuu. Jotenkin en nyt osaa itse punktiota jännätä, kun tiedän että olen taju kankaalla. Tietenkin sen jälkeiset tuntemukset mietityttävät, onko kovin kipeä, tuleeko hyperiä tms. Eniten pelottaa muakin se mahdollinen pettymys, siis ihan hirveästi. Senkin suhteen ollaan Astrid samanlaisia, että meillä myös inssejä takana ja syytä miehen simpoissa (+ mulla PCO). No, se ei auta kuin toivoa parasta. Voimia vaan!
 
Uusi hyppäisi mukaan ketjuun, eli lyhyt tilanne esittely alkuun. Ollaan yritetty toista lasta 4vuotta tuloksella 5 keskenmenoa, yksi epäonnistunut IUI, miehen siittiöt eivät kestä pesua ja nyt sitten lääkäri sanoi keväällä, että tehdään syksyllä joko IVF tai ICSI ... perjantaina alkoi kuukautiset ja nyt sitten odottelen, että lääkäri soittaa ja tarjoaa hoidonaloitus aikaa... :whistle: ... odottavan aika on pitkä...

Semmoista kysyisin, että onko julkisella puolella lainkaan mahdollista saada punktiota nukutuksessa, tiedän oleva matalan kipukynnyksen omaava ja valmiiksi tulee jo fyysisiä oireita punktiopelosta. Pelottaa entä jos en uskalla punktiopäivänä edes mennä paikalle... kuulostaa varmaan tosi tyhmälle :'(

Onneksi en ehdi liikaa pähkäillä asiaa, kun on tuo koulunsa aloittanut miehen alku =) mutta sitten kun pähkäilen tulee oksettava olo, olenko maailman ainoa omituisuus, joka pelkää punktiota... :headwall: :headwall:

Tsemppiä kaikille ketjulaisille ja aurinkoisia loppu kesän päiviä B)

Maribel (piikki kammoinen)
 
