Tilli
Ostin jyviä, mutta pussissa ei ole ohjetta. Eli miten teen popparit kattilassa?
Sopiva lämpö, ainemäärät jne.
Sopiva lämpö, ainemäärät jne.
sen jälkeen kun ne on kattilasta kipattu astiaan ja on vielä lämpimiä niin se suola tarttuu.Alkuperäinen kirjoittaja Tilli:Koskas ne olis paras maustaa? Suola öljyn joukkoon vai vasta lopuksi?
Mä taas laitan siinä vaiheessa, kun ovat vielä kattilassa, koska sit saan kannen vielä päälle ja ravistettua, jotta suola leviää tasaisemmin. Makuasia.Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:sen jälkeen kun ne on kattilasta kipattu astiaan ja on vielä lämpimiä niin se suola tarttuu.Alkuperäinen kirjoittaja Tilli:Koskas ne olis paras maustaa? Suola öljyn joukkoon vai vasta lopuksi?
yhden vaiheen ero vaan mutta helpompihan se noinkinAlkuperäinen kirjoittaja hei:Mä taas laitan siinä vaiheessa, kun ovat vielä kattilassa, koska sit saan kannen vielä päälle ja ravistettua, jotta suola leviää tasaisemmin. Makuasia.Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:sen jälkeen kun ne on kattilasta kipattu astiaan ja on vielä lämpimiä niin se suola tarttuu.Alkuperäinen kirjoittaja Tilli:Koskas ne olis paras maustaa? Suola öljyn joukkoon vai vasta lopuksi?
Kaupallinen yhteistyö: Storytel