Se kuudesluokkalaisten ja vanhempien tyttöjen rokote HPV

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Sirkkeli"
Kortsut ei valitettavasti tuolta suojaa. Voipi lapsesi olla sulle vielä joku päivä vihainen tuosta päätöksestä jonka seuraukset lapsesi kantaa.
No kyllä suojaa.

Suurin osa HPV-infektioista paranee itsestään. Papilloomaviruksesta tunnetaan yli sata muotoa, joista niin sanotut korkean riskin HPV-virukset (mm. 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45 ja 51) altistavat naispuoliset kantajansa kohdunkaulan syövälle. Suomeen rantautuvan HPV-rokotteen vaikutus kohdistuu HPV-tyyppejä 16 ja 18 vastaan. Kannattaako tuo rokote siis?
 
Jaahas tädit
Yli oliko se nyt 14v saavat itse päättää ottaako vai ei.Terveydenhuollossa on vaitiolovelvollisuus henkilökunnalla.Meiillä piti lapsen allekirjoittaa lupalappu että vanhemmat saa edes tilata ajan koulun terveydenhoitajan tarkastukseen .Ja ihan Vantaalla.
 
Miten niin?
Kuules penalin tylsin kynä: kortsu kun ei auta tässä tapauksessa.
Lähde:
HPV - Väestöliitto

HPV
Ihmisen papilloomavirus eli HPV on yleisin seksiteitse leviävän virusinfektion aiheuttaja. HPV-tulehdukset ovat yleisiä seksuaalisesti aktiivisten nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa, ensimmäinen tartunta saadaan yleensä pian yhdyntöjen aloittamisen jälkeen.

Osa genitaalialueella esiintyvistä papilloomavirusten alatyypeistä voi aiheuttaa näkyviä kondyloomia. Osa taas voi aiheuttaa kohdunsuun ja kohdunkaulan pintasolukon soluihin muutoksia, jotka voidaan havaita papa-näytteessä.
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";29126846]Älkää nyt ihmeessä menkö laittamaan lastenne terveyttä pilalle yhden FB kiertokirjeen takia! Sitä rokotetta on laitettu miljoonalle(!) ilman haittavaikutuksia. Se joka tuon kirjoitulsen laati on neurologian lääkäri joka on hurahtanut homeopatiaan. Jos siis tytöllesl tulee kohdunkaulansyöpä niin meinaatteko hoitaa sitä homeopaattisilla lääkkeillä? Jos vastaus on "ei" niin kehottaisin ottamaan rokotteen. Urpot oikeesti nyt! Nyt on kyseessä oikeasti vakava asia Human papillomavirus is a necessary cau - PubMed Mobile[/QUOTE]

mutta jos esim, todennäköisyys sekä syöpään, että rokotteen haittavaikutukseen olisi vaikka suunnilleen sama, syöpä, kohdunkaulan siis, on ajoissa havaittuna nykyään melko helppo hoitaaa, mutta haittavaikutuksia ei voi poistaa millän, vai mitä?
 
NeurologianLKR
Hyvät vanhemmat/Huoltajat!

Olettehan tietoisia tästä HPV-rokotuksista joita aletaan 6 -9 luokkalaisille tytöille marraskuussa 2013 (siis ensi kuussa!!) antamaan?
Itselleni jäi erittäin epäselväkuva rokotteesta kun tästä kuulin.
Tänään töissä sitten kysäisin työkaveriltani hänen kantaansa asiaan ja sain erittäin hyvän tietoiskun, jonka haluan jakaa myös teille jota asia koskee/kiinnostaa.
Samalla varmistui se että omat 6- ja 9-luokkalaiset tyttäreni eivät tule rokotusta missään tapauksessa ottamaan!

Lukekaa allaoleva kirjoitus ja muodostakaa mielipiteenne...