Mukana menossa 20.8.2009




Amelie80 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto 11.8., PP 9

Silja-Leena : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto 11.8., PP 9

Tirlittan1968 : 2. IVF, punktio 11.8, siirto 14.8, pitkä kaava, PP 6

Pikku-Tintti : 2.ICSI, punktio 14.8, siirto 17.8., lyhyt kaava PP 3

Isis : 2. IVF:n 2.PAS, vko 34, PP-

viksi : 1 IVF, punktio 18.8., siirto lyhyt kaava, PP-

paa-pu : 1. ICSI, punktio 24.8., siirto , lyhyt kaava, PP-

astrid : 1. IVF, punktio 24.8., siirto , PP -

wattu : 1. ICSI, punktio 25.8, siirto , pitkä kaava, PP-

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS, VKO 35, PP-

minttu1 : 2. IVF:n 1. PAS, vk 34, PP-

tiki-71 : 3. IVF, vko 36, lyhyt kaava, PP-

eevi-antero : 1. IVF:n 1. PAS, vko 36-37?, PP-

Eena : 1IVF, vko 35, lyhyt kaava, PP-

Peppiina78 : 1. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

Vadelmaunelma : 1. IVF/ICSI, vko 32, pitkä kaava, PP-

Electra : 4. ICSI, vko 36, pitkä kaava, PP-

Nele : 1. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

Plamsu75 : 2. IVF, heinä-elokuu, PP-

Jannika07 : 2. IVF:n 1.PAS, elokuu, PP-

dream09 : 3.IVF, vko 35, PP-

dreamer78 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto vko 34/35, PP-

Minni79 : 1. IVF, punktio 18/19.8, lyhyt kaava, PP-

Irene80 : 1. IVF:n 1. PAS, elo-syyskuu, PP-

onnenkukka : 2. ICSI, elo-syyskyy, PP-

JäsenJ :1. ICSI, elo-syyskuu, PP-

Miimi78 4. ICSI, vko 37-38, pitkä kaava, PP-

vaana : 1. IVF, syyskyy, PP-

Tytti82 : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

Rosetta : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

aurin-ko : 1. IVF:n 2. PAS, syyskuu, PP-

sininata : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

anna1979 : 1. IVF, syyskuu, PP-

Kaneli-07 : 2.ICSI, syyskuu, PP-

Sannuli-81 : 3. IVF, syyskuu, pitkä kaava, PP-

Ripe72 : 1. IVF, syksy, PP-

Sharlin : 1. ICSI, syys-lokakuu, PP-

idaliina : 2. ICSI, syys-lokakuu, PP-

Inia : 1. IVF, syyskuu-lokakuu, PP-

pirpana74 : 1. IVF:n 1. PAS, lokakuu, PP-

Äititär : 1. IVF, marraskuu, PP-

Kristiina76 : 4. IVF:n 1. PAS, syksy, PP-

aitiliini83 : 1. ICSI, syksy, PP-

Linnia : 1. IVF, syksy, PP-

Tao74 : 3. IVF, syksy, PP-

hemu80 : 1. IVF, vko 43, pitkä kaava PP-

Elenia : 1. IVF, VKO 40, PP-

Bluemami : 1. ICSI:n 1. PAS, syksy, PP-

Pohtijatar : 2. IVF, syyskyy, pitkä kaava, PP-

annamaria83 : 2ICSI, syksy, PP-

Piiuli-74 : 1. IVF, marraskuu, lyhyt kaava, PP-


Plussanneet

Taikapapu Luomu :heart:

Myöhemmin onnistuvat :hug:

sade83 1.IVF

shenda81 1.IVF:n 1. PAS

Nalle76 1.ICSI
 
annamaria83 Voi ei! Niin kurja uutinen. :hug: Jaksuhaleja hurjan paljon. Ja paljon voimaa odottamiseen.

).( Niinpä niin, testasin aamulla, eli PP9, ja puhdastakin puhtaampi nega. Testi oli Gravidan 2kpl pakkaus, jonka herkkyyttä en osaa sanoa. Mutta mutta, testaan uudestaan vasta sunnuntaina, jolloin PP12. Jos Täti nyt ei sitä ennen tule kylään. Aika matalaksi vetää mielen, mutta ei voi muuta kuin toivoa vielä ihmettä. :headwall:

Hirmunen TSEMPPITOIVOTUS kaikille, yrittäkää Siskot jaksaa tämä kivinen ja hirveä tie! :'( Paljon plussatuulia!! :heart:

Muok:
Niin pitihän se arvata.. Erittäin herkän testin olen sitten netistä tilannu. Eli olis pitänyt plussan näkyä jo. :'(
 
Miten tuohon listaan pääsee mukaan?? Meillä siis tehty 1.IUI lokakuussa2008 ja edessä 1. IVF/ICSI, syys/lokakuu, pitkä kaava (julkinen ei kuulemma lyhyitä tee)

Kun on vasta ensimmäinen pitkä"hormoonirumpa" edessä niin en oikein osaa edes kuvitella mitä tuleman pitää (ehkä hyvä niin), mutta IUI tehtiin pistoshoidoin, joten muistan ettei se ollut kovin mukavaa ja annokset oli silloin tosi pieniä... eikä omaa hormooni toimintaa ensin ajattu alas... minä kun reakoin noille hormoneille herkästi (ei tarkoita että hyvin kypsyisi munasolu, mutta sivu oireita tulee helposti)...

Jaksuja kaikille

:hug:
 
Huomenta!

