suomessa kolme kuolemaa rokotuksen jälkeen

fimealle ilmoitettu. mutta miten ne voi sanoa, ettei liity rokotteeseen mitenkään, tutkimatta asiaa
Sinä arvailemalla tiedät, ettei kuolemia ole mitenkään tutkittu. Suoraan kuoppaan vain? :ROFLMAO:

Mahtavaa on isoäitipäättely.

 
vierailija
niitä rokotteita annettiin laitoksissa vanhuksille joilla on esimerkiksi ikää yli 90vuotta ja taustalla munuaisten ja maksan vajaatoiminta, syöpä, alzheimerintauti, hauraus-raihnaisuusoireyhtymä ja verenpainetauti sekä diabetes. Eli ihmisille joilla odotettavissa oleva elinaika on ollut mitä tahansa seuraavasta kolmesta minuutista muutamaan kuukauteen. Palveluasumisessa keskimääräinen asumisaika on nykyisin alle vuosi johtuen siitä että sinne pääsee vasta kun on jo erittäin huonossa kunnossa.
se, onko näiden ihmisten rokottaminen järkevää, pitäisi kysyä ehkä THL:ltä
 
vierailija
Kuolemat ei liity rokotteeseen mutta silti jokainen kuolema johtuu koronasta, silloinkin kun joku jo ennestään kuolemansairas saa koronan. Että kun saa koronan niin silloin muut sairaudet ikäänkuin lakkaavat olemasta, on vain korona.
 
Haluat saada lukijoita melko merkityksettömälle kommentillesi?

Kyllä vitamiinien ja hivenaineiden merkitystä on painotettu niiden toimesta, jotka jotakin ymmärtävät. Mutta Suomessa nyt perinteisesti pelätään D-vitamiinia ja sinkkiä ravitsemus"tieteilijöiden" keskuudessa.
Kunnon suomalainen saa kaikki tarvitsemansa ravinnosta (ruisleipä ja ohrapuuro), pukeutuu sarkaan tai pellavaan ja ajaa hevoskärryillä kirkolle. Peseytyminen tapahtuu järven avannosta noudetulla vedellä viikottain lämmitettävässä saunassa ja jos se ei tauteja torju, ovat vielä terva ja viina käytettävissä.

Mistä ihmeen T-vitamiinista sinä höpäjät?
 

Yhteistyössä