Tässä Nina Bjelogrlic-Laakson kirjoittama sähköpostiviesti rehtori Riitta Liimataiselle ja ystävien pj Susanna Metsälammelle:

Aihe: Vakavaa asiaa marraskuussa aloitettaviksi suunnitelluista HPV-rokotuksista
Hyvä rehtori Riitta Liimatainen ja ystävien pj Susanna Metsälampi,
Kuten olen Teille molemmille entisenä Lääkelaitoksen tieteellisistä neuvonnoista vastanneena ylilääkärinä kauhistellut niin HPV-rokotteilla on maailmalla todettu vakavia haittoja niin vakavia etteivät viranomaiset niitä enää suosittele. Suomessa viranomaiset väittävät jostain minulle täysin käsittämättömästä syystä päinvastaista.
Olen itse ollut vaatimassa Suomen Terveysjärjestön hallituksen jäsenenä, että vanhemmille ja nuorille on annettava totuudenmukaista tietoa niin rokotteen kyseenalaisista hyödyistä kuin myös maailmalla raportoiduista lukuisista vakavista, pysyviin vammautumisiin ja jopa kuolemaan johtaneista haitoista perustuen kansainvälisissä lääketieteellisissä aikakausilehdissä julkaistuihin artikkeleihin, mutta ilmeisen turhaan.
Juuri tänään ilmestyneessä Suomen Lääkärilehdessä (SLL:ssä) kirjoitetaan HPV-rokotteen hyödyistä ja turvallisuudesta unohtaen mainita, että rokotteen antaman suojan kestosta ei ole tietoa ja että rokote ei suojaa läheskään kaikilta HPV-virusten aiheuttamilta syöviltä. Pääkirjoituksessa jopa puhutaan säästöistä, jotka saavutetaan kun PAPA-seulontoja voidaan vähentää. Tuoteinformaation mukaan PAPA-seulontoja ei tule lopettaa. Nämä kaikki pääkirjoituksesta "unohtuneet" tiedot ovat luettavissa rokotteen pakkausselosteesta

Laitan liitteenä tulemaan tiedoksenne muutama viikko sitten SLL:een tajoamaani mielipidekirjoitusta, jota ei hyväksytty julkaistavaksi. Liitän oheen myös pdf-kopina artikkelit, joihin olen viitannut kirjoituksessani. Ne saataisivat ehkä kiinnostaa koulunne lääkäriä.
Liitän oheen myös HS:n mielipidepalstalle kirjoittamamme jutun.
Toivottavasti koulussa syntyy tästä aiheesta asiallista keskustelua. Voitte puolestani jakaa tätä viestiä eteenpäin.

Hyvää viikoloppua!
Huolestunein terveisin,
Nina Bjelogrlic

HPV-rokotteiden vakavat immunologiset haitat

Nina M. Bjelogrlic-Laakso, LT, neurologian erikoislääkäri, kehitysvammalääketieteen erityispätevyys, ylilääkäri, Rinnekoti-Säätiö.