Sen verran muutosta meidän aikatauluun, että punktio+siirto viikolla 37. Vuotoa odottelen edelleen Procrenin jäljiltä ja ei, en ole luomusti raskaana.. Senkin lääkäri halusi eilen varmistaa, kun limakalvo oli niin todella paksu ja jo kp30, mikä erittäin epätyypillistä mulle. Harmittaa sikäli, että sitten miehen loma jo loppu ja tulee enemmän sumplimista kaikkien juttujen kanssa.. :/
 
Tirlittan1968
Amelie älä vielä heitä pyyhettä kehään vaan odota siihen sunnuntaihin, on kumminkin vielä aika varhaista testata ja voi varmasti vielä muuttuakin tulos.
Maribel tervetuloa mukaan itse en osaa listaa muokata mutta varmasti sinut saadaan mukaan:)
Itsellä ei mitään oireita ja piinailu jatkuu PP6
 
Hei, tässä kuulumisiamme:
Käytiin eilen väestöliitossa juttelemassa ja kyllähän nekin näki ivf:n tarpeellisena. Mut miehen siittiöt sai paremman arvosanan, sen teetetyn tutkimuksen mukaan oli lausunnoksi kirjoitettu "merkittävästi alentunut hedelmöittämiskyky". Tän lekurin mielestä ihan hyvältä kuitenkin vaikutti, että niitä siittiöitä kuitenkin on ainakin siinä näytteessä riittävästi.
Ei siellä paikanpäällä vielä mitään päätetty, mutta kotona sitten juteltiin, että eiköhän me katsota ainakin nyt yksi kerta tuolla yksityisellä, kun naistenklinikalle pääsyä pitää odottaa ainakin se puoli vuotta tai enemmänkin, jos laittavat jonoon vasta sitten kun meillä on ensimmäinen aika siellä noin kolmen kuukauden päästä!
Eihän siinä ole mitään estettä, että käydään nyt ekaksi yksityisellä sinä aikana kun ollaan jonossa? Jos sitten pitää jatkaa niin voihan sinne siirtyä kun pääsee.

Vasemmalta puolelta juilii niin että ovulaatio on juuri varmaankin tapahtumassa, eilen näkyi ultrassa follikkeli. Hitsi kun se nyt vaan menis sinne kohtuun päin, mutta ei se sitten mene jos putket on tukossa.

Eli lyhyellä kaavalla mentäis me ja jo heti ens menkoista jos sinne vaan saa aikaan ja ilmeisesti saa. Pitäis soittaa ja sopia se käynti ennen menkkojen alkua, mis saa reseptit yms.
Kyllähän tämä jännittää, mutta on se vaan uskallettava ja kokeiltava tämäkin tie!

Olen tääl lukenut teidän kokemuksia ja tuntemuksia. Ja paljon samoja itsellä vaikka alussa olemmekin vasta tällä taipaleella. Mikään muu ei nyt oikein kiinnosta, en halua nähdä ihmisiä, mikään ei tunnu miltään. Yöllä valvotuttaa kun asiat vaan pyörii päässä. Mutta nyt kun on asia päätetty, että yritetään niin ainakin toivon, että voisin alkaa keskittymään myös muihin asioihin. Ainakin toivon näin!
Että sellaisia meille! Tsemppiä kaikille ja sormet ja varpaat ristissä hyvien uutisten toivossa!
Halauksia ja jaksamista huonompia uutisia saaneille!
:hug:
 
Non niin ajat tulivat sitten eli jos asiat etenee suunnitellusti niin 2.9 alkaa sumut ja 16.9 pistelyt... hoitaja puhelimessa vaikutti mukavalle ja sanoi että esilääkityksenkin saa sitten heti ennen toimenpidetta ja 2eriä kipulääkettä suoraan suoneen... että ehkä tästä selviää :/ mutta siis miten tuo nyt menee jos 16.9 alkaa pistot (10päivää)niin se on perjantai 25päivä... mutta siinähän tulee viikonloppu väliin :eek: no tämä selvinnee...
 
No niin kun vielä oppisi käyttämään tätä palstaa... hmmm tuo silmänisku ei kyllä tuonne kuulunut... :ashamed:

Tirlittan1968 Tarkoittaako tuo pp6 että niin kuin siirrosta on 6päivää en vielä tajua ihan kaikkia lyhenteitä (luultavasti suurin osa on mulle vielä hebreaa)... :x
 
Peppiina No voi ku tylsä ku joudut tätiä odotella. Mä söin Terolut kuurin samassa kierrossa ku Procrenin pistin... ihan varmuuden vuoksi että ne kuukautiset sieltä varmasti tulisi ( mulla ei tuu kuukautisia ilman ). Noh eilen alko vuoto, mutta kyllä Procreni niitä siirsi 7 päivää normaalista Terolut kierrosta. Eli, varasin eilen ajan nollaultraan joka on ensi viikon maanantaina KP 6. Toivotaan ettet joudu enää kauaan odottamaan tätiä!
 
