Soititko äidillesi kun lähdit synnyttämään ?

  • Viestiketjun aloittaja bettina
  • Ensimmäinen viesti
:-:
Ensimmäisellä kerralla oli pieni pakko, kun äiti lähti mukaan... :) Mutta en soittanut kun asuin äitini kanssa vielä silloin.
Toisella kerralla esikoinen äidille hoitoon. En tainnut silloinkaan soittaa, kun samassa talossa asuttiin...
Kolmella viimeisellä laitoin viestin, kun en viitsinyt yöllä soittaa, että menis hoitelemaan lapsia kun herää... :)
 
Soitin ja soittelin synnytyksen aikana. Join munkkikahveeta kanttiinissa ja höpöttelin puhelimeen. Synnytys kesti alle 8h ja suurimman osan ajasta höpöttelin puhelimessa ja hengailin. Nii ja kun tyttö syntyi, soitin äitille, vaikka olikin aamuyö.
 
Ekasta oli suunniteltu sektio että ties mami odottaa, tokasta mies oli soittanut itkupuhelun molemille mummoille että nyt on paha paikka, kaikki huutaa diagnoosia ja.. Vauvan hyvinvointi ja happi vaakalaudalla. Kiirelliseen mentiin loppujenlopuksi. Ihan kuin tehiksessä.
 
tottakai =) ja kaikki muutkin jouluyönä soittelin läpi! ei ollut kuitenkaan ihan hyvä idea sairaalan puhelin suorastaan tukkeutu äiteen huolestuneista soitoista! antoi mielisairaan hoitaja ohjeita kätilöille mun alhaisesta kipukynnyksestä ja epiduraalin sopivasta annostuksesta!! :LOL:
 
täh
Alkuperäinen kirjoittaja en todellakaan:
Otti päähän se, että äiti soitti mulle edellisenä päivänä, siis vajaa vuorokausi ennen kun lapsi synty. Pääs sitten myöhemmin sanomaan, että vähän kuulostitkin siltä, että kohta mennään... Seuraavan kohdalla en aio vastata sen puheluihin ollenkaan lasketun ajan lähestyessä. Arvanette, että ei kauheen hyvät välit oo äitiin...
Siis en ymmärrä???? Miksi ne välit tuosta meni?
 
kolmelasta
En kestään kolmesta ole soittanut, kenellekään. Paitsi kun kakkosta ja kolmosta ollaan lähdetty tekemään niin anoppi soitettiin lapsenvahdiksi kun asuu naapurissa. Mutta muut on kyllä saanut kuulla sit jälkikäteen että vauva syntyi. Ja kolmosesta en edes soittanut kenellekään, laitoin vaan viestin...
 
Ekasta soitin että tuomme koirat hoitoon ja lähdemme synnyttämään.
Soitteli sitten kännipäissään sinne saliin ja neuvoi kuinka homma hoidetaan :(

Tokasta ilmoitin vasta kun oli syntynyt.

Kolmannesta en ilmoittanut ollenkaan.
Vaan olipa tuo saanut tietää kun oli sinne sairaalaan soittanut niin olivat kertoneet osaston ja huoneen :/
 

Yhteistyössä