Sosiaali- ja terveysministeriön keväällä tekemän päätöksen mukaisesti koululaisten papilloomavirus- eli HPV-rokotukset on tarkoitus aloittaa nyt marraskuussa osana kansallista rokotusohjelmaa (1). Rokotteen on arveltu estävän noin 80% vuosittain Suomessa ilmaantuvasta 150 kohdunkaulan syöpätapauksesta ja sitä pidetään turvallisena rokotetutkimusten sekä kymmenien miljoonien rokotetuilla saatujen käyttökokemusten perusteella (2).
Käsitys HPV-rokotteen turvallisuudesta on kuitenkin muuttumassa. Eri maiden englanninkieliset uutislähteet kertovat kuinka aiemmin terveille nuorille on rokotusten jälkeen ilmaantunut mm. kroonistunnutta kipuoireyhtymää, halvauksia ja autoimmuunisairauksia (3, 4). Myös rokotekuolemia on raportoitu (5). Näiden kokemusten vuoksi Japanin ja Intian viranomaiset eivät suosittele enää HPV-rokotetta (3, 5) ja Israelissakin harkitaan rokotusten keskeyttämistä (4).
Vakavista rokotehaitoista löytyy julkaisuja myös kirjallisuudesta. Colafrancesco ym. (2013) kuvaavat lisääntymisimmunologian alaan kuuluvassa aikakauslehdessä kolme nuorta naista, joille oli HPV-rokotusten jälkeen kehittynyt primaari munasarjojen vajaatoiminta (6). Kaikilla kolmella oli hormonihoidolle reagoimattoman sekundaarisen amenorrhean lisäksi esiintynyt epäspesifejä oireita kuten pahoinvointia, päänsärkyä, univaikeuksia, nivelkipuja sekä kognitiivisia ja psykiatrisia ongelmia, joiden syyksi kirjoittajat epäilevät HPV-rokotteen laukaisemaa autoimmuunireaktiota.
Tomljenovic ja Shaw (2013) ovat puolestaan selvittäneet sairastumista edeltäneen HPV-rokotteen ja aivovaskuliitin välistä syy-yhteyttä tutkimalla aivokudosnäytteet kahdelta vainajalta (7). Obduktio ei ollut paljastanut mitään anatomista, mikrobiologista tai toksikologista kuolinsyytä. Immunohistokemiallisten analyysien tulokset olivat osoittautuneet sen sijaan mielenkiintoisiksi. Nimittäin niiden perusteella tutkijat arvelevat, että HPV-rokotteen sisältämä HPV-16L1 antigeeni olisi käynnistänyt näissä molemmissa tapauksissa fataaliin lopputulokseen johtaneen tapahtumaketjun.
HPV-rokotetutkimusten epäeettiseksi kritisoitu toteutustapa (8) lienee yksi merkittävä syy siihen, että haitat eivät ole tulleet esille kliinisissä lääketutkimuksissa kuten olisi voinut olettaa tapahtuvan. Ellei haittoja seurata ja kirjata asianmukaisesti ne jäävät huomaamatta.
Eikö keväällä ministeriössä tehty päätös HPV-rokotusten aloittamiseksi kaikille 6.-9. luokkalaisille tytöille tulisi kumota tai ainakin siirtää sen toimeenpanoa myöhempään ajankohtaan?

KIRJALLISUUTTA
1. THL:n tiedote 31.5.2013: HPV-rokote tulee kansalliseen rokotusohjelmaan.
2. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen asettaman
papilloomavirustautien torjuntatyöryhmän selvitys 30.4.2011

SAA JAKAA!!
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";29126957]Ja lähteenä MAGNEETTIMEDIA!!! :D kuka vittu vielä lukee tosissaan noita propagandajuttuja???[/QUOTE

Yhtään vähemmän propagandaist juttua seurauksista ei ole tähän linkitetty. :)

Laita vaihteluksi joku vähemmän propagandainen

(enkä muuten lukenut muuta kuin heikkilän jutun)
 
  • Tykkää
Reactions: baby-mama
[QUOTE="Sirkkeli";29126824]http://www.anttiheikkila.com/blogi/hpv-rokotukset-aloitettu-tampereella/
Uudet todisteet teilaavat HPV-rokotteen turvallisuuden

Tuossa on kaksi linkkiä, ja netissä tuhat muuta. Ei lapsi tarvitse tuota rokotusta. Naisen on hyvä käydä toistuvasti gynekologin tarkastuksissa, joen tuo on ihan turha rokotus.[/QUOTE]

Pyydetään todisteita haitoista ja päätät sitten laittaa linkin Magneettimedian sivuille. Asia käsitelty siis.
 
  • Tykkää
Reactions: baby-mama
[QUOTE="Sirkkeli";29126824]http://www.anttiheikkila.com/blogi/hpv-rokotukset-aloitettu-tampereella/
Uudet todisteet teilaavat HPV-rokotteen turvallisuuden

Tuossa on kaksi linkkiä, ja netissä tuhat muuta. Ei lapsi tarvitse tuota rokotusta. Naisen on hyvä käydä toistuvasti gynekologin tarkastuksissa, joen tuo on ihan turha rokotus.[/QUOTE]

En kyllä luottais lähteeseen nimeltä MAGNEETTIMEDIA, hieman kenties epäilyttävä läpyskä muutenkin!
 