Tirlittan1968
Maribel siirtoa seuraava päivä on PP1 eli siirtopäivä on PP0. Kyllä ne klinikalla selvittää ne päivät ja jos osuu viikonlopulle niin ehkä yritetään perjantaita tai maanantaita.
Kiva kun olette päässeet hoitojen kanssa jo alkuun :)
 
Huomenta naiset!

Minäkin hyppään tähän pinoon mukaan, eilen alkoi pistämiset ja punktio+siirto on joko viikolla 35 tai 36, ens maanantain ultrassa kai se selviää. Meillä siis 1. icsi menossa ja väestöliitolla ollaan hoidossa. Lasta ollaan yritetty 03/08 asti ja keväällä selvisi, ettei siemennesteestä löytynyt mieheltä siittiöitä ollenkaan, biopsiasta joitakin löytyi ja ne pakastettiin. Nyt mies ollu clomi-kuurilla kohta 3kk ja punktiopäivänä miehen ois tarkotus antaa uus näyte, jos sieltä ei edelleenkään löydy mitään, tehdään uusi punktio. Lahjasolujakin on varattu jo meille, jos niitä omia soluja ei kertakaikkiaan ole missään.

Tulipas pitkä sepustus :D

muoks. pakko heittää tähän jo kysymys noista piikittelyistä. Mulla siis gonal lääkkeenä ja eilen tosiaan pistin ensimmäisen kerran, ohjeessa käskettiin ensimmäisellä kerralla ruiskauttaa sellanen koeruiskaus, että se kynä toimii. Tein niin kuin ohjeissa luki ja kyllähän sieltä sitä lääkettä tuli, mutta ei sitä kyllä lentäny samalla tavalla ku edellisenä päivänä väestöliitolla pistosharjottelussa. Jokunen tippa tuli. Pistin kuitenkin sitten ihan normaalisti sen oman annoksen ja kyllä kai sieltä sitä lääkettä tuli, kun vedin sen neulan pois niin neulan päässä oli pikku tippa ainetta, eli eikös sitä lääkettä sillon ole mennyt?
 
Ilmottaudumpa taas mukaan. Elikkä 1 ivf tehtiin syksyllä 2008. Tuoresiirrosta nega ja ainoasta pakastealkiosiirrosta tuli tammikuussa 09 positiviinen tulos, mutta päättyi keskenmenoon maaliskuussa 09. Nyt sitten toinen ivf. Suprecur alkoi elokuun alussa. Eilen oli ensimmäinen ultra, jossa limakalvo hyvä eli suprecur tehnyt tehtävänsä. Eilen alkoi puregon pistokset (150iu kerran päivässä ) .

Ens viikolla tiistaina ja perjantaina ultrat ja viikolla 36 punktio ja toivottavasti siirto. Toivon mukaan nyt tulee toivottu hoitotulos. Tai ainakin enemmän munasoluja kuin edellisessä hoidossa, jossa tuli vain 2. Toisaalta edellinen hoito tehtiin lyhyellä kaavalla ja nyt pitkä kaava.

Tsemppiä kaikille!
 
Heippa!
Sumuttelu oli tehnyt tehtävänsä ja aloitan puregonin pistämisen tänään. Hoito etenee siis suunnitellusti. Synarelasta ei onneksi ole tullut sivuoireita ja Puregonista ei niitä tullut inssien yhteydessäkään. Ans kattoo nyt, että tuoko yhteisvaikutus jotain infernaalia tullessaan...

