Reilu 2 v. ei kakkaa vaippaan...

  • Viestiketjun aloittaja typykät
  • Ensimmäinen viesti
typykät
Eli meidän tyttö 2v 3kk oppi viime kesän aikana päiväkuivaksi ja se kävi aika nopeasti ja ongelmattomasti. Kakatkin teki muutaman kerran, tosin se oli aina sellainen tunnin-kahden sessio. Pidätteli aina mahdollisimman pitkään, ennen kuin oli "pakko" tehdä pottaan. En mielestäni pakottanut kuitenkaan vaan annoin tehdä vaippaankin jos tuntui liian vaikealta ja kehuin jos tuli pottaan. Mutta nyt ei ole vähäänaikaan suostunut edes yrittämään potalle kakkaamista. Pyytää aina vaipan.

Kysyn kyllä aina, että eikö mentäis potalle, mutta vastaus on aina tiukka ei. Eikä pakottamaankaan voi ruveta. Onko muilla tällaista, meneeköhän itsekseen ohi jossain vaiheessa? Vai pitäisikö yrittää jollain konstilla? ja mikähän se konsti olisi?
 
Miedän kolmas lapsi joka on tytär oppi kesällä potalle ihan kokonaan.Tai no elokuussa eli silloin kun oli 1,7.
En tiedä että oliko liian aikaisessa tuokin? Nyt tyttö on innostunut tuosta potta-jutusta,että pitäisi varmaan ostaa uusi kun tuo isosiskon vanha alkaa olla jo hieman romu-tavaraa :p
 
mien olis pöntölle?...siis isojen tyttöjen juttu... ;) auttaiskohan? Itellä 1v8kk poika joka tekee kyllä asiat pottaan jos jaksan potalle viedä...harvemmin siis ilmottaa hädästään millään lailla :whistle:
 

Yhteistyössä