skidi Herkules VAI Britax B-Smart?

Nyt kaivattaisiin kokemuksia skidin Apollo 3 in 1 yhdistelmärattaista ja Britaxin B-smart yhdistelmistä!
Rattaat tulee maalle ja kaupunkiin. Joten sais liikkua kivasti ja täryyttämättä myös soralla. Britaxiin sai myös autoon liitettävän telakan kaukalolle. Mietityttää nyt kuitenki kumpi paketti kannattaa hankkia. Britaxin rattaita pääsen kokeilemaan lähi kaupungissa mutta skidejä ei sieltä saa joten summassa ajattelin ostaa. Nyt ne plussat ja miinukset kuuluviin! Kiitos!

Britaxit: Vauvatar lastentarvike internetkauppa - Britax B-Smart 4 tarjouspaketti (Musta 2011)

skidit: skidi: HERKULES (Retro ruskea) | 3 in 1 (Travel System) | Lastenvaunut ja rattaat | BABYTOWN
 
Meillä on Britax B-smart yhdistelmä pehmeällä kantokopalla ja turvakaukalo. Olen ollut näihin vaunuihin todella pettynyt! Soralla täristävät aivan kamalasti. Ostinkin sitten toiset vaunut, joissa on ilmakumipyörät, kun vauva oli reilun kuukauden ikäinen. Britaxit on hyvät vain kauppareissuilla, koska niihin saa turvaistuimen kätevästi kiinni ja kaupoissa ne eivät tietenkään täristäkään :)
 
Suosittelisin ostamaan isoilla renkailla olevat hyvät vaunut maalle käytettäväksi ja toiset kevyet matkarattaat kaupunkikäyttöön. Matkarattaat voisivat olla sellaiset, mihin saa turvakaukalon ja voisivat olla koko ajan auton takakontissa. Siten ne on helppo ottaa sieltä käyttöön milloin vaan ja vauva voi jatkaa uniaan häiritsemättä, kun voi siirtää turvakaukalon suoraan rattaisiin.

Kääntyvillä eturenkailla olevat rattaat eivät hiekkateille oikein sovi, mutta kaupungissa ne on tosi hyvät.
 

Yhteistyössä