Amelielle malttia. Jospa virallinen testipäivä toisi positiivisen yllätyksen.
Silja-Leenalle onnea!
Annamaria, meneekö teillä nyt kierto ohi vai miten kystan kanssa toimitaan? Kurjaa jatkaa odottelua. Eiköhän tässä kaikki ole odotelleet jo ihan tarpeeksi :/
 
Nallelle vielä :hug: .

Ja Amelielle kanssa :hug: . Älä nyt vielä lannistu, siirrosta on kuitenkin vasta lyhyt aika! Koita jaksaa odottaa vielä testipäivään. Pidetään peukut ja varpaat pystyssä!!!

Duffy: Mulla on jossain kynässä tullut siitä testiannoksesta useampi tippa ja joskus vain yksi pieni pisara, ei koskaan mitään suihkua. Eli ole ihan huoleti, kyllä se lääke sieltä tulee. Jos haluat, niin voit tarkistaa eron siinä lääkeaineen määrässä ennen ja jälkeen pistoksen mittaviivoista nesteen kohdalla (jos haluat rauhoittaa mielesi). Tosin mulla oli isot annokset ja siksi ainakin itsellä näkyi selvästi.
 
Tirlittan1968
Mulle neuvottiin että sitä Gonalkynää pitää painaa pohjaan niin kauan kuin se on takas iho pinnalla. Eli kun pistät ja painat männän pohjaan niin pidä se pohjassa ja ota piikki pois.
 
