Ei ole tullut mieleen käyttää halloumia, saatika kauraa noin. Herkullisen ja terveellisen näköistä!Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27069840:Tänään haloumi-kasvispataa ja kauraa:
Olisko parempi tehdä uunivuoassa tai -padassa kyseiset ruuat...?Tuosta piti tulla palapaisti. Tai karjalanpaisti.
Mutta ei sitä kuitenkaan oleOnpa kuivan näkäinen pihvi...
Näitä pitää kokeilla, varmasti maistuviaLounaaksi pekonilla, paprikalla, sipuleilla ja maissilla höystettyjä jauhelihapihvejä
(perunasalaatin kanssa) :
Tänään illalliseksi sushia. Kuvassa vasta matkalla jääkaappiin jäähtymään ennen leikkaamista:
oliko Tapanilan kukkakaaleja?Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27108056:Tänään päivälliseksi valkoista, keltaista ja violettia kukkakaalia hörytettynä ja valkosipulivoisulalla valeltuna, paistettua pippurihaloumia, härkäpapuja, pestolla ja juustolla kuorrutettu sipulin puolikas sekä tomaattia+kurkkua+salaattia:
Oon kyyläilly tota violetti marketissa.. mut jos se maistuu lähes samalta niin uskallan ostaa. Värikkäämpi ruoka, parempi mieliAlkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27108399:Saa. Ne on joku oma lajikkeensa. Violetin kukkakaalin siemeniä olen nähnyt ihan puutarhaliikkeissäkin, tuo keltainen oli mullekin uusi tuttavuus. Maistuvat lähestulkoon samalta kuin valkoinenkin.