C_c
http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=130&a=168933&l=en&newsdep=130
Tutkittu miljoonan (1,000,000) naisen otoksella: "This large cohort study found no evidence supporting associations between exposure to quadrivalent human papillomavirus vaccine and autoimmune, neurological, and venous thromboembolic adverse events."
 
  • Tykkää
Reactions: Data
"Sirkkeli"
[QUOTE="Vieras";29127082]Ja toi miljoona rokotettua ilman haittavaikutuksia on siis pötyä ja lääketehtaiden salaliiton keksimä tulos?[/QUOTE]

No voihan se pitää paikkansa. Ja sitten vaikka jätetään sanomatta, että 4 miljoonaa on saanut vakavia haittoja...
 
Tota tutkittiin valmiina rokotteena kun mä olin 13-14 vuotias ja nyt olen 25v. Laskekaa siitä kuinka uusi rokote on kyseessä, ei mikään parissa kuukaudessa kehitetty sikapiikki.
Jos mulla olisi ton ikäisiä tyttäriä niin ehdottomasti ottaisin heille tämän rokotuksen.
 
....
Juu, ei todellakaan tule tätä rokoitetta meidän tytöille niin kauan kuin minä itse asiasta päätän. Olen sairastanut kondylooman ja parantunut siitä vuodessa ilman hoitoa. Vuosittaiset papat ja nyt harvemmin. Lukekaa esim antti heikkilän faktaa rokotteesta!
 
C_c
[QUOTE="Sirkkeli";29127235]No voihan se pitää paikkansa. Ja sitten vaikka jätetään sanomatta, että 4 miljoonaa on saanut vakavia haittoja...[/QUOTE]

Siis tuossa tutkimuksessa oli n. 300 000 tyttöä, jotka saivat HPV-rokotuksen ja heitä verrattiin n.700 000 tyttöön, jotka eivät olleet saaneet. Vakavia diagnooseja mukaanlukien tukoksia, neurologisia- tai autoimmuunitauteja seurattiin molemmissa ryhmissä eikä niiden esiintyminen ollut rokotetuilla sen yleisempää kuin rokottamattomilla.

Ei siis niin että 5 miljoonaa rokotettiin, 1 miljoona ei saanut mitään ja 4 miljoonan vakavista haitoista vaijettiin. :D Se ei olisi tieteellinen tutkimus! ..tosin tämmönen "tutkimusasetelma" on yleinen mm. uskomushoitoja "todistavissa" "tutkimuksissa".
 
  • Tykkää
Reactions: Tepadj
Puppua ja potaskaa
Tuosta "lääkäristä" (Bjelorgic tai mitä hittoa se olikaan) ei löydy mitään tietoja googlaamalla. Ei edes sitä, onko se oikeasti Rinnekodissa. Tai ylipäänsä, onko tehnyt mitään järkevää.
On kumminkin ilmeisesti ihan oikea henkilö - joka on kääntänyt jenkkiläisten oikeistofundamentalistikristittyjen ja muiden foliopipotyyppien "tutkimuksia".

Ja vaikkei olisikaan, niin en ehkä heti lähtisi luottamaan homeopaattiin (jumaliste, lääkeaineita laimennetaan miljoonasosaan koska "vedellä on muisti ja siitä tulee lääkettä molekyylitasolla").
Lainaus rouvalta itseltään:
(MTV3 on aikaisemmin haastatellut Bjelorglicia:)

– Kyllä silmäni ovat avautuneet, jo sieltä ensimmäisistä lintuinfluenssauhkista. Ja nyt kun olen tutustunut Suomen Luontaisterveyden Liiton kautta näihin homeopaatteihin ja kuullut heidän tarinoitaan, niin olen tullut kovin kriittiseksi, neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso sanoo.