Mukana menossa 20.8.2009




Amelie80 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto 11.8., PP 9

Silja-Leena : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto 11.8., PP 9

Tirlittan1968 : 2. IVF, punktio 11.8, siirto 14.8, pitkä kaava, PP 6

Pikku-Tintti : 2.ICSI, punktio 14.8, siirto 17.8., lyhyt kaava PP 3

Isis : 2. IVF:n 2.PAS, vko 34, PP2

viksi : 1 IVF, punktio 18.8., siirto lyhyt kaava, PP-

paa-pu : 1. ICSI, punktio 24.8., siirto , lyhyt kaava, PP-

astrid : 1. IVF, punktio 24.8., siirto , PP -

wattu : 1. ICSI, punktio 25.8, siirto , pitkä kaava, PP-

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS, VKO 35, PP-

minttu1 : 2. IVF:n 1. PAS, vk 34, PP-

tiki-71 : 3. IVF, vko 36, lyhyt kaava, PP-

eevi-antero : 1. IVF:n 1. PAS, vko 36-37?, PP-

Eena : 1IVF, vko 35, lyhyt kaava, PP-

Peppiina78 : 1. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

Vadelmaunelma : 1. IVF/ICSI, vko 32, pitkä kaava, PP-

Electra : 4. ICSI, vko 36, pitkä kaava, PP-

Nele : 1. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

Plamsu75 : 2. IVF, heinä-elokuu, PP-

Jannika07 : 2. IVF:n 1.PAS, elokuu, PP-

dream09 : 3.IVF, vko 35, PP-

dreamer78 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto vko 34/35, PP-

Minni79 : 1. IVF, punktio 18/19.8, lyhyt kaava, PP-

Irene80 : 1. IVF:n 1. PAS, elo-syyskuu, PP-

onnenkukka : 2. ICSI, elo-syyskyy, PP-

JäsenJ :1. ICSI, elo-syyskuu, PP-

Miimi78 4. ICSI, vko 37-38, pitkä kaava, PP-

vaana : 1. IVF, syyskyy, PP-

Tytti82 : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

Rosetta : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

aurin-ko : 1. IVF:n 2. PAS, syyskuu, PP-

sininata : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

anna1979 : 1. IVF, syyskuu, PP-

Kaneli-07 : 2.ICSI, syyskuu, PP-

Sannuli-81 : 3. IVF, syyskuu, pitkä kaava, PP-

Ripe72 : 1. IVF, syksy, PP-

Sharlin : 1. ICSI, syys-lokakuu, PP-

idaliina : 2. ICSI, syys-lokakuu, PP-

Inia : 1. IVF, syyskuu-lokakuu, PP-

pirpana74 : 1. IVF:n 1. PAS, lokakuu, PP-

Äititär : 1. IVF, marraskuu, PP-

Kristiina76 : 4. IVF:n 1. PAS, syksy, PP-

aitiliini83 : 1. ICSI, syksy, PP-

Linnia : 1. IVF, syksy, PP-

Tao74 : 3. IVF, syksy, PP-

hemu80 : 1. IVF, vko 43, pitkä kaava PP-

Elenia : 1. IVF, VKO 40, PP-

Bluemami : 1. ICSI:n 1. PAS, syksy, PP-

Pohtijatar : 2. IVF, syyskyy, pitkä kaava, PP-

annamaria83 : 2ICSI, syksy, PP-

Piiuli-74 : 1. IVF, marraskuu, lyhyt kaava, PP-


Plussanneet

Taikapapu Luomu

Myöhemmin onnistuvat

sade83 1.IVF

shenda81 1.IVF:n 1. PAS

Nalle76 1.ICSI
LainaaIlmoita asiaton viesti
 
Mukana menossa 20.8.2009




Amelie80 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto 11.8., PP 9

Silja-Leena : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto 11.8., PP 9

Tirlittan1968 : 2. IVF, punktio 11.8, siirto 14.8, pitkä kaava, PP 6

Pikku-Tintti : 2.ICSI, punktio 14.8, siirto 17.8., lyhyt kaava PP 3

Isis : 2. IVF:n 2.PAS, vko 34, siirto 18.8., PP 2

viksi : 1 IVF, punktio 17.8., siirto lyhyt kaava, PP-

Minni79 : 1. IVF, punktio 18/19.8, lyhyt kaava, PP-

paa-pu : 1. ICSI, punktio 24.8., siirto , lyhyt kaava, PP-

astrid : 1. IVF, punktio 24.8., siirto , PP -

wattu : 1. ICSI, punktio 25.8, siirto , pitkä kaava, PP-

minttu1 : 2. IVF:n 1. PAS, vk 34, PP-

dreamer78 : 1. ICSI:n 1. PAS, siirto vko 34/35, PP-

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS, VKO 35, PP-

Eena : 1IVF, vko 35, lyhyt kaava, PP-

dream09 : 3.IVF, vko 35, PP-

Duffy: 1. ICSI, vko 35-36, lyhyt kaava, PP-

ansku08: 2. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

tiki-71 : 3. IVF, vko 36, lyhyt kaava, PP-

Vadelmaunelma : 1. IVF/ICSI, vko 36, pitkä kaava, PP-

