Suosittele syöttötuolia

Me pyydettiin pojalle syöttötuolia joululahjaksi. No siitähän seurasi jatkokysymys, että millainen sen pitäisi olla. Eipä ole kokemusta itsellä syöttötuoleista, niin en tuohon osannut heti vastata. Osaisitteko te neuvoa?
 
IKEAn Antilop helppo kasata ja ottaa vaikka reissuun mukaan, yksinkertaisen "tyylikäs" (vaikka muovinen istuin onkin), helppo pitää puhtaana, tarjotinosa myydään erikseen mut ei sille silti hintaa tule kuin vajaa parikymppiä :attn:
 
aito tripp trapp on ehdottomasti paras, ja jos kerran lahjana saatte, ni ostata. lisäksi kaari ja pehmusteet. useita värejä, sopii tod näk kaikkien sisustukseen joku väri ja tuoli tosiaan on sitten koulutuolina myöhemmin.
 
+ säädettävyys (toimii niin tavallisena tuolina kuin syöttötuolina lisäosien kanssa + muunneltavuus eri kokoisen lapsen kanssa)
++ pysyy pystyssä. Lapset oppivat nopeasti työntämään tuolia taaksepäin ottamalla tukea pöydän reunasta ja tällöin moni tavallinen syöttötuoli kaatuu välittömästi lapsi mukanaan. Trip Trap liukuu vain taaksepäin... Syöttötuolista putoaminen voi olla aika kohtalokasta pienelle lapselle, jos ei ole tuuria.
+ värivalikoima ;) Löytyy sävy tai väri juuri sinun keittiöösi ...
+ 7 vuoden takuu
+ hyvä jälleenmyyntiarvo

Meillä ostettiin kaari, mutta ei pehmusteita. Ekan kuukauden aikana käytimme pientä matkatyynyä tukemaan poikaa, mutta sen jälkeen sitä ei enää tarvittu.
 
Täältäkin tulevat pisteet Trip Trapille :wave: On kyllä kaikinpuolin loistava tuoli ja hintansa väärti. Meidän nyt 2v esikoisella ollut 6kk ikäisestä lähtien ja pois en antaisi. Päinvastoin, meinan osta kuopuksellekin oman =)
Ja tosta Trip Trap kopioista (Emma) on kokemusta mummolasta ja on kyllä huomattavasti huonompi kun aito.
 
Muuhun en vaihtais.
Meillä oli aluksi semmoinen perinteinen mutta oli liian korkea ruokapöytään nähden ja vauvalle ei ollut siinä jaloille tukea. Tärkeää että jaloille on tuki.
Tripparissa meillä oli se oma pehmuste mutta otettiin sitten pois kun isompi ja alkoi syödä itse niin ei pehmuste sotkeennu.
Se vauvasetti on edelleen käytössä kun pojalla ikää 1v.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Naru:
Miksi juuri Tripp Trapp on hyvä? Onko se että tuoli kasvaa lapsen mukana se juttu vai onko se erityisen hyvä istua vai mitä?
Se ei kaadu vaikka lapsi keikkuisi kuinka eli turvallisuus on se juttu. Tietenkin pitkäikäisyys ja monikäyttöisyys on kans plussaa.
 
Stokken Tripp Trappia kannatan minäkin. Meillä poika nousi tavallisesta syöttiksestä pöydälle (ja valjailla köytettynä olisi kaatanut koko tuolin varmaan) ja Tripp Trappista se ei ihan niin vain onnistunutkaan. Aika pian otettiin sitten siitä koko turvakaari pois kun kiipeilevälle pojalle se oli turvallisempaa niin kuin kaaren yli kiipeily ja useimmista syöttiksistähän kaarta ei saa pois.
 

Yhteistyössä