Pukisitko poikavauvan vaaleanpunaiseen fleece-haalariin? :D

  • Viestiketjun aloittaja turhis
  • Ensimmäinen viesti
turhis
piti tilata vaaleansininen, mutta tuli vahingossa vaaleanpunainen tilattua. En viitsis palauttaa, ja voi kyllä olla ettei vaaleansinisiä ole enään kun oli ale-tuote.

Voiskohan tuota käyttää syksyllä pojalla, ilman että saa kovin ihmettelyjä? :) jos siihen koittais yhdistää jotain poikamaista...
 
no,
Välihaalarina voisin käyttää mutta en päällimmäisenä. Mutta ei se vauva siitä traumoja saa ja olisipahan taas askel oikeaan suuntaan värien sukupuolisidonnaisuuden poistamiseksi! Eli jos voit niin siittä vaan!! :)
 
Meidän -98 syntynyt poika syntyi kiireellisellä sektiolla 36+6 viikolla. Kaikki vaatteet oli hälle tosi isoja. Kävin kirpparilta ostamassa 50 cm vaatteita muutaman. Yksi plyyshaalari oli vaaleanpinkki. Pidin sitä kotona päällä, mutta mies vinoili välillä siitä:whistle:
 
turhis
:D toi on ihan pientä kokoa, eli menis tyyliin vastasyntyneelle sitten. En isolle pukisi kyllä varmaan enään. Mutta taidan pitää tuon nyt silti, kyllä sen kanssa jotain keksin. Sen verran halvalla tuon sai ja on muuten kaikinpuolin kiva. Voihan poika näyttää ihan söpöltäkin vaaleanpunaisessa.
 
Käyttäisin. Meillä on ihan tarkoituksella pojalle ostettu jonkin verran vaaleanpunaista, ei nyt mitään prinsessähörhelöitä mut esim. vaaleanpunainen raitabody, sukkia, kengät ym. Varsinkin, jos vaikka kengissä on värivaihtoehtoina (tumman)sininen ja vaaleanpunainen, kuten usein on, niin otan mieluummin sen vaaleanpunaisen. Kyllähän aikuisetkin miehet käyttävät nykyään vaaleanpunaista, miksei siis poikavauvatkin.
 
turhis
[QUOTE="vieras";26627655]Meidän 2,5v halusi pinkin Hello Kitty- polkupyörän vaikka oli kaikkia muitakin värejä tarjolla. Myyjä oli ihan kauhuissaan pojalle että se on tyttöjen pyörä :O Sai sen kuitenkin ja mieluinen on :)[/QUOTE]

:D niin, miksipä sitä pitäisi sit kieltääkkään jos lapsi itse haluaa
 
turhis
[QUOTE="vieras";26627695]No polkupyörää oltiin joka tapauksessa ostamassa niin sama se meille oli minkä värinen. En ymmärtänyt pointtiasi.[/QUOTE]

pointti oli se, että jos lapsi itse haluaa vaaleanpunaisen pyörän niin miksi sitä pitäisi kieltää, vain koska se ei ole "poikien väri".
 
Vaaleanpunainen fleecehaalari on todennäköisemmin kamala enkä haluaisi lapselleni sitä laittaa. Enkä olisi vaaleansinistäkään tilannut :D

Mutta pinkki muuten on hyvä säväys poikien asustuksessa. Meillä on ollut pojalla yksi pinkki body (ja ihan tietoisesti ostettu, ei mikää virhe tai kierrätysvaate), pinkkejä t-paitoja ja nyt taitaa pinkkiä löytyä vain kauluspaidasta ja krakasta. Mutta koko lapsi pinkissä on mulle liikaa.
 

Yhteistyössä