Electra : 4. ICSI, vko 36, pitkä kaava, PP-

Nele : 1. IVF, vko 36, pitkä kaava, PP-

eevi-antero : 1. IVF:n 1. PAS, vko 36-37?, PP-

Peppiina78 : 1. IVF, vko 37, pitkä kaava, PP-

Plamsu75 : 2. IVF, heinä-elokuu, PP-

Jannika07 : 2. IVF:n 1.PAS, elokuu, PP-

Irene80 : 1. IVF:n 1. PAS, elo-syyskuu, PP-

onnenkukka : 2. ICSI, elo-syyskyy, PP-

JäsenJ :1. ICSI, elo-syyskuu, PP-

Miimi78 4. ICSI, vko 37-38, pitkä kaava, PP-

vaana : 1. IVF, syyskuu, PP-

Tytti82 : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

Rosetta : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

aurin-ko : 1. IVF:n 2. PAS, syyskuu, PP-

sininata : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

anna1979 : 1. IVF, syyskuu, PP-

Kaneli-07 : 2.ICSI, syyskuu, PP-

Sannuli-81 : 3. IVF, syyskuu, pitkä kaava, PP-

Pohtijatar : 2. IVF, syyskuu, pitkä kaava, PP-

Ripe72 : 1. IVF, syksy, PP-

Sharlin : 1. ICSI, syys-lokakuu, PP-

idaliina : 2. ICSI, syys-lokakuu, PP-

Inia : 1. IVF, syyskuu-lokakuu, PP-

Maribel: 1. IVF/ICSI, syys/lokakuu, pitkä kaava, PP-

pirpana74 : 1. IVF:n 1. PAS, lokakuu, PP-

Äititär : 1. IVF, marraskuu, PP-

Kristiina76 : 4. IVF:n 1. PAS, syksy, PP-

aitiliini83 : 1. ICSI, syksy, PP-

Linnia : 1. IVF, syksy, PP-

Tao74 : 3. IVF, syksy, PP-

hemu80 : 1. IVF, vko 43, pitkä kaava PP-

Elenia : 1. IVF, VKO 40, PP-

Bluemami : 1. ICSI:n 1. PAS, syksy, PP-

annamaria83 : 2ICSI, syksy, PP-

Piiuli-74 : 1. IVF, marraskuu, lyhyt kaava, PP-


Plussanneet

Taikapapu Luomu :heart:

Myöhemmin onnistuvat :hug:

sade83 1.IVF

shenda81 1.IVF:n 1. PAS

Nalle76 1.ICSI

 
Päivitin listalle puuttuvat Maribelin, Duffyn ja anskun sekä Isiksen piinapäivät. Amelie saa jatkaa. Piti saada kuvat takaisin. ;)

Isis, jos päivität listaa, valitse listaviestin alalaidasta "lainaa", poista viestin ihan alusta ja lopusta hakasuluissa olevat quote-sanat ja lisää oikeaan kohtaan päivitettävä tieto. Silloin ei listaan tehdyt muokkaukset katoa.

Amelielle lohtu:hug: Älä lannistu vielä!!
 
Amelie ja Nele Sanokaapa muuta kyllä tässä on odotusta odotettu. Mulla on pco-tyyppiset munasarjat eli monirakkulaiset ja kystan mollukka on suhteellisen iso, niin lääkärit pitäs parempana että se olisi poissa enne hoitoja. oon samaa mieltä, mutta.... eihän se ihmisen elämässä ole pitkä aika joku kolme kuukautta (sen verran aikaa sitä seurataan ennen kuin tehään mitään ) mutta kyllähän sen kaikki lapsettomuudesta kärsineet/kärsivät tietää mille se tuntuu kun sitä vauvaa ei kuulu. ei sitä tunnetta muut tiiä eikä ymmärrä. sitä tyhjiötä ei paikata. kyllä tämä viimeiset neljä vuotta on ollut sellaista itsetutkistelun aikaa ja oon syyttäny itteäni monista asioista, vaikka lapsettomuus ei suoraan minusta johdukkaan, mutta oon hakenu syytä ittestäni ja omista teoistani. tyhmää ja tarpeetonta, tiiän, mutta sama pää kesät talvet.
jos joskus mulle onni suodaan että oman vauvan saan syliin asti, ei sitä onnea voi kukaan muu ymmärtää kuin minä...
 
Huhhuh, onpas tänne parin viikon aikana tullut todella paljon tekstiä ja uusia yrittäjiä. Tervetuloa uusille minunkin puolesta :wave: ! Yritän vähän kahlata kirjoituksianne läpi!

Tsempitykset piinailijoille ja pahoittelut negan saaneille :hug: ! Ja Taikapavulle onnittelut luomuplussasta! :heart:

ON: Isellä menossa kp24, joten pas lähenee koko ajan, piinailut taitavat ajoittua tuohon syyskuun alkuun. Tähän kiertoon sekin olisi ollut mahdollinen, mutta lomailtiin juuri H-hetkellä siskoni kanssa Kreikassa ja kyllä oli mukavaa. Ja ehkä on parempikin , että keho lepää lääkkeellisen tyhjennyksen jälkeen pari kiertoa.

Noh jatkan jutustelua myöhemmin, nyt täytyy lähteä raksalle maalamaan!

Heido :wave: !
 

Yhteistyössä