Tuossa järkevä blogikirjoitus aiheesta: http://dorkajuttu.blogspot.fi/2013/10/aloitan-blogini-tanaan-naamakirjassa.html
 
Puppua ja potaskaa
...tietty, jos joku mamma nyt välttämättä haluaa "hoidattaa" lapsiaan homeopatialla ja muilla uskomushoidoilla, niin omatpahan ovat rahansa. (Lasten terveydestä tai siitä, kenelle se kuuluu en sano mitään.)
Ihmetyttää tosin, että nyt kun on rokote SYÖPÄÄ vastaan, palataan mieluummin johonkin 1600-luvulle ja luotetaan siihen, että jumala, enkelit tai suoneniskentä ovat loistavia vaihtoehtoja.

Noh, kyllähän tässä ehdittiinkin jo elää liki 200 vuotta valistuksen, sivistyksen, tieteen ja tutkimuksen aikaa. Hyvin voidaan palata takaisin uskomus- ja luulohoitoihin.
 
"..."
Suomen 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotukset osa maailmaneliitin pakkosterilointi-ohjelmaa

Suomessa on aloitettu 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotukset*HPV kohdunkaulansyöpää ehkäisevillä rokotteilla.Kuitenkin totuus näistä pakkorokotuksista ei ole kohdunkaulansyövän ehkäisy, vaan se on nuoremman naisväestön (7-9 luokkalaiset) pakkosterilaatio.Rokotusasiantuntija jo sanoi tässä hiljattain, että kaikki tytöt rokotetaan suomessa vanhemmilta lupaa kysymättä.Japanissa näiden HPV-rokotteiden pakkorokotukset aloitettiin jo aiemmin ja siellä ne ovat jo tutkitusti aiheuttaneet hedelmättömyyttä, pitkäaikaista kivuntunnetta ja nyt japanin hallitus haluaa lakkauttaa koko HPV-rokoteohjelman.YK agenda 21*käsittää depopulaatio ja väestön pakkosterilisaatio-ohjelman ja tämä nyt käynnissä oleva suomen 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotusohjelma on osa tätä.Eli sitten kun tämä väestönosa on pakkosteriloitu näillä HPV-rokotteilla niin ne eivät pääse enää lisääntymään. Sillä maailman salaisen valtaeliitin ja YK:n agenda 21 depopulaatiohankkeesen kuuluu kaikkien perheinstituutioiden hajottaminen, koska ne eivät edesauta uuden maailmanjärjestyksen toteutumista. Joten pakkosterilointi on yksi keino estää väestöä lisääntymästä.Kuitenkin jos nyt esimerkiksi tekee laskutoimituksen, että jos illuminatin ajatushautomot ovat mm. suunnitelleet eliminoivansa 4 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä. Niin sehän tekisi jakolaskutoimituksena yli 300 000/päivä. Että kovin kiire tulee eliitillä tässä hankkeessa.
 
possujengi koollako
Ahaa, sikapiikkiin kompastuneet taas vaahtoamassa uuden myrkyn perään. Siittä vaan, harmi vaan kun ovat lapsianne ettekä itse! Kannattas joo vähän tutkia tarkemmin mitä piikkiä olette taas laitattamassa.... Huh, en tod. antais laittaa jos lapseni olisi sen ikäinen. Hölmöt laittaa ja siitä tulee vielä pahoja ongelmia, täälläkin, se on varmaa :( Vastuuttomat äidit pistää lapsensa koekaniineiksi kaikille piikeille. Vaikuttikohan se sikapiikki jo järjenjuoksuunkin?
 
zx
Ahaa, sikapiikkiin kompastuneet taas vaahtoamassa uuden myrkyn perään. Siittä vaan, harmi vaan kun ovat lapsianne ettekä itse! Kannattas joo vähän tutkia tarkemmin mitä piikkiä olette taas laitattamassa.... Huh, en tod. antais laittaa jos lapseni olisi sen ikäinen. Hölmöt laittaa ja siitä tulee vielä pahoja ongelmia, täälläkin, se on varmaa :( Vastuuttomat äidit pistää lapsensa koekaniineiksi kaikille piikeille. Vaikuttikohan se sikapiikki jo järjenjuoksuunkin?
Itseasiassa mä olin koekaniina tolle rokotteelle noin 10-vuotta sitten.
 

Yhteistyössä