Upean näköinen.
Oih, saispa täältäki syömäkelpoista parsaa. En ole kaupassa vielä törmännyt kuin parhaat päivänsä nähneisiin kurttuisiin parsoihin mutta ehkä kohta alkaa parempiakin tulla...illaksi alkuruoan kastike kypsymàssà:
Aijaa.com - 7827689.jpg
tànààn taikapata porisemaan!Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;23519227:Ihania herkkuja!!! Mulla meni eilinen päivä pelkillä voileivillä ja taitaa mennä tämäkin päivä |O
Ai miten ihana!!! Tänään pitäisi kyllä laittaa ainakin joku pata porisemaan...taidanpa laittaa ainakin papuja likoamaan iltaa varten.mulla porisee nyt padassa:
Aijaa.com - 7832572.jpg
laita laita ja ota kuvaa. mummeliisa on saanut mullekin jonkun ihme kuvauskuumeen. àsken tosiaan luulivat tuolla puistossa biologiksi kun otin puista kuvia. ainakin sain hymyà huuleenAlkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;23522611:Ai miten ihana!!! Tänään pitäisi kyllä laittaa ainakin joku pata porisemaan...taidanpa laittaa ainakin papuja likoamaan iltaa varten.
Kun tietää raaka-aineet, niin varmasti on herkullista. Ei tämäkään keitos ulkonäöllä kilpaile...vähän niinkuin olisi kertaalleen kulkeutunut puudelin suoliston läpi... eli papu-jauhelihakastike:voi olla jàrkyttàvàn nàkòistà , mutta maku taivaallinen (voittaa kevyesti hernerokan )
Aijaa.com - 7833020.jpg
Kukkakaalit ovat kyllä pistäneet hanttiin mallikkaasti matkallaanAlkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;23526836:Kun tietää raaka-aineet, niin varmasti on herkullista. Ei tämäkään keitos ulkonäöllä kilpaile...vähän niinkuin olisi kertaalleen kulkeutunut puudelin suoliston läpi... eli papu-jauhelihakastike:
Kukkakaalit ovat kyllä pistäneet hanttiin mallikkaasti matkallaan
joku tiramisun typpinen luulenmitä tuo jälkkäri on?
Miten tää valmistetaan? Näyttää tosi hyvältä!kampelaa sorrenton tapaan:
Aijaa.com - 7